Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur København

Kontinentet starter helt klart i vores skønne hovedstad København. Nordens cooleste hovedstad! Byen er trendy, hyggelig og tilbyder det nyeste inden for gastronomi og hoteloplevelser. Denne charmerende storby ligger tæt på og er perfekt til virksomhedens grupperejse og ideel til en stimulerende konference. Som eksperter skræddersyr vi det perfekte program til jer. Guldkornene sammensætter vi med udgangspunkt i gruppens interesser, hotellerne vælger vi ud fra den rigtige bydel på baggrund af jeres budget og krav til service. Året rundt byder København på en velinvesteret vitaminindsprøjtning!

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den skønne atmosfære gør København til et dejligt afbræk i arbejdet og hverdagen. Her kan I slentre rundt og finde inspiration overalt. Byens forskellige bydele har deres eget liv, men knyttes sammen på en charmerende måde. Vesterbro er en spændende bydel, her finder I Kødbyen, Københavns svar på New Yorks Meatpacking District, som er mindst lige så spækket med restauranter og interessant som sit amerikanske spejlbillede. Frokost eller middag - kontakt os, så sørger vi for at bestille bord! Fristaden Christiania er i dag Danmarks næststørste turistattraktion. Samtidig har området bevaret sin unikke charme, og et besøg her byder på mange indtryk. Designinteresserede? Pilestræde er ideel, hvis I vil købe dansk design. Fortsæt til Jægersborggade, som er en af de hippeste gader i København netop nu med et stort antal interessante butikker. Gruppeudfordringer finder I både i Tivoli og på Bakken, der lokker med både fartfyldte attraktioner samt smukke omgivelser og god mad og øl. Hvis I er mere på udkig efter en anderledes oplevelse, er et besøg i det underjordiske anlæg Cisternerne, som i dag anvendes til udstillinger, måske noget for jer.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Ved vandet i Christianshavn
Tycho Brahe Planetarium
Den Sorte Diamant
Axel Towers
Oplev mere i København
100 POINT CHALLENGE
100 POINT CHALLENGE

På to timer kan I opleve København på en helt anden måde end I nogensinde har gjort. Kombiner sightseeing med en sjov konkurrence, hvor I skal tage billeder, finde specifikke steder, svare på spørgsmål og skabe ting sammen. Undervejs kommer I til nye steder i hovedstaden og lære om interessante ting. Dette er en perfekt teambuilding aktivitet, hvor det hold, som arbejder bedst udråbes til vinder. Hvilket hold vinder?

Bryggeritur og ølsmagning
Bryggeritur og ølsmagning

Øl er stort set Danmarks nationaldrik, så selvfølgelig skal I komme i nærheden af dette fantastiske bryg på en guidet tur på Nørrebro’s Bryghus. Her deler guiden sin store viden om bryggeriets historie, om selve ølprocessen samt de forskellige ølsorter. Selvfølgelig skal I prøvesmage den klassiske Nørrebro Bryghus-øl og de mere experimenterende BRAW sorter. Vælg selv om I vil fortsætte videre på restauranten eller ud i Københavns gader. 

Kajaktur
Kajaktur

Følg med på en guidet kajaktur og se Københavns kendte seværdigheder og historiske bygninger fra vandet. I et roligt tempo glider I blandt andet igennem Christianhavns hyggelige kanaler, ser de pragtfulde bygningsværker i centrale København, såsom Det Kongelige Bibliotek og Christiansborg fra en anden vinkel. Undervejs er der en pause med lidt forfriskninger og tid til lidt hygge.

Det underjordiske København
Det underjordiske København

Kom med ned under jorden og oplev en glemt verden. Den tidligere vandcisterne under Valby Bakke er i dag et fascinerende museum, lidt uhyggeligt men smukt. Her kan I få en guidet tur i de mørke rum, se kunstinstallationer, som vækker dine sanser og se den enorme drypstensgrotte i et spændende atmosfære. Tør I besøge dette spændende museum og hvad kan I egentlig se der i mørket? Velkommen til en hårrejsende oplevelse.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i København anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

GASTRONOMIENS KØBENHAVN
GASTRONOMIENS KØBENHAVN

København er kendt for sine mange fantastiske restauranter – forkæl endelig jer selv med et besøg på en af dem i løbet af jeres ophold!

Book en uforglemmelig restaurantoplevelse, fx i den trendy Kødby (det gamle slagterområde), hvor nye steder skyder op hele tiden. 

 

SEGWAYTUR
SEGWAYTUR

Tag med på et miljøvenligt og sjovt alternativ til en traditionel sightseeing!

Oplev, hvordan du bliver et med dette tohjulede og selvbalancerende køretøj, samtidig med at du glider smidigt gennem byen. Vi starter med en gennemgang, for at du skal føle dig tryg, inden vi starter turen.

Hjelmene er udstyret med radiosystem, så du kan følge med i guidens beskrivelser af byen, mens I passerer seværdighederne.

 

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Turen starter med en sightseeing rundt til berømte seværdigheder som Tivoli, Carlsberg Glypotek, Rosenborg Slot og Christiansborg og fortsætter derefter til det gamle fiskermarked Gammel Strand. Her venter en tur med båd rundt i havnen og Christianshavns kanaler.

Vi kommer også til at se Nyhavn – det farvestrålende og livlige område, der en gang var tilholdssted for sømænd, der kom til byen. I dag er området fyldt med caféer og barer. Her boede også H.C. Andersen, og hans berømte eventyr om "Prinsessen på ærten" er skrevet her. Og vi stopper naturligvis for at se statuen af den lille havfrue.

Turen tager ca. 3 timer, hvoraf ca. 50 minutter foregår på kanalbåden.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.