Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Dubrovnik

Dubrovnik har mange soltimer og det klareste blå vand. Et perfekt sted at tage til på en firmatur, grupperejse eller konferencerejse for at hvile og samle kræfter. Med under 50.000 indbyggere er Dubrovnik en lille by, og antallet af turister overstiger indbyggertallet. Byen ligger længst nede på Kroatiens fremskudte kyst i en vig med krystalklart vand, så byen ser fantastisk idyllisk ud. Helt klart Balkans smukkeste by – måske endda verdens?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den gamle by er omgivet af en seks meter tyk bymur, som I kan tage en to kilometer lang rundtur på. Fra muren er udsigten perfekt, med både overblik af de røde hustage og af Adriaterhavet. Når I går her, forstår I, hvorfor dette anses for at være én af verdens smukkeste byer. På turen er der caféer og små steder, hvor I kan få noget køligt at drikke og tage en pause. Tag også en bådtur ud til nogle af de nærliggende øer. På Lokrum kan I udforske øens fort og bade i en grøn lagune. På øen Cavtat er der fine strande og hyggelige restauranter.

Oplev mere i Dubrovnik
SIGHTSEEING PÅ MUREN
SIGHTSEEING PÅ MUREN

Muren omkring den gamle bydel i Dubrovnik er stadig utrolig godt bevaret, selv efter jordskælvet i 1667 og bombningerne under krigen i 90’erne. I århundreder har muren været et stærkt og effektivt forsvar for byen. Opførelsen af den 1,5 meter tykke og cirka 2 kilometer lange mur begyndte allerede i det 13. århundrede og er idag det vartegn, som kendetegner byen. Under sighseeingturen får man en imponerende ussigt over Dubrovnic og Adriaterhavet. Man kan vælge at besøge halvdelen (1 time) eller hele muren (2 timer).

Denne tur kan også kombineres med et besøg på et eller to museer for at få et samlet billede af de smukke Dubrovnic. Eller hvorfor ikke kombinere sightseeing med en tur op ad bjerget Srđ og nyde en drink på toppen sammen med den smukke udsigt?

SVÆVEBANETUR
SVÆVEBANETUR

Opgradér jeres sightseeing og ta en tur med svævebanen op til toppen af bjerget Srđ, hvorfra der er en fantastisk udsigt over kysten og byen. Vel oppe på bjerget kan man nyde lidt at drikke og spise på terrassen.

En tur med svævebanen er en perfekt måde at starte eller afslutte besøget i Dubrovnik på.

BÅDTUR TIL ELAPHITI-ØERNE
BÅDTUR TIL ELAPHITI-ØERNE

Elaphiti-øerne er en gruppe øer, der ligger cirka 30 minutters bådtur fra Dubrovnik. Øgruppen består af 8 øer, hvoraf de tre er beboede. Øerne er dækket af duftende fyrreskove, og her kan man opleve charmerende og ægte landsbystemning og idylliske bugter.

Bådturen kombineres med en frokost på en af øerne. Der er også fantastiske muligheder for at udvide udflugten med en vandretur eller en cykeltur på Šipan eller leje en SOP på Lopud.

ØSTERSSMAGNING
ØSTERSSMAGNING

Følg med langs kysten og oplev den lille fiskerby Mali Ston, som er kendt for sin østersopdræt. Fra den lille by tager man båden ud til østersplantagerne for at smage de lækre østers og muslinger sammen med et glas kold, lokalprocuderet vin. Kan det blive bedre?

KAJAK RUNDT BYMUREN
KAJAK RUNDT BYMUREN

Varmt, stille og turkisblåt hav, dramatisk natur, skjulte grotter og hvide sandstrande venter på dig under denne kajaktur. De fleste kajakker har dobbeltsæder. Inden I padler ud på evntyr, får I naturligsis en

Sikkerhedsgennemgang og anden vigtig information af instruktøren.

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Dubrovnik anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.