Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Granö

Søger I en unik grupperejse i storslået natur, hvor roen indfinder straks ved ankomsten til den norrländske vildmark? Så er et besøg til Granö Beckasin det rigtige for jer! Vælger I at holde jeres næste konference her, kan I kombinere mødet med spændende aktiviteter i dette naturskønne område. Et perfekt sted for inspiration og kreativitet. Kontakt os hos Rejsefeber, så hjælper vi jer med et godt forslag og tager hånd om alt det praktiske, så I kan nyde en fantastisk oplevelse. 

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Granö Beckasin ligger en time fra Umeå, i en lille by ved siden af Umeälven. Her ligger fokus på eko-living og bæredygtighed.  Den udsøgte mad laves af lokale råvarer baseret på sæsonen. Her kan I smage elgkød fra deres eget vildtområde, Granömackan, tilberedt i brændeovn, smage røget skinke og västerbottensost samt desserter, som får mundvandet til at løbe. Der er smage til alle. 

Vi tilbyder derudover en mængde aktiviteter som styrker sammenholdet og giver jer minder for livet. Tag på hundeslædetur, bad i udendørs badekar under åben himmel, lav mad udenfor eller se det magiske nordlys. Se længere nede for at finde de aktiviteter, som passer til jer.

Bolig på Granö Beckasin er en oplevelse i sig selv. I kan vælge Ekohotellet med det du behøver i stilfuld indretning. Bo med en beliggenhed med en storslået udsigt ud over vandet, bjergene og skoven eller prøv at bo oppe blandt trætoppene i Fågelnästen og fald i søvn til træerne og vindens susen, og vågn op til en fantastisk udsigt udover Umeälven. Her er I virkelig i ét med naturen. I kan også vælge at bo i hyggelige hytter med fuld hotelstandard på 15 kvadratmeter. Vågn udhvilet op, åbn døren og træd direkte ud i det fri. Den bedste start på dagen, som du kan få.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Granö, Fågelnästet
Soveværelse med udsigt over floden
Ekohotellet
Nordlys over Granö
Måltid med lokale råvarer
Oplev mere i Granö
Femkamp med huskies
Femkamp med huskies

Prøv en anderledes femkamp på en husky-kennel og med hundeslædeekspeditioner som tema. I kommer tæt på de fantastiske hunde, der trækker slæderne på hundeslædeturene. Huskies er en charmerende race, de er meget snaksaglige og utroligt intelligente. Så ikke nok med, at I måske selv bliver udfodret i en femkamp, så får I også lov til at hænge ud med disse skønne hunde og med en erfaren hundeslædeguide. 

Snescootertur
Snescootertur

Oplev det naturskønne vinterlandskab på scooter og prøv at fiske på isen i den norrlandske vildmark. En tur gennem snedækkede gran- og fyrretræer, hvor det kun er dig og den helt fantastiske natur, det drejer sig om. Hold godt øje, for der er muligheder for at spotte både rener og elge og se spor i sneen efter ræve. Kommer nogen af de friskfangede fisk til aftens middag? Sæt dig ved bålet, nyd udsigten til det storeslåede landskab og den mystiske skov, som ligger stille under det tykke snesække. Her vil du nyde den norrländskea ro.

Musikquiz
Musikquiz

Hvilket år vandt Olsen Brothers med ”Smuk som et stjerneskud” og hvilken plads kom den på ved Eurovision? Whitney Houston er forbundet med sangen ”I Will Always Love You”, men hvem skrev og sang orginalen? I denne sjove udfordring sættes jeres musikkundskaber på prøve. Kan I årstal, sangere og tekster og tør I synge med og afslutte sangen med de rigtige ord? Ja, så kan det være, at det er dit hold, som vinder denne musikalske quiz.

Tømmerflåde
Tømmerflåde

Smør ærmerne op og byg en tømmerflåde sammen med dine kollegaer. Den skal søsættes i Umeälven. Når I så flyder med strømmen på flåden, kan I nyde stilheden og de fantastiske omgivelser. Kig på de flotte og forskellige fugle, prøv lykken med at fiske eller bare slap af i solen. Halvvejs på turen findes et fint badested, hvor I kan svømme en tur i det glitrende vand. Ønsker I en picnic-kurv med Västerbottens specialiteter kan dette også klares til turen.

Hundeslædetur
Hundeslædetur

En hundeslædetur er en lir for sjælen. I er et med naturen og hundene, som elsker at trække slæden. I kan selv få lov til at styre slæden og få en lidt adrenalinfyldt oplevelse eller lade jeres guide styre hundene, så I kan læne jer tilbage i den store slæde. Her glider man smidigt frem på den frosne jordbund og gennem snedækket skov. Den mægtige natur omringer dig og giver dig en helt fantastisk ro i kroppen. De eneste lyde er hundene, som trækker slæde og den knirkende sne under dig. Dette er en oplevelse, som vi garanterer jer bliver i minderne længe og snakkes om i lang tid.

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. 

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Granö anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.