Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Trondheim

Trondheim, som er Norge tredje største by, har et stort udbud af aktiviteter, konference muligheder, restauranter og hoteller. Men på trods af, at du er i en storby, så er stemningen familiær og tryg og naturen findes lige rundt om hjørnet. Uanset hvad I vil opleve på jeres gruppe- og konferencerejser, så hjælper vi jer med at skræddersy et passende program

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Hvis jeres gruppe vil rejse til et område med uendeligt mange muligheder, så er Trondheim den perfekte destination. Her findes aktiviteter, som kan kombineres med jeres konference året rundt. . Hvad med at slentre rundt i charmerende små gader i Bakklandet og shoppe i de lokale butikker? Der findes souvenirs, tøj og andet småt og godt, som I ikke kan finde andre steder i verden. Eller hvorfor ikke nyde naturen og besøge Bymarka naturreservat, der ligger en kort tur fra det centrale Trondheim? Her bydes blandt andet på lange skispor, som man let kommer frem på, små søer at fiske og bade i, adskillige jogging- og vandreruter at nyde og kendte fotopladser som Burmaklippen og Ilabekken.

For jer, som er interesserede i centrale Trondheim findes der også mange muligheder. Foruden det oplagte besøg på havnen, hvor man kan se Norges svar på Venedig, så findes der også den mægtige katedral Nidarosdomen, flere udstillinger og musseer, trendy barer og shopping. Besøg nogen af de mange restauranter, som har noget godt for alle. Eller hvorfor ikke forkæle jer selv med et måltid på Michelinrestauraten Credo? Trondheim er en af Norges mest grønne byer, hvilket også mærkes på restauranterne, som næsten alle har lokalproduceret mad og måltider efter sæsonen. Trondheim er den perfekte blanding af storby, by og natur og vi hos Rejsefeber kan hjælpe jer med at finde de helt perfekte guldkorn lige til jeres gruppe.

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Nidelva i Trondheim
Nidarosdomen
Fjord i Trondheim
Bakklandet i Trondheim
Oplev mere i Trondheim
Højt og lavt
Højt og lavt

Hjælper I kollegaer altid hinanden? Nu er det tid til at hjælpe hinanden i højt og lavt. Gør jer klar til at klatre, balancere og flyve mellem trætoppene samt løse svære gåder sammen i dette eventyr. Støt hinanden, når nervøsiteten tager over og fejr det sammen, når I kommer i mål, løs vanskelige opgaver på bakken og prøv andre baner, når gåderne er løst. Afslut dagen med et reflekterende måltid sammen. Hvilket strå trak du og dit hold i stakken i dag?

Trondheim fra vandsiden
Trondheim fra vandsiden

Oplev den smukke by fra et nyt perspektiv. I Trondheim der muligheder for at lægge forskellige ruter og arrangere teambuilding til jer på vandet. Hvad siger I til at nyde en klassisk tur på Niden-älven i hver sin kajak, hvor I kan blive betaget af de smukke huse? Eller at skabe en stærkere bånd imellem jer og udvikle samarbejdsevnen ved at forsøge at holde balancen sammen på et stort SUP-board? Hvem styrer og vigtigst af alt: falder nogen i vandet?

Moskusokse Safari i Dovre fjäll
Moskusokse Safari i Dovre fjäll

Udenfor Trondheim findes det eneste område i Norge, hvor du kan se vilde moskusokser. De er utrolige flotte, sociale og fredlige dyr, som lever sammen i flok. På denne guidede tur gennem Dovre fjäll får I mulighed for at se dyrene på nærmeste hold og kommer I i april-maj, så er der også chancer for at se søde små kalve, som leger og hygger sig med sin mor.

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I er landet i Trondheim, behøver I ikke lede efter taxier eller tog. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Trondheim og jeres hotel. 

KONFERENCE
KONFERENCE

Det er en effektiv måde at disponere tiden på, hvis I placerer konferencen på jeres hotel. I slipper for at skulle finde overtøjet frem og afsætte tid til transport. Det er ganske enkelt smart og praktisk! Baseret på jeres ønsker, budget og interesser anbefaler vi et prisgunstigt hotel med det rigtige serviceniveau. En konference i et andet land giver ofte et nyt perspektiv på tilværelsen og giver konferencen yderligere en dimension.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.