Annonce:

Firmatur

Vi hjælper gerne og udarbejder et forslag til netop jeres firmarejse, personalerejse, grupperejse, konference, kick-off, studierejse eller bare en ren fornøjelsesrejse.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Vi ordner jeres firmatur!

Vi har arrangeret firmature siden 1998, og vores erfarne rejsesælgere kan tilbyde jer de bedste rejsealternativer med udgangspunkt i gruppens ønsker.

Takket være vores brede netværk rundt omkring i verden kan vi tilbyde jer forslag til firmarejser næsten overalt. Vores udvalgte leverandører sikrer, at vores hoteller, restauranter og aktiviteter fungerer godt til større grupper. 

En rejse sammen med kollegerne øger motivationen og fungerer som et godt værktøj, der kan øge lønsomheden i en organisation.

DERFOR SKAL DU BESTILLE FIRMAREJSEN HOS OS

 • Lang erfaring med grupperejser og eksperter i at sammensætte forslag, som er tilpasset efter jeres ønsker.
 • Hjælper jer med en del af arrangementet eller hele rejsen.
 • Tryg og stabil virksomhed, er medlem af Rejsegarantifonden.
 • Altid hurtigt svar.

Vi glæder os til at modtage din forespørgsel!

Airport sign

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

FIRMATURE – AKTIVITETER
Dag01

FIRMATURE – AKTIVITETER

Sightseeing med privat guide

Bestil en sightseeingtur som start på jeres rejse. Vi anbefaler, at I tager på sightseeingtur direkte fra lufthavnen, når I lander om formiddagen. Ellers er det en god idé at...

Bestil en sightseeingtur som start på jeres rejse. Vi anbefaler, at I tager på sightseeingtur direkte fra lufthavnen, når I lander om formiddagen. Ellers er det en god idé at starte dag to med at se byen. En populær måde at starte opholdet i en ny by på. 

KONFERENCER

Har I brug for et konferencelokale i en eller flere dage? Vi hjælper jer med at bestille. Vi kan også bestille kaffepauser og frokost, så jeres møde bliver...

Har I brug for et konferencelokale i en eller flere dage? Vi hjælper jer med at bestille. Vi kan også bestille kaffepauser og frokost, så jeres møde bliver komplet.  

Oplev sammen

Vi har erfaring med mange forskellige gruppeaktiviteter. Cirka 40 km nordvest for Malaga ligger fx vandreruten El Caminito del Rey (kongens lille sti), der løber gennem den imponerende ravine...

Vi har erfaring med mange forskellige gruppeaktiviteter. Cirka 40 km nordvest for Malaga ligger fx vandreruten El Caminito del Rey (kongens lille sti), der løber gennem den imponerende ravine Los Gaitanes – den anbefales ikke, hvis man har højdeskræk, men det er en fantastisk og smuk naturoplevelse i historiens fodspor. Spørg os endelig, hvis I har brug for flere oplysninger.

FIRMAREJSER – TJENESTER
Dag02

FIRMAREJSER – TJENESTER

Hotelbestilling

Vil I bestille jeres fly selv, men har brug for hjælp til overnatningerne? Vi hjælper også gerne med aktiviteter, middage eller transfer – også selvom I ikke har bestilt...

Vil I bestille jeres fly selv, men har brug for hjælp til overnatningerne? Vi hjælper også gerne med aktiviteter, middage eller transfer – også selvom I ikke har bestilt fly hos os.

Restaurant bestilling

Vi anbefaler, at I bestiller plads og menu på restauranter, så jeres ankomst er planlagt. Det giver et hyggeligere og mere smidigt restaurantbesøg. Det er ikke altid let at finde...

Vi anbefaler, at I bestiller plads og menu på restauranter, så jeres ankomst er planlagt. Det giver et hyggeligere og mere smidigt restaurantbesøg. Det er ikke altid let at finde bord til en større gruppe, så en forhåndsbestilling kan mange gange være den eneste mulighed for at komme til at sidde sammen. Vi har udvalgte restauranter, som har erfaring med at modtage større selskaber.   

Bestilling af fly

Har I brug for hjælp til at lave en gruppebestilling hos flyselskabet? Vi kan udarbejde forslag, der passer til jeres rejse. Oftest kan vi give jer et par dages betænkningstid. En...

Har I brug for hjælp til at lave en gruppebestilling hos flyselskabet? Vi kan udarbejde forslag, der passer til jeres rejse. Oftest kan vi give jer et par dages betænkningstid. En gruppebillet har samme pris for alle rejsende, er langt mere fleksibel, og I betaler den sidste del af beløbet og oplyser navne ca. seks uger inden afrejse.

Firmarejser – temaer
Dag03

Firmarejser – temaer

Udflugter

Det er altid populært med en udflugt  eller aktivitet, der giver en pause fra hverdagens trummerum. Måske skal I rejse til Spanien eller Italien og besøge en vingård?...

Det er altid populært med en udflugt  eller aktivitet, der giver en pause fra hverdagens trummerum. Måske skal I rejse til Spanien eller Italien og besøge en vingård? Eller rejse til Island og bade i Den Blå Lagune og opleve vandfald og geysere på udflugten Den Gyldne Cirkel. Eller måske vil I fordybe jer i historien. Hvis I rejser til Krakow, der tilbyder et attraktivt prisniveau, er en udflugt til Auschwitz et oplagt valg – og en tur, der ikke efterlader nogen uberørt.

Fodbold og events

Vi kan sammensætte en sportsrejse for jer. Vi kan bestille billetter til fodboldkampe rundt omkring i Europa og hjælper gerne med hele pakken: fly, hotel, transfer og fodboldbilletter. Vi...

Vi kan sammensætte en sportsrejse for jer. Vi kan bestille billetter til fodboldkampe rundt omkring i Europa og hjælper gerne med hele pakken: fly, hotel, transfer og fodboldbilletter. Vi bestiller billetter til musicals, shows, opera- og teaterforestillinger.

Studierejse – bestilling af bus

Vi kan hjælpe jer med at bestille transferbusser, hvis I skal besøge forskellige virksomheder på jeres destination. Fortæl os om jeres ønsker, så udarbejder vi et...

Vi kan hjælpe jer med at bestille transferbusser, hvis I skal besøge forskellige virksomheder på jeres destination. Fortæl os om jeres ønsker, så udarbejder vi et tilbud.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.