Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Bornholm

Velkommen til solskinsøen Bornholm med sine bølgende grønne landskaber, smukke strande og Danmarks eneste granitklipper. Hvis I på jeres næste gruppe- eller konferencerejse vil nyde den unikke ø-kultur med hyggelige gamle byer, fiskerøgerier med et velsmagende sortiment og de karakteristiske runde middelalderkirker, hjælper vi jer gerne med at sammensætte et program, som passer til netop jer.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

På trods af sin lille størrelse har Bornholm masser at byde på. Her kan I blandt andet besøge Gudhjem, en smuk kystperle  med sin helt egen madret "Sol over Gudhjem" – et klassisk smørrebrød med varmrøget sildefilet, pisket cremefraiche og citronmarineret rødløg, der toppes med en solgul æggeblomme. Besøg det dramatiske Hammerhus med borgruinen fra middelalderen og en spændende historie, og nyd den storslåede udsigt over Borgholm og Østersøen. Hvis I besøger nordkysten, kan I se klipperne rejse sig af havet i dramatiske former, og ikke langt herfra finder I den pragtfulde sø Opalsøen. Dette gamle granitbrud indbyder til skønne dukkerter om sommeren. Og hvis man foretrækker at holde sig tør, er der flere naturskønne vandreruter rundt om søen. Idylliske Svaneke med de snoede gader tager jer forbi bindingsværkhuse og grønne haver på vej ned mod den hyggelige havn. Stemningen er skøn om sommeren, så slå jer ned med en drink, og nyd udsigten og det stille ø-liv. I kan også udforske mindre fiskerbyer og røgerier i nærheden, som Bølshavn, Listed og Årsdale. Et must er at besøge Bornholms hvidkalkede rundkirker, som er opført som kombinerede kombinerede kirker og fæstninger. Den største og mest berømte rundkirke er Østerlars Rundkirke.

Uanset hvad jeres gruppe interesserer jer for, har denne charmerende ø et stort udbud af spændende aktiviteter, seværdigheder og forskellige restauranter med udsøgte retter på menukortet. 

Helligdomsklipperne
Rønne fyr
Opal søen
Østerlars Rundkirke
Sol over Gudhjem
Oplev mere i Bornholm
Lilli´s Glasværksted
Lilli´s Glasværksted

Under besøget på på Lilli´s Glasværksted kan I opleve det utrolige smukke håndværk, det er at skabe kunst af glas. Lilli´s mantra ”Jo enklere, desto smukkere” gennemsyrer hendes værker og her finder I farverige glaskreationer, såsom lysestager, skåle, tallerkener, figurer, lamper og smykker, som alle er håndlavet af Lilli. Efter en rundtur i butikken, hvor I måske har fået inspiration og fundet den indre kunstner frem, så skal i først i en workshop om hvordan man arbejder med glas. Derefter skal I selv skabe jeres eget værk, som I får med som minde. 

Kajaktur
Kajaktur

Oplev øen fra vandet og se kendte seværdigheder fra en anden vinkel. Undervejs, mens I sejler, tager guiden jer på en oplevelse, som I sent vil glemme.  Bornholm byder på et fantastisk varieret landskab, hvor I kan se klipper højt over havet i kontrast til de store klitter. Har man lyst kan man komme med ind i de mystiske grotter på et ekstraordinært eventyr. Dette er virkelig noget, som giver langvarige minder.

SUP - stand up paddlesurf
SUP
SUP - stand up paddlesurf
SUP

Stand Up Paddlesurf er en sjov aktivitet, hvor I får testet jeres balance og smidighed. Det kræver en vis teknik for at komme op på boardet og holde sig oppe. Lykkedes det, kan du følge vandets bevægelser og komme fremad og nyde den smukke udsigt. Hvad med at udfordre en kollega om, hvem der kan blive på boardet længst? Vi kan garantere, at dette er en oplevelse med masser af grin og den del ture i vandet.

Til Tops
Til Tops

Forbered jer på en dag fyldt med aktiviteter. Denne aktivitet byder på udfordringer i høj højde blandt træerne, en quiz-labyrint samt fodbold- og frisbeegolf. Her kommer I virkelig tæt på naturen.  Mærk det kildre i maven, når I klatre op blandt træerne for at komme igennem de forskellige baner, hep på hinanden, når benene begynder at ryste og adrenalinen løber gennem kroppen. Nede på jorden kan I spille fodbold- og frisbeegolf på nogen af 18-hulsbanerne eller tage en quiz, hvor I skal svare rigtigt på spørgsmålene for at komme igennem labyrinten i skoven. Hvilket hold kommer først?

Bryggeritur og ølsmagning
Bryggeritur og ølsmagning

Svaneke bryggeri er et af Danmarks første mikrobryggerier, hvis øl er kendt for sin ægte smag, en bæredygtig produktionsmetode og sit brede udbud af håndbajere. Her lægges der liv og sjæl i, og produktionen inspireres af personlige oplevelser og dufte af naturen, når der skabes nye øl-sorter. Under besøget på bryggeriet bydes der på en rundtur, hvor guiden fortæller om ølbrygning, deres filosofi og seneste initiativer. Naturligvis er der også prøvesmagning med nogen af de gode øl-kreationer, som skabes her, som en fin afslutning på rundvisningen. Skål!

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.