Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Visby

Gotland er spækket med muligheder til jeres gruppe- og konferencerejse. Her finder I en spændende bypuls i Visbys smukke gyder og stræder, afslappende strandpromenader og mystiske kalkstenssøjler mod nord. Her mødes hav og land, historie og nutid og mennesker, der nyder hinandens selskab. Uanset hvad jeres gruppe vil opleve på rejsen, hjælper vi med at skræddersy det bedste program.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Visby er ikke en stor by, men alligevel tilbringer man let mange timer her. På trods af den begrænsede størrelse findes der et utroligt bredt udvalg af butikker og specialforretninger, restauranter for enhver smag og skønne naturoplevelser. Hvorfor ikke drømme jer tilbage til forgangne tider i nogle af Visbys kirkeruiner, nyde roen i den botaniske have, købe souvenirs i en lille butik eller slentre i solnedgangen på en af de mange strandpromenader? Ja, det er klogt at vælge Gotland til næste møde, kongres eller kick-off af flere grunde. For eksempel er rejsen dertil kort, så dit klimaaftryk er begrænset, ligesom de fleste af Gotlands hoteller og restauranter anvender lokale råvarer og planlægger efter sæson. Når man alligevel er her, bør man sørge for at se og opleve så meget som muligt. Ingen afstande er store og bor man i Visby er der et stort udvalg af aktiviteter. Gennemfør et teamkursus i skønne Gustavsvik og bliv bedre til at samarbejde i gruppen. Eller hvorfor ikke tage imod en kulinarisk udfordring med en gotlandsk mesterkok? Lær at surfe sammen på havet og afrund aftenen med en tur i badetøