Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Madrid

Den livlige, spanske hovedstad Madrid tilbyder det meste for jeres næste grupperejse. Puls, kunst, kultur og mad i verdensklasse, og et natteliv som gør at I glemmer at det allerede er morgen!

Hvorfor booke sin grupperejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

I Madrid findes der noget for alle, og vi hjælper naturligvis gerne til med et oplæg for rejsen, som passer for alle i gruppen.
Om dagen kan I slentre rundt på det brostensbelagte torv Plaza Mayor, hvor der findes et stort udbud af restauranter, caféer og butikker. Husk at besøge den store markedshal Mercado de San Miguel for at smage og købe lokale delikatesser, eller hvorfor ikke prøve en chokoladedryppende ”Churros”! Torvet ligger midt i Madrids historiske område og med gåafstand til mange af de seværdigheder, som byen byder på. Om aftenen skal man selvfølgelig sørge for at prøve de traditionelle tapas, spansk vin eller hvorfor ikke begynde aftenen med en cocktail på en af Madrids berømte tagterrasser? For de som elsker fodbold, så findes der to lokale storklubber i den bedste liga!

I Madrid kan I kombinere jeres konference med en guidet byrundtur for at se nogle af verdens med kendte mesterværker på Prado museet samt det kongelige palads og dets haver.
Vi på Rejsefeber kan Madrid, og vi hjælper jer gerne med at finde den perfekte konferencerejse til den ”mest spanske by i Spanien” som Hemingway skulle have sagt det!

Madrid view
Madrid by night
Madrid Metropolis
Madrid Metro
Madrid Almuneda Cathedral
Oplev mere i Madrid
LUFTHAVNSTRANSFER
LUFTHAVNSTRANSFER

Start rejsen bekvemt og slip for at lede efter taxi eller lufthavnstog. Når I lander, står jeres guide klar og møder jer i ankomsthallen. Når alle er samlede går turen ind til centrum og valgte hotel. Hvis I ønsker det, kan I kombinere jeres ankomsttransfer med en privat sightseeing. Så får I et godt overblik over byen allerede ved ankomsten.

KONFERENCE
KONFERENCE

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopstilling og tidsprogram.

Tapastur på Calle Ponzano
Tapastur på Calle Ponzano

Har du nogensinde drømt om at foretage en kulinarisk rejse igennem et helt land bare ved at gå på en og samme gade?

Det kan du gøre i Madrid! Forestil dig en lang gade fyldt med charmerende tapasbarer og små familieejede restauranter.

Gæsterne er for det meste lokale, som viser os, hvordan de lever det daglige liv i Madrid – mens de nyder en god vermouth, saftige tortillas og himmelsk gode oliver.

Det første spørgsmål du får på tapasbaren er ”Er du sulten og tørstig”? Det burde du være. Velkommen til Ponzano!

MADRID ENIGMA IPAD
MADRID ENIGMA IPAD

Hvordan oplever og udforsker man bedst en by med hele 6 millioner indbyggere?

Med en Ipad i hånden tager du dig sammen med dine holdkammerater ud på Madrids gader for at løse forskellige opgaver, svare på spørgsmål, tage billeder og indspille film. Men først og fremmest for at opleve Madrid! En herlig gåtur igennem Retiroparken, hvor der bliver et stop på en hyggelig café i Chueca, inden I efterfølgende går videre blandt storslåede bygninger i Barrio de los Austrias og afslutter turen med et tapas-stop i den populære bydel Malasaña. Det smukke Madrid vil helt sikkert gøre indtryk og imponere!

BESØG PÅ VINGÅRD
BESØG PÅ VINGÅRD

Velkommen på en udflugt blandt vinstokke, oliventræ og sommerfugle. Viñas el Regajal ligger cirka 35 kilometer fra Madrid. I slutningen af 1800-tallet begyndte vingården at blive kendt blandt verdens insektforskere. Det skyldes at områdets mange druesorter – Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot og Merlot – lokker til sig 77 af de totalt 225 sommefuglearter, som findes på den iberiske halvø og giver helt unikke muligheder for forskere.

Denne vingård er helt økologisk og alt arbejde udføres manuelt. På den måde respekterer man både naturen og omgivelserne, hvilket gør at der her produceres flere højkvalitative vine.

El Regajal er et fantastisk sted, der tilbyder mange forskellige faciliteter og som garanteret byder gæsterne på uforglemmelige måltider og inspirerende møder. Denne gård er et paradis bare en kort køretur fra Madrid.

ROOFTOP BAR
ROOFTOP BAR

En bedre afslutning på en perfekt dag skal man lede længe efter! Oplev en af Madrids mange tagterrasser med et glas Cava og en fantastisk udsigt over byen!

BESØG JARAMA CIRCUIT RACERBANEN
BESØG JARAMA CIRCUIT RACERBANEN

Året er 1965 og her findes 13 kurver og 3850 meter asfalt. En ny legende er født. Jarama racerbanen ligger bare 15 minutters kørsel fra Madrid og er en af Spaniens mest berømte racerbaner, hvor legender som Jamen Hunt, Mick Doohan og Alex Crivillé har sat sine hjulspor.

Her er der mulighed for at opleve følelsen bag rattet på en Westfield AeroRace fra 60’erne. Et rigtigt adrenalin-kick er næsten garanteret!

Jarama tilbyder ikke bare at muligheden at frigøre adrenalin og hurtige biler. Her findes også enestående mødefaciliteter, således I på bedst mulige måde kan kombinere ”business with pleasure"!

MADRID E-BIKE TOUR
MADRID E-BIKE TOUR

En tur på elcykel og med guide er absolut en af de bedste måder at opleve Madrids mange bydele og fantastiske bygninger på.

Turen går igennem parker, torv og små gyder i Madrids fantastiske atmosfære.

At suse frem på cyklen ved hjælp af lidt ekstra ”hjælp” er både en bekvem og sjov måde at opleve byen på!

MADLAVNINGSKURSUS
MADLAVNINGSKURSUS

At deltage i et madlavningskursus er en sjov aktivitet for både mindre og større grupper. Uanset kvalifikationer kan alle være med. I starter med en kort gåtur, hvor der undervejs bliver et stop for at smage på en lokal delikatesse – Bocadillo og dertil lidt at drikke.

På madlavningskurset tager kokken Raul sig af gruppen. Inddelt i mindre grupper laver I forskellige populære madretter, som I efterfølgende spiser sammen. Menuen kan eksempelvis bestå af forskellige former for tapas, spansk omelet, stegt aubergine med honning, paella og derefter en god dessert.

Sightseeing
Sightseeing

Den bedste måde at opleve en hel ny by på er at have en halvdags sightseeingtur.

Madrid er en by med mange forskellige ansigter og med mange spændende pladser at opleve. Fra Borbones, Austrias, Isabelino og moderne områder til de Moriske kvarterer og gamle Madrids smukke arkitektur, de elegante torve Oriente og España, det store parkområde Casa de Campo og de kendte gader Gran Via, Plaza Mayor og Puerta del Sol. Vi kommer også forbi tyrefægterarenaen og fodboldstadion Santiago Bernabeu, en af Europas største!

Et tips er at kombinere jeres lufthavnstransfer ved ankomsten med en sightseeingtur, således I får et godt overblik allerede fra starten!

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.