Annonce:

Grupperejser & Firmatur Dubrovnik

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.

Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Dubrovnik

Dubrovnik har mange soltimer og det klareste blå vand. Et perfekt sted at tage til på en firmatur, grupperejse eller konferencerejse for at hvile og samle kræfter. Med under 50.000 indbyggere er Dubrovnik en lille by, og antallet af turister overstiger indbyggertallet. Byen ligger længst nede på Kroatiens fremskudte kyst i en vig med krystalklart vand, så byen ser fantastisk idyllisk ud. Helt klart Balkans smukkeste by – måske endda verdens?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den gamle by er omgivet af en seks meter tyk bymur, som I kan tage en to kilometer lang rundtur på. Fra muren er udsigten perfekt, med både overblik af de røde hustage og af Adriaterhavet. Når I går her, forstår I, hvorfor dette anses for at være én af verdens smukkeste byer. På turen er der caféer og små steder, hvor I kan få noget køligt at drikke og tage en pause. Tag også en bådtur ud til nogle af de nærliggende øer. På Lokrum kan I udforske øens fort og bade i en grøn lagune. På øen Cavtat er der fine strande og hyggelige restauranter.
+

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.