Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

BESTIL CHâTEAUFORM' - SOM AT KOMME HJEM
Søger I et fransk slot, en spansk gård eller en italiensk villa?

CHÂTEAUFORM'

BESTIL CHÂTEAUFORM'

Afhold jeres næste konferencerejse med Châteauform' i udlandet! Vores samarbejdspartner Châteauform' har smukke slotte og gårde rundt omkring i Europa. Alle er unikt indrettet til firmamøder og sikrer, at jeres konference bliver et vellykket arrangement.

Châteauform' har 50 unikke mødefaciliteter i seks lande: Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Schweiz og Belgien. Alle med smuk beliggenhed på landet, men er samtidig let tilgængelige i nærheden af en europæisk storby eller international lufthavn. Fælles for dem alle, uanset om der er tale om et slot eller en gård, er, at de er unikt indrettet til seminarer, firmakonferencer og events.

Der er også fire campus-faciliteter i Paris og Barcelona. Der er tale om større kursusgårde, der er velegnede til større teams eller til seminarer med fokus på teambuilding. Ud over disse er der i dag fem centralt beliggende cityresidenser i Paris, en i Düsseldorf og en i Liège i Belgien, som egner sig til firmamøder uden overnatning.

 All inclusive

Konceptet for Châteauform' er ”All inclusive” - unikt og generøst! Allerede i planlægningsfasen kender I slutbeløbet for det kommende arrangement.

Følgende er inkluderet i all inclusive-arrangementet:

- Konference- og gruppelokaler med al tænkeligt hightech-udstyr
- Al mad og drikke, mellemmåltider
- Fritids- og sportsaktiviteter på stedet

Der kommer med andre ord ingen ubehagelige overraskelser efterfølgende i form af tillægsfakturaer eller lignende.

Indbydende indretning

Slottene og gårdene er indrettet i et indbydende design, og størrelsen varierer fra 17 til 100 værelser. Gårdenes værtspar og køkkenchefer gør sammen med deres teams alt for, at I skal få en varm velkomst og kunne føle jer "hjemme". Trivsel, fleksibilitet, afslapning, frihed og generøsitet er ord, som gennemsyrer et ophold med Châteauform'.

Uanset om du vælger et fransk slot, en spansk gård eller en italiensk villa, har alle steder en fællesnævner: De er alle et mix af et varmt og indbydende hjem og et mødested, som er unikt udformet og passer perfekt til firmakonferencer.

Châteauform' har masser af steder at vælge mellem. Samtlige er beliggende i grønne, skønne og rolige omgivelser. Stederne er samtidig let tilgængelige fra en international lufthavn eller storby.

Tanken med Châteuform' er, at det skal føles som at komme hjem, selvom I rejser ud. Værtsparrene gør deres bedste, for at du og dit team skal trives og føle jer hjemme. Den hjemlige atmosfære fremmer teamfølelsen og bidrager til en skøn og positiv stemning. I anlæggene finder I også en række sports- og fritidsaktiviteter, som jeres team kan forlyste sig med mellem konferencesessionerne.

Châteuform' er den nye måde at afholde konference på – i skønne og inspirerende omgivelser uden støj og uro.

Hos Rejsefeber har vi arrangeret firmarejser siden 1998, så du kan føle dig tryg. Vi har stor erfaring med at arrangere de allerbedste  personaleture i forskellige udformninger. Ja, alle typer grupperejser for virksomheder.

Vi udarbejder meget gerne et tilbud til jer! Send en forespørgsel, så fortæller vi mere om vores rejser. Vi glæder os til at være med til at skabe skønne minder for dig og dine medarbejdere!

Hjerteligt velkommen hos Rejsefeber Gruppe & Konference!

Dette kan vi gøre for dig
Bestil fly
Vi finder de bedste afgange
Bestil fly

Har du brug for hjælp til at bestille fly til din grupperejse? Vi kan udarbejde forslag, der passer til jer. For det meste kan vi give jer et par dages betænkningstid.

En gruppebillet har samme pris for alle rejsende. Billetten er meget mere fleksibel og ofte er det muligt at ændre navn på den rejsende. I betaler restbeløbet og meddeler os deltagernes navne cirka seks uger inden afrejse. 

Klimareduktion
Vi samarbejder med Fly Green Fund.
Klimareduktion

Gennem vores samarbejde med Fly Green Fund kan du reducere dit klimaaftryk fra flyrejser gennem bioflybrændstof. Fly Green Fund er en økonomisk forening, uden profitinteresse, som driver udviklingen af bioflybrændstof i Norden.

