Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Århus

Århus – den lille by, som kan tilbyde alt. Fantastiske gastronomiske muligheder, avanceret arkitektur og hyggelige hoteller, flotte udsigter, et kongeligt slot og charmerende små gade.  Uanset, hvad du og din gruppe vil opleve på rejsen, så kan vi hos Rejsefeber hjælpe jer. Vi er eksperter i at skræddersy pakker, som passer netop jeres gruppe.  

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Ved Jyllands østkyst, cirka 200 km fra København, findes denne perle. Et mekka for dem, som vil kombinerer god mad, arkitektur og oplevelser på deres rejse. Med alt fra Michelinrestauranter, hverdagskost og madfestivalen i september findes noget for alle smagsløg og alle tegnebøger. På jeres rejse kommer I ikke til at savne noget – hverken i maven eller i sindet. Bliv fascineret af byens arkitektur langs gaderne, tag et billede af ”Isbjerget”, slentre i det hyggelig Latinerkvarter og nyd den charmerende Møllesti. Und jer selv en tur i de højere luftlag på toppen i Salling rooftop-bar og rundt i regnbuen på toppen af ARoS kunstmuseum. For jer, som hellere vil være tæt på jorden kan besøge den botaniske have eller gå en tur i den fantastiske dyrehave, hvor I kan fodre dyrene. Glem ikke at besøge og opleve Den gamle by, som er et levende historisk museum. Her kan I ikke bare se de gamle huse fra 18- og 1900 tallet, men også møde piger og drenge, se hestevogne, besøge butikker fra gamle dage og spise mad, som er lavet på historiske opskrifter.

Når aftenen falder på, kan I tage på øl-smagning på et af de århusianske pubber, svinge kroppen på et dansegulv eller helt enkelt sove godt i en god seng på et af byens hyggelige hoteller. I denne by skaber I fine minder sammen. Kontakt os, så hjælper vi jer

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Isbjerg i Århus
Den Gamle By i Århus
ARoS Galleri
Deer park i Århus
Infinity bridge i Århus
Oplev mere i Århus
Gokart race
Gokart race

Lad adrenalinen strømmer igennem kroppen, når du møder dine kollegaer på denne 1000 meter lange bane, lær gokartens kræfter at kende, når du suser gennem i de 14 sving og kæmper for at komme først. Bare 20 minutter fra Århus centrum ligger denne arena, hvor der udover en fantastisk gokartbane også findes moderne konferencerum, muligheder for at stå på ski og snowboard, en ”voicehall”, hvor I sammen kan indspille en single og selvklart også restauranten ”the diner”, som er som taget direkte ud af en 70’er film.

Teambuilding i en trampolinpark
Teambuilding i en trampolinpark

At dele firmaet op i forskellige hold og sammen spille dodgeball skaber sammenhold og fine minder.  Hvad med at hæve barren og gøre det i en trampolinpark bare 15 minutter fra Århus centrum? Her kan I ikke bare slippe det barnlige sind løs på en trampolin, men også prøve at spille wipeout, ninja warrior, slamdunk basketball og meget mere. Vi laver et passende program for netop jeres gruppe, så I kan nyde hinandens selskab og have det sjovt sammen.

Træklatring
Træklatring

Saml kollegaerne og tag til denne klatrepark bare 40 minutter udenfor Århus. Brug en halv eller en hel dag sammen og kom op i træerne og gå mellem trætoppene på banerne, løs gåder ved at slå jeres kloge hoveder sammen og nyd den frisklavede mad, der serveres. Parken er åbent året rundt og forskellige aktiviteter planlægges ud fra gruppens størrelse og erfaring. Uanset hvordan jeres dag kommer til at se ud, så vil I skabe nye bånd til hinanden og tage fra parken igen med et smil på læben.

Food-walk
Food-walk

“Move, Eat and Learn” er dagens motto. Dette er en guidet gastronomi-tur, hvor gruppe oplever byen samtidig med at I smager på lokale delikatesser. Jeres private guide vil fortælle interessante historier og tage jer med til forskellige spisesteder, hvor I får serveret forskellige godbidder og møder ejerne. Det bliver en varieret palette af smage, hvor koldt mixes med varmt og hvor I tilbydes f.eks. bær og chokolade. Dette er en unik og hyggelig tur, hvor kultur og mad kombineres. Helt klart en must, når man besøger denne skønne by.  

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Århus anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.