Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Edinburgh

Kilte, whisky, sækkepiber og mere til! I skotske Edinburgh er der masser af spændende elementer til jeres gruppe- eller konferencerejse, ikke mindst den tætte beliggenhed ved havet, naturen, den spændende historie og arkitektur og pubstemningen med byens venlige indbyggere. Vi sammensætter et program til virksomhedsrejsen, som matcher både jeres interesser og budget. Hotellet håndplukker vi ud fra jeres krav til service – og med konferencemuligheder, hvis I ønsker dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Smukke Edinburgh er perfekt, hvis man gerne vil færdes til fods – uanset hvor man vender blikket hen, ser I grønne bakker, rustrøde klipper og blåt hav i det fjerne. Byen er bygget på syv høje og opdel i to dele, Old Town fra middelalderen og New Town fra 1700-tallet.  Den gamle bydel er en labyrint med smalle stræder, store torve og høje, udsmykkede gotiske huse. I New Town er gaderne brede og lige, og her ligger Princes Street, byens førende shoppingstrøg. Den mest kendte gade hedder The Royal Mile (og måler helt nøjagtigt én engelsk brostensbelagt mil) og løber mellem det storslåede Edinburgh Castle højt over byen og dronning Elizabeths skotske residenspalads, Palace of Holyroodhouse. Langs gaden finder I flere seværdigheder samt pubber, caféer og butikker. Er gruppen interesseret i kunst? Edinburgh Castle byder på flere museer, blandt andet National Gallery of Scotland med værker af Rembrandt, van Gogh og Monet. Vil I gerne lære mere om whisky, kan vi anbefale et besøg med guidet rundvisning samt prøvesmagning på Scotch Whisky Heritage Centre? Sig til, så bestiller vi plads! Edinburgh byder på restauranter i verdensklasse samt et charmerende publiv. Vi giver gerne tips til både prisgunstige og autentiske oplevelser! Tag en pause fra konferencen, og hæng ud med de lokale! Den skotske nationalret haggis er en indmadsret serveret med kartoffelmos, moste kålroer og et skvæt whiskey. Måske har I lyst til at prøve en haggispizza? En spændende oplevelse er et besøg på den fortidsinspirerede restaurant Timberyard med en menu, der er inspireret af slow food-trenden med fokus på lokale råvarer fra landmænd i området. Masser af varme og hjerterum i Edinburgh.

 

Oplev mere i Edinburgh
CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

På denne guidede byrundtur oplever I både de nyere sider af Edinburgh og den gamle bydel.

Det statelige Edinburgh Castle ligger højt oppe på en hvilende vulkan. Det kongelige palads Holyroodhouse ligger i en dal nedenfor. Mellem slottet og paladset ligger The Royal Mile, en hyggelig gade, der er omgivet af huse fra middelalderen. Overalt finder I smalle gader og stræder, der er som skabt til at blive udforsket. Men alt er ikke gammelt i Edinburgh.  I kommer også til at se den moderne parlamentsbygning, hvis kontroversielle design vakte opstandelse, da den blev bygget. På denne tur besøger I også St Margaret's Chapel, hvor I kan se de skotske kronjuveler.

BESØG PÅ WHISKYDESTILLERI
BESØG PÅ WHISKYDESTILLERI

På denne aktivitet besøger I et whiskydestilleri, der ligger cirka en times kørsel fra Edinburgh. Her kan I se, hvordan den skotske variant af whisky, også kaldet livets vand, fremstilles. I slutningen af turen kan I prøvesmage Glenkinchies tolvårige Single Malt Scotch Whisky i destilleriets egen bar.

EN SMAG AF SKOTLAND
EN SMAG AF SKOTLAND

En meget speciel skotsk aften! Nyd en treretters gourmetmiddag serveret af tjenere i kilt til lyden af sækkepiber. I får en uforglemmelig aften på det prestigefyldte Prestonfield House. Der bydes også på traditionel skotsk dans og musik!

SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE
SCOTTISH WHISKY EXPERIENCE

Denne tur er den perfekte introduktion til whiskyens verden. I går med på en guidet tur, der afsluttes med en prøvesmagning på en skotsk whisky (eller et alkoholfrit alternativ) omgivet af verdens største samling af skotsk whisky.

GHOST BUS TOUR
GHOST BUS TOUR

Stig om bord på den "uhyggelige" omnibus, og tag med til en tur til Edinburghs mørke side. Den klassiske sightseeingbus er blevet omdannet for at give passagererne en "skræmmende" service. Skuespillere om bord og tekniske kneb skaber byens mest uhyggelige tur. En ubehagelig konduktør guider jer gennem dette usympatiske sightseeingshow, afslører hjemsøgte steder, umærkede gravsteder og gemte skeletter.

DET UNDERJORDISKE EDINBURGH
DET UNDERJORDISKE EDINBURGH

Før i tiden var Edinburgh omringet af en bymur for at lukke englænderne ude. Efterhånden som byen voksede, blev byen bygget ud i højden. Da skyskraberne begyndte at blive for mange, førte kreativiteten til, at man også begyndte at bygge under jorden. På denne rundtur oplever I det underjordiske Edinburgh. I besøger blandt andet Blair Street, som siger at være en af verdens mest hjemsøgte steder. I kan vælge mellem dagtimer og aftentimer. Spøgelsesvandringen bliver ekstra uhyggelig efter mørkets frembrud!

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Edinburgh anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.