Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Dubrovnik

Dubrovnik har mange soltimer og det klareste blå vand. Et perfekt sted at tage til på en firmatur, grupperejse eller konferencerejse for at hvile og samle kræfter. Med under 50.000 indbyggere er Dubrovnik en lille by, og antallet af turister overstiger indbyggertallet. Byen ligger længst nede på Kroatiens fremskudte kyst i en vig med krystalklart vand, så byen ser fantastisk idyllisk ud. Helt klart Balkans smukkeste by – måske endda verdens?

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den gamle by er omgivet af en seks meter tyk bymur, som I kan tage en to kilometer lang rundtur på. Fra muren er udsigten perfekt, med både overblik af de røde hustage og af Adriaterhavet. Når I går her, forstår I, hvorfor dette anses for at være én af verdens smukkeste byer. På turen er der caféer og små steder, hvor I kan få noget køligt at drikke og tage en pause. Tag også en bådtur ud til nogle af de nærliggende øer. På Lokrum kan I udforske øens fort og bade i en grøn lagune. På øen Cavtat er der fine strande og hyggelige restauranter.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.