Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Gdansk

Stemningen i hele Gdansk er herlig. I stedet for et almindeligt torv er der en lang gågade, som kaldes "Det lange marked". Både der og langs floderne findes der små hyggelige caféer og restauranter. Kystbyen har en smuk havn, som du ikke må gå glip af. I den gamle bydel kan du se på de elegante bygninger, som blev bygget i Renæssancen i hollandsk stil, så det ser anderledes ud end i resten af Polen.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Når du besøger Gdansk, er det som at rejse tilbage i tiden til Middelalderen. Selvom store dele af byen blev genopbygget efter anden verdenskrig, er den ægte følelse ikke gået tabt. Historisk set har Gdansk været et betydningsfuldt sted i Nordeuropa. Fx forsøgte Sverige at invadere byen under trediveårskrigen. Verdenshistoriske begivenheder er startet her – startskuddet til anden verdenskrig lød i udkanten af byen.

Vi kan helt klart anbefale en firmatur, grupperejse eller konferencerejse til Gdansk.  

Oplev mere i Gdansk
SIGHTSEEING GDANSK – 2 TIMER
SIGHTSEEING GDANSK – 2 TIMER

Gdansks historie stækker sig mere end tusind år tilbage i tiden. Byen er uden tvivl en af de mest charmerende byer i det nordlige Polen og siges at være en af de smukkeste i Europa. Gdansk blev vidne til de turbulente begivenheder, der fandt sted i 1900-tallet – det var her, anden verdenskrig startede. Det er også her, solidaritetsbevægelsen voksede frem, der lige så stille ledte frem til kommunismens fald i Europa.

For de kunst- og kulturinteresserede har Gdansk flere historiske bygninger og monumenter, som absolut er et besøg værd, herunder Mariakirken og den gotiske Artus Court.

CYKELTUR TIL SOPOT
CYKELTUR TIL SOPOT

En cykeltur er en utrolig hyggelig måde at udforske byen på. Cykling gør det muligt at besøge flere steder end det ville være muligt til fods. For den aktive gruppe arrangeres turen, så den starter langs stranden og de charmerende gader i Sopot. Derefter cykler I gennem byens parker og besøger den gamle bydel i Gdansk. Guiden fortæller mange interessante detaljer undervejs.

SIGHTSEEINGTUR I KAJAK
SIGHTSEEINGTUR I KAJAK

Hvad med at unde jer selv en sightseeingtur i kajak? Det er en skøn oplevelse at sejle i kajak i Østersøen og på floden Motlawa, ikke mindst takket være den fantastiske udsigt. Dette er en lidt mere fysisk aktivitet, som altid er superhyggelig.

RIB-TUR I GDANSK OG SOPOT
RIB-TUR I GDANSK OG SOPOT

Start dagen med fart og højt humør! En frisk sejltur i en RIB-båd i Gdansk og Sopot giver et adrenalinkick. Samtidig kan I nyde den smukke udsigt fra Gdansk og havet fra en anden vinkel end den sædvanlige.

Gdansk Sopot
UDFLUGT TIL SOPOT
Gdansk Sopot
UDFLUGT TIL SOPOT

Besøg Sopot, den populære ferieby, som er kendt for sine smukke strande. Her kan I slappe af og nyde en gåtur på den længste træmole i Europa. På byens hovedgade – Ulica Bohaterów Monte Cassino – er der masser af stemningsfulde restauranter og fortryllende caféer. "The Crooked House" i Sopot er en vaskeægte turistattraktion, og vi anbefaler på det varmeste at spise frokost her.

Gdansk Malborg Borg
MALBORK-BORGEN
Gdansk Malborg Borg
MALBORK-BORGEN

Borgen i Malbork (cirka 65 kilometer fra Gdansk) blev bygget i middelalderen af den tyske orden for de tyske tempelriddere. I starten af 1300-tallet var Malbork (Marienburg på tysk) ordenens hovedstad i Europa. Bygningerne består af tre borge, og alt er omgivet af fire ringmure. Malbork er med på UNESCOs verdensarvliste og er i dag et museum.

Tur till Stutthof koncentrationsläger
Tur till Stutthof koncentrationsläger

Stutthof ligger cirka 50 kilometer fra Gdansk og var den første koncentrationslejr, som de tyske nazister byggede uden for Tyskland. Det var også den sidste lejr, der blev befriet af de allierede. Det er et stærkt, men også vigtigt besøg, for vi må aldrig glemme de frygtelige begivenheder, der fandt sted den gang.

 

 

 

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Effektiv transfer med sightseeing!  Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller tog. En bus møder op, når I lander, og transporterer jer let og smidigt ind til Gdansk og jeres hotel. Hvis I ønsker det, kan transferen kombineres med en sightseeing, så I kan stifte bekendtskab med byen allerede fra bussen.

KONFERENCE
KONFERENCE

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.