Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Åre

Åre – en af Sveriges majestætiske perler - er perfekt for jer, der skal afholde konference eller arrangere en grupperejse. Her er konferencefaciliteter året rundt og jeres møde kan oven i købet kombineres med frisk luft, shopping, god mad og oplevelser. Hos Rejsefeber er vi eksperter inden for vores område og vi gør altid vores yderste for at finde de guldkorn, der passer jeres gruppe bedst.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Tænker man på Åre, tænker man skiløb. Det er ikke unaturligt, da området er berømt for netop dette. Her er hele 114 pister og 43 lifter at vælge imellem. Der er pister i alle sværhedsgrader, så alle i jeres gruppe kan være med. Hvis du ikke står på ski, har stedet meget andet at tilbyde! Hvad siger du til at lade adrenalinet pumpe i kroppen med en tur med hundeslæde eller tage på snescootersafari sammen inden det er tid til afterskiing? I kan også tage af sted i sommersæsonen og nyde vandreture i mystiske skove og på skønne fjelde. Sveriges højeste vandfald findes også her og det kan besøges året rundt. Om vinteren er vandfaldet en gigantisk frossen skulptur, der minder om et smukt maleri. Om sommeren fosser vandet til gengæld i fascinerende kaskader og med en næsten hypnotisk hastighed. Man kan se regnbuer i disen og lyden af vandet har en meditativ virkning på humøret. I Åre finder du også en chokoladefabrik, stearinlysmagere, glasblæsere, hyggelige brugskunst- og tøjbutikker og en ølbar, hvor der serveres lokale specialøl til maden. Ja, vi vil påstå, at Åre har det meste! Smuk natur, golfbaner, unikke muligheder for shopping, et bredt udvalg af restauranter – og naturligvis afterski!

Søger du og din gruppe en rejse helt ud over det sædvanlige? Vil I kunne komme hjem til hverdagen og prale med noget virkelig enestående? Den klarer vi også! Konferencer i oppustelige igloer, isskulpturering, gastronomiske middage på fjeldet, overnatning på en elgfarm og mountaincarting er alle usædvanlige aktiviteter, der gør grupperejsen exceptionel og uforglemmelig.

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Åreskutan
Tännfallet om sommeren i Åre
Tännfallet om vinteren i Åre
Nordlyse i Åre
Snehevede lifte i Åre
Solnedgang i Åre
Oplev mere i Åre
Zipline Black
Zipline Black

Dette er en aktivitet med stort A, som man ikke må misse, når man besøger Åre! At suse afsted 60-70 meter over terrænet og se alle Åredalens trætoppe og vandløb fra en zipline, er en uforglemmelig oplevelse. I Åre er der hele fire baner du kan prøve og den længste bane er næsten 350 meter lang. Det kommer tæt på følelsen af at flyve, og så er banerne oven i købet åbne året rundt.

420 sekunder
420 sekunder

Dette er en sjov og særdeles populær teambuildingkonkurrence , hvor hold dyster parallelt ved seks forskellige stationer. På under 420 sekunder, svarende til syv minutter, skal deltagerne med en problemløsende indstilling hjælpes ad med at løse opgaverne, før det er tid til at gå videre til næste station. Det kræver humoristisk sans, intelligens og evnen til at planlægge, at klare opgaverne. Hvor godt samarbejder I og hvilket hold bliver kåret som vindere?

Eisstock
Eisstock

Eisstock er en anderledes og underholdende vinteraktivitet på sne eller is, der bare skal prøves. Den minder meget om curling og stammer fra de mellemeuropæiske alpelande. Den store forskel er reglerne, der i Eisstock minder mest om petanques. Mens I spiller er der ildsteder, hvor I kan varme jer, og for dem der har lyst, serveres der varme drikke.

