Annonce:

Grupperejse & Firmatur Edinburgh

Edinburgh er en perfekt destination for din grupperejse, konferencerejse & firmatur. Byen byder på et fantastisk miljø, et rigt kulturliv og masser af fornøjelser.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Edinburgh

Kilte, whisky, sækkepiber og mere til! I skotske Edinburgh er der masser af spændende elementer til jeres gruppe- eller konferencerejse, ikke mindst den tætte beliggenhed ved havet, naturen, den spændende historie og arkitektur og pubstemningen med byens venlige indbyggere. Vi sammensætter et program til virksomhedsrejsen, som matcher både jeres interesser og budget. Hotellet håndplukker vi ud fra jeres krav til service – og med konferencemuligheder, hvis I ønsker dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Smukke Edinburgh er perfekt, hvis man gerne vil færdes til fods – uanset hvor man vender blikket hen, ser I grønne bakker, rustrøde klipper og blåt hav i det fjerne. Byen er bygget på syv høje og opdel i to dele, Old Town fra middelalderen og New Town fra 1700-tallet. 
+

Den gamle bydel er en labyrint med smalle stræder, store torve og høje, udsmykkede gotiske huse. I New Town er gaderne brede og lige, og her ligger Princes Street, byens førende shoppingstrøg. Den mest kendte gade hedder The Royal Mile (og måler helt nøjagtigt én engelsk brostensbelagt mil) og løber mellem det storslåede Edinburgh Castle højt over byen og dronning Elizabeths skotske residenspalads, Palace of Holyroodhouse. Langs gaden finder I flere seværdigheder samt pubber, caféer og butikker. Er gruppen interesseret i kunst? Edinburgh Castle byder på flere museer, blandt andet National Gallery of Scotland med værker af Rembrandt, van Gogh og Monet. Vil I gerne lære mere om whisky, kan vi anbefale et besøg med guidet rundvisning samt prøvesmagning på Scotch Whisky Heritage Centre? Sig til, så bestiller vi plads! Edinburgh byder på restauranter i verdensklasse samt et charmerende publiv. Vi giver gerne tips til både prisgunstige og autentiske oplevelser! Tag en pause fra konferencen, og hæng ud med de lokale! Den skotske nationalret haggis er en indmadsret serveret med kartoffelmos, moste kålroer og et skvæt whiskey. Måske har I lyst til at prøve en haggispizza? En spændende oplevelse er et besøg på den fortidsinspirerede restaurant Timberyard med en menu, der er inspireret af slow food-trenden med fokus på lokale råvarer fra landmænd i området. Masser af varme og hjerterum i Edinburgh.

 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.