Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Gdansk

Stemningen i hele Gdansk er herlig. I stedet for et almindeligt torv er der en lang gågade, som kaldes "Det lange marked". Både der og langs floderne findes der små hyggelige caféer og restauranter. Kystbyen har en smuk havn, som du ikke må gå glip af. I den gamle bydel kan du se på de elegante bygninger, som blev bygget i Renæssancen i hollandsk stil, så det ser anderledes ud end i resten af Polen.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Når du besøger Gdansk, er det som at rejse tilbage i tiden til Middelalderen. Selvom store dele af byen blev genopbygget efter anden verdenskrig, er den ægte følelse ikke gået tabt. Historisk set har Gdansk været et betydningsfuldt sted i Nordeuropa. Fx forsøgte Sverige at invadere byen under trediveårskrigen. Verdenshistoriske begivenheder er startet her – startskuddet til anden verdenskrig lød i udkanten af byen.

Vi kan helt klart anbefale en firmatur, grupperejse eller konferencerejse til Gdansk.  

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.