Annonce:

Grupperejser & Firmatur Gdansk

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Gdansk

Stemningen i hele Gdansk er herlig. I stedet for et almindeligt torv er der en lang gågade, som kaldes "Det lange marked". Både der og langs floderne findes der små hyggelige caféer og restauranter. Kystbyen har en smuk havn, som du ikke må gå glip af. I den gamle bydel kan du se på de elegante bygninger, som blev bygget i Renæssancen i hollandsk stil, så det ser anderledes ud end i resten af Polen.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Når du besøger Gdansk, er det som at rejse tilbage i tiden til Middelalderen. Selvom store dele af byen blev genopbygget efter anden verdenskrig, er den ægte følelse ikke gået tabt. Historisk set har Gdansk været et betydningsfuldt sted i Nordeuropa. Fx forsøgte Sverige at invadere byen under trediveårskrigen. Verdenshistoriske begivenheder er startet her – startskuddet til anden verdenskrig lød i udkanten af byen.

Vi kan helt klart anbefale en firmatur, grupperejse eller konferencerejse til Gdansk.
+

 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.