Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Oslo

Oslo, som i 2019 blev udnævnt til Europas Grønne Hovedstad lokker mange til med sin beliggenhed ved den smukke Oslofjord og de forskellige parker og rekreationsområder. Byen er dog så meget mere end Karl Johans Gata, Frognerparken og Holmenkollen. Hovedstaden har også et stort udvalg af spændende oplevelser, som venter på jer. Lad vores eksperter hos Rejsefeber hjælpe jer med at finde de specielle guldkort til jeres næste rejse.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Hvorfor ikke opleve et anderledes Oslo næste gang I planlægger jeres gruppe- og konferencerejse? Her kan I komme rundt i byen samtidig med at I løser vanskelige opgaver og samarbejder i hold for at vinde dysten. Vil I hellere opleve Oslo fra vandsiden kan I komme på en naturskøn kajaktur på Akerselva med mulighed for at afslutte turen med en afslappende stund på Sörenga sauna tømmerflåde. Føl dig som Formel 1 kører og se, hvem der kommer hurtigst gennem gokartbanen og kommer øverst på sejrsskamlen. Søger I spænding og action, så er Fangerne på Fortet en perfekt oplevelse.
Det store udbud af mad i byen er der ingen, som bliver skuffet over. Her kan I prøve alt fra japanske delikatesser, italienske lækkerier, lokale specialiteter og fine-dining på Michelinrestauranter. Vi tipser gerne om hyggelige steder, som er værd at besøge.

Oslo er en stor metropol og innovativ med interessant arkitektur, fascinerende museer, stort udbud af aktiviteter og shopping for alle tegnebøger. Trods dette har byen lykkedes at beholde sin charme og landsbystemning, takket være letheden i at komme rundt. Uanset om det er jeres næste konference, kick-off eller studietur i Oslo kan vi hjælpe med at sætte en mindeværdig oplevelse sammen til jer.

Tag en snak med os, så sammensætter vi et omkostningsfrit tilbud til en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Oslo Skyline
Oslo, Operahuset
Oslo, Akershus fæstning
Oslo
Oplev mere i Oslo
City Adventures
City Adventures

Her har I mulighed for at vælge mellem forskellige aktiviteter i byen på en dag med fuld fart på. The Amazing Race byder på en adrenalinfyldt skattejagt med Oslo som spilleplade. Find vej til de hemmelige steder, løse opgaver for at komme videre til næste sted og bliv holdet, som kommer først i mål.  Kan I lide at tage billeder, så er Photo Rush aktiviteten lige noget for jer. Kom rundt i bygen og få forskellige billede-opgaver for at samle point og bliv det vindende hold. Kontakt os, hvis I vil høre mere om de forskellige sjove teambuilding aktiviteter, så hjælper vi med at finde det som passer til jer.

Oslo fra vandsiden
Oslo fra vandsiden

Kom med på et by kajakeventyr gennem hjertet af Oslo, hvor jeres guide tager jer med på den historiske Akerselva. Efter en introduktion tager I fat om pagajen og begiver jer ud på en oplevelse, som I sent vil glemme. Guiden tager med på en tur blandt smukke bygningsværker, under broer, gennem tunneler og forbi kendte seværdigheder i naturskønne omgivelser. I får endda mulighed for at afslutte dagen med en kold øl og en afslappende tur i sauna på Sørenga Badflåte.

Fangerne på Fortet
Fangerne på Fortet

Her venter 45 forskellige, unikke og sjove celler med spændende udfordringer. Præcis som i Tv-programmet bestemmer I hvem, der skal sendes ind i cellen og klarer udfordringen. Her venter forskellige sværhedsgrader og I får testet jeres kundskaber med bolde, i balance, matematik, styrke samt jeres hukommelse og meget mere. Det gælder om at være taktiske og samarbejde for at blive vinderholdet og vinde retten til at prale af, at det var dit hold, som bragte sejren hjem fra fortet. 

Gokart – Mini Grand Prix
Gokart – Mini Grand Prix

Vil I føle jer som en Formel 1 kørere for en dag? Så skal I slå jer ned bag rattet, indtage startpositionen og være klar til at give den gas. Her venter en fartfyldt oplevelse, når I mødes i et heat og se hvem, der kvalificerer sig til finalen. I mærker motorens kraft, når I kører gennem slingrende kurve og giver den ekstra gas på langsiderne for at overhale de andre konkurrenter. I finalen mødes de bedste for at køre om æren og anderkendelsen. Klar, parat, kør!

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

For at få det maksimale ud af tiden i Oslo anbefaler vi, at I holder jeres møder eller konference på hotellet. På den måde bliver det både praktisk og smidigt. Lad overtøjet blive på værelset, når I går til dagens konferencelokale. Når dagens konferencetimer er overstået, får I mere tid til at udforske byen og alt det, den har at byde på.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.