Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Göteborg

Göteborg er perlen på vestkysten, også kendt som ”Sveriges forside”. Det er byen med de gamle aner i en moderne aftapning. Her er alt I kan ønske jer, når det gælder et rigt kulturliv, udsøgt mad og drikke, spændende historie og en placering tæt på vandet. Lad jer inspirere af det fantastiske udbud til jeres næste gruppe- eller konferencerejse. Vi hjælper meget gerne med at finde de allerbedste steder at besøge, booker det bedste hotel for jer eller sammensætter udbytterige og sjove gruppeaktiviteter.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Göteborg har en masse at tilbyde og uanset årstid er der noget at opleve. Tag en sejlads i skærgården eller nyd friskefangede rejer fra Feskekörka, der nydes på den udendørs terrasse i sommersolen. Du kan også opleve Halloween på Liseberg eller gå på madmarkedet i Haga, mens træets gyldne efterårsfarver indrammer byen. Eller måske en vintertur, hvor I oplever millioner af glitrende stearinlys, besøger de hyggelige julemarkeder og lytter til magisk korsang.

På jeres grupperejse til Göteborg har I mulighed for at opdage flere dele af byen. Tag til Majorna med de hyggelige caféer og et spændende kulturliv i det charmerende kvarter. Besøg Gamlestaden, der er et blomstrende område med følelsen af en meget mindre by. Tag en tur med de charmerende sporvogne til Järntorget og Långgatorna med den afslappede atmosfære og et pulserende natteliv eller gå en tur langs Avenyn - byens paradegade, hvor du kan vælge og vrage mellem restauranter, gode shoppingmuligheder og lad dig føre ind i sidegaderne, især dem mod Vasastan. Når som helst I ønsker en tur til Göteborg, kan vi hjælpe jer med at få det bedste og det meste ud af rejsen.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Göteborg, Lilla Bommen
Göteborg, Feskekörka
Göteborg, Jul på Liseberg
Göteborg, sporvogn
Udsigt over Göteborg
Oplev mere i Göteborg
Kajaktur i skærgården
Kajaktur i skærgården

Oplev Gøteborgs fantastiske skærgård fra vandet på en kajaktur. Efter en instruktion tager din guide dig på en fredfyldt tur rundt til de nærmeste øer i skærgården. Lad padlen kløve vandoverfladen, mens du glider lydløst fremad og oplever steder, der ikke er tilgængelige i bil, båd eller til fods. Kajaksejlads kan gennemføres året rundt. De forskellige årstider har hver sin charme - selv fra vandsiden.

100 POINT CHALLENGE
100 POINT CHALLENGE

Oplev Göteborg på en anderledes og underholdende måde. Denne aktivitet er en kombination af sightseeing, teambuilding og udfordring på tid. I er opdelt i hold og indtager byen til fods, finder skjulte steder, løser opgaver og får testet jeres generelle viden. Skynd jer derefter til målstregen, hvor det vindende hold kåres. Der er forskellige niveauer af spillet, der afhænger af jeres forudgående viden.

Skaldyrsfiskeri fra båd
Skaldyrsfiskeri fra båd

Følg med på et anderledes eventyr, hvor I bliver del af et havfriskt skaldyrsfiskeri. I tøffer ud ombord på en fiskerbåd mellem klippeskær og småøer i området omkring Marstrand sammen med erfarne fiskere. I prøver at trække fangsten op med håndkraft, røgte ruserne, fylde dem igen med madding og sætte dem tilbage i havet. Nyd solen, der glitrer i vandet, fornem duften af havet, mens guiden fortæller om skaldyr og fiskeri. Til sidst, men ikke mindst, kan I afslutte turen med at tilberede jeres fangst direkte på kajen, når I har lagt til i den gamle fiskerihavn.

Trætop-parken
Trætop-parken

Føl adrenalinet pumpe i kroppen, test jeres egne grænser og styrk jeres teamspirit med et besøg på trætopbanen. Her kan I vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader på baner med højder mellem 3 og 18 meter, alt efter hvor eventyrlystne I er. Tag mod til jer, arbejd sammen og støt hinanden, mens I svinger i tovbroerne og bevæger jer gennem banerne højt oppe mellem trætoppene. Vær forberedt på en dag fyldt med teamwork, bævrende ben og grin. Hvis I ønsker det, kan besøget kombineres med jeres konference og efter aktiviteterne kan I grille på området som en fin afslutning på dagen.

Göteborgs madvandring
Göteborgs madvandring

Tag på en madvandring sammen og oplev en fin blanding af historie, kuriositeter og selvsagt forskellige gode delikatesser fra Göteborg. Mens I går rundt i centrum lærer I om Göteborgs madhistorie, krydret med spændende og interessante fakta. Undervejs gør I en del stop med smagsprøver på nogle af områdets udsøgte delikatesser, eksempelvis pralinéer fra chokoladeforretningen Flickorna Kanold, en fyldig porter fra Carnegie og byens bedste fiskesuppe fra Havsbaren. Velbekomme!

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Göteborg anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.