Hundeslæde
Hundeslæde

Oplev fjeldene på en ny, naturnær og spændende måde. I bevæger jer gennem stille og uberørt natur og ud over de hvide vidder, hvor du kan opleve rener, fjeldræve, losser og ulve. På turen, der både går gennem skovarealer og ind mellem fjeldene, lærer I hvad det indebærer, at styre et hundespand med fire til fem Alaskan Huskies. Vær forberedt på at hjælpe hundene op ad skråningerne, køre sikkert gennem svingene og bremse op, når det er nødvendigt. At føre hundespandet og føle hundenes trækkraft er en fantastisk oplevelse ud over det sædvanlige, så følg med ud i naturen og skab skønne minder sammen.

Downhill experience
Downhill experience

Denne spændende aktivitet og eventyrlige oplevelse foregår i Åre Bike Park. Erfarne guider deler ud af alle hemmeligheder bag kunsten at køre ned ad bjergsider på cykel. Det lyder muligvis farligt, men inden I begiver jer afsted, gennemgås både teknik og sikkerhed, så I senere kan nyde de smukkeste udsigter og den friske luft sammen. Denne oplevelse er det perfekt mix af adrenalin, natur og fællesskab.

Vandreture
Vandreture

At vandre i Åredalen og de omkringliggende områder er en magisk oplevelse fyldt med skønne udsigter, frisk luft og motion. Mulighederne er uendelige med alt fra højtbeliggende fjelde til smukke dale med skjulte vandløb og vandhuller. Et af vores favoritsteder er den betagende Blanktjärn i Vålådalen. Man bliver fuldstændigt draget af det smaragdgrønne vand. Der er mulighed for at sejle i kano eller paddleboarde. Der er et utal af vandrestier og afhængigt af årstid og gruppens erfarenhed tilrettelægger vi en tur, der passer alle.

Gourmet-vandring
Gourmet-vandring

Her oplever I en herlig kombination af fjeldvandring og smagsprøver på luksuriøse råvarer. Jeres rygsække er pakket med lidt hemmeligt lækkert, hvorefter I begiver jer ud på en fantastisk tur rundt om Totthummeln. Foretrækker I at udforske stierne op til toppen af Åreskutan, tager I det første stræk med liften VM 6’eren og vandrer derefter det resterende stykke. Der er indlagt fire stop på turen, hvor I kan nyde den fantastiske natur, høre om de lokalt producerede delikatesser og smage på ost, charcuteri, søde sager og drikke. Det er en vandring med ”det lille ekstra”.

Slædeturen
Slædeturen

Dette er en hyggelig tur uden besvær og stress. Med varmt vintertøj, støvler, vanter og et rensdyrskind under dig i slæden, nyder du vinden i ansigtet og snescooternes snurrende motor, der tager jer ud på Åresøen. Kursen sættes mod Tegeforsens udløb, hvor vi holder kaffepause. Kaffen laves over bål og serveres med helt friske kanelsnegle. Her er der mulighed for at fiske efter ørreder og røding, og du kan på hele turen prøve at begive dig ud på et par snesko.

Håndværksturen
Håndværksturen

I bliver hentet i bus på jeres hotel og skal besøge tre af Åres kendte seværdigheder.  Det første stop er Åre Glashytta, der er en særlig oplevelse. En glaspuster arbejder koncentreret i det varme værksted, og her oplever I kunsthåndværk på nærmeste hold. Udflugten forsætter til Tännforsen, der er et ”must see” i Åre. Turen afsluttes på Åres egen chokoladefabrik, hvor de fine stykker chokolade stadig laves i hånden og tilsmages med ægte råvare.

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I er landet i Åre Airport, behøver I ikke lede efter taxier. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Åre og jeres hotel. 

KONFERENCE
KONFERENCE

Det er en effektiv måde at disponere tiden på, hvis I placerer konferencen på jeres hotel. I slipper for at skulle finde overtøjet frem og afsætte tid til transport. Det er ganske enkelt smart og praktisk! Baseret på jeres ønsker, budget og interesser anbefaler vi et prisgunstigt hotel med det rigtige serviceniveau. En konference i et andet land giver ofte et nyt perspektiv på tilværelsen og giver konferencen yderligere en dimension.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.