Ved at tilvælge klimareduktion ved din bestilling er du som rejsende med og bidrager til, at flyet bliver tanket med bioflybrændstof. Flyvninger med biobrændstof reducerer kulstofudledningen med op til 80 %.

Bestil hotel
Vi kender de bedste hoteller
Bestil hotel

Har du allerede arrangeret transporten og har brug for hjælp til gruppens overnatninger? Vi hjælper jer gerne med at finde et hotel, som passer til netop jer og jeres behov.

Foretrækker I luksusovernatning eller en mere enkel løsning? Vi har et bredt udvalg. Vil I bo centralt, eller er det vigtigere med et spa på hotellet? Det fikser vi.

Transfer med eller uden sightseeing
Start rejsen bedst muligt
Transfer med eller uden sightseeing

Fælles transfer fra lufthavnen giver en perfekt og smidig start på jeres grupperejse! Vi anbefaler, at I også bestiller dette på forhånd til hjemrejsen. Ved hjemrejsen kommer bussen til jeres hotel i god tid og kører jer til lufthavnen. Let og smidigt!

Kombiner transferen med en lokal guide, der præsenterer byens seværdigheder på vejen til hotellet. Det er en effektiv og hyggelig måde at lære byen at kende på med det samme. 

Book konference
Vi skaber fundamentet for jeres konference
Book konference

Har I brug for et konferencelokale i en eller flere dage? Vi vejleder jer til de bedste konferencemuligheder, uanset om I ønsker at afholde konferencen på eller uden for hotellet.

Måske vælger I en walk and talk og gør et stop på vejen for at nyde en frokost med udsigt? Eller hvad med en konference på en flodbåd? Mulighederne er uendelige. Det er kun budgettet, der sætter grænserne.

Vi booker selvfølgelig også frokost og kaffepauser ind, så I kan holde energiniveauet oppe hele dagen.

Book restaurant
Vi har de tips, du har brug for
Book restaurant
Vi har de tips, du har brug for

Den bedste beliggenhed på stranden i Nice, tapas i Barcelonas hyggelige gader eller piroger i Krakow? For de fleste er maden på en gruppe- eller konferencerejse et af de vigtigste indslag.

Vi anbefaler at forhåndsbooke restauranter og menuer. Det giver både hyggeligere og mere smidige restaurantbesøg. Vores lokale samarbejdspartnere kender de allerbedste restauranter på rejsemålet. Fortæl, hvad I kan lide, og hvad jeres budget er. Så sammensætter vi det perfekte udvalg.

Med god planlægning er hele gruppen garanteret plads på samme restaurant. Og oplevelsen bliver endnu bedre!

Planlæg aktiviteterne
Det sædvanlige eller det uventede? Vi har idéerne.
Planlæg aktiviteterne
Det sædvanlige eller det uventede? Vi har idéerne.

Chokoladesmagning i Bruxelles eller boule med rosé under fyrretræerne i Nice? Eller badetur i Den Blå Lagune på Island? I kan også fordybe jer i historien? Rejs til billige Krakow, hvor et besøg i Auschwitz rører en dybt i hjertet.

Er I på udkig efter en anderledes aktivitet? Erfaringen viser, at det altid er populært med noget, der skiller sig lidt ud fra det sædvanlige. En aktivitet er perfekt til at svejse teamet sammen.

Vi udarbejder forslagene. Du vælger.

Fodbold og events
Valget er dit – vi skaffer billetterne og de bedste pladser.
Fodbold og events
Valget er dit – vi skaffer billetterne og de bedste pladser.

Er I mange i virksomheden, som er sportsinteresserede? Intet problem. Vi booker jeres sportsrejse! Vi kan bestille de bedste pladser til fodboldkampe over hele Europa. Det er kun budgettet, der styrer udvalget.

Vil I hellere have glitter og glamour? Vi bestiller billetter til de mest populære musicals og shows, inden billetterne bliver udsolgt. 

Bestil et studiebesøg
Fortæl, hvor I vil hen, så sørger vi for kontakten.
Bestil et studiebesøg
Fortæl, hvor I vil hen, så sørger vi for kontakten.

Rejser I for at få ny viden og erfaring? Måske et besøg i en virksomhed, bydel eller på en institution?

Vi hjælper med at booke studiebesøg, lokale guider og tolk, når der er brug for det. Og så bestiller vi selvfølgelig transporten til og fra de forskellige studiebesøg.

 

Se mere
Luk
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.