Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Edinburgh

Kilte, whisky, sækkepiber og mere til! I skotske Edinburgh er der masser af spændende elementer til jeres gruppe- eller konferencerejse, ikke mindst den tætte beliggenhed ved havet, naturen, den spændende historie og arkitektur og pubstemningen med byens venlige indbyggere. Vi sammensætter et program til virksomhedsrejsen, som matcher både jeres interesser og budget. Hotellet håndplukker vi ud fra jeres krav til service – og med konferencemuligheder, hvis I ønsker dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Smukke Edinburgh er perfekt, hvis man gerne vil færdes til fods – uanset hvor man vender blikket hen, ser I grønne bakker, rustrøde klipper og blåt hav i det fjerne. Byen er bygget på syv høje og opdel i to dele, Old Town fra middelalderen og New Town fra 1700-tallet.  Den gamle bydel er en labyrint med smalle stræder, store torve og høje, udsmykkede gotiske huse. I New Town er gaderne brede og lige, og her ligger Princes Street, byens førende shoppingstrøg. Den mest kendte gade hedder The Royal Mile (og måler helt nøjagtigt én engelsk brostensbelagt mil) og løber mellem det storslåede Edinburgh Castle højt over byen og dronning Elizabeths skotske residenspalads, Palace of Holyroodhouse. Langs gaden finder I flere seværdigheder samt pubber, caféer og butikker. Er gruppen interesseret i kunst? Edinburgh Castle byder på flere museer, blandt andet National Gallery of Scotland med værker af Rembrandt, van Gogh og Monet. Vil I gerne lære mere om whisky, kan vi anbefale et besøg med guidet rundvisning samt prøvesmagning på Scotch Whisky Heritage Centre? Sig til, så bestiller vi plads! Edinburgh byder på restauranter i verdensklasse samt et charmerende publiv. Vi giver gerne tips til både prisgunstige og autentiske oplevelser! Tag en pause fra konferencen, og hæng ud med de lokale! Den skotske nationalret haggis er en indmadsret serveret med kartoffelmos, moste kålroer og et skvæt whiskey. Måske har I lyst til at prøve en haggispizza? En spændende oplevelse er et besøg på den fortidsinspirerede restaurant Timberyard med en menu, der er inspireret af slow food-trenden med fokus på lokale råvarer fra landmænd i området. Masser af varme og hjerterum i Edinburgh.

 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.