Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Bergen

At Bergen kaldes for fjordenes hjerte og byen mellem de syv fjelde er ikke mærkeligt, for det er præcis hvad den er. Men Norges næststørste by har mere end bare en pompøs natur at byde på. Her findes også museum og gadekunst, fantastisk shopping, gourmetrestauranter, en af Norges mest besøgte udendørsmarkeder og meget mere, som kan kombineres på en gruppe- og konferencerejse. Få hjælp af os hos Rejsefeber, så sætter vi et passende program sammen til jer.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Et af Bergens smukkeste og ældste kvarterer hedder Hansahamnen Bryggen, området har eksisteret siden Hansatiden og husene står på rad og række ved vandet og lyser sindet op med sine mange farver. Husene er så velansete, at det er med på UNESCO´s verdensarvliste. De små butikker og et museum giver området charme og pragt.

År 2015 blev også byen udnævnt til ”UNESCO city of gastronomy” takket være sit fantastiske køkken. Fisk -og skaldyr er grundstenene i Bergens køkken og når man er her skal man prøve specialiteter såsom fisksuppe, persetorsk og fiskkakor.

Sørg for at komme op til nogen af Bergens toppe, Floyen er nærmest. I kommer nemt de 320 meter op med en kabelbane, som afgår flere gange om dagen. Oppe på toppen får I en storslået udsigt udover byen. Vil I endnu højere op anbefales Ulriken, som med sine 64 meter over havet er den højeste top i Bergen. Her kan I nyde udsigten fra svævebanen, som tager jer hele vejen op. Deroppe bliver det tydeligt, hvor denne by kaldes fjordenes hovedstad. Kontakt os, hvis vi skal tage os af alt det praktiske, så I bare kan nyde rejsen.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Bryggen i Bergen
Bergen om natten
Udsigt fra vandet
Tegn på Floyen
Oplev mere i Bergen
City hunt
City hunt

Hvor meget af en Sherlock Holmes er du og dine kollegaer? Det prøves af i denne city hunt, hvor I oplever byen samtidig med at I forsøger at stoppe Professor M i at begå en frygtelig kriminalitet. Bevæg jer gennem den smukke by med ledetråde fra forskellige gerningssteder og forsøg at løse dem i fælleskab. Dette er en vældig populær og sjov teambuilding aktivitet som skaber et bånd mellem kollegaer.

Bryggen Package
Bryggen Package

Udfordrer dig selv og dine kollegaer ved at bryde ud af ulåste rum og lobbyer med forskellige temaer. Måske I kan hjælpe hinanden med at finde dyrebare skatte, som er skjult af Hanseaticus brødrene? Det siges, at dem som ikke kommer ud i tide selv bliver forstenet i guld. Eller bliver det dig og dit hold, som skal forsøge at redde Supernovaen La Diva fra bomben, som er placeret i hendes påklædningsværelse? Måske I støder på damen, som blev myrdet og nu forsøger at erstatte sit tabte hjerte med et af gæsternes. Ja, det store spørgsmål er faktisk – kommer I helskindet ud herfra?

Bergens best views by Segway
Bergens best views by Segway

Oplev Bergens smukkeste udsigter sammen på hver sin segway. I får en lokal guide, som viser jer Bergens allerfineste sider samtidig med, at I balancerer jer frem og lærer at manøvrere en segway. En salig blanding af Bergens allermeste kendte pladser og små hyggelige steder, som ikke alle turister kender til, er på programmet denne dag. Blandt andet et af UNESCO´s verdensarv; Bryggen og den kendte vej Fjellveien som giver et fortryllende perspektiv på byen. Dette er et perfekt mix for et firma, da oplevelser kombineres med majestætiske udsigter og ny viden om byen og det lokale samfund. 

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Bergen anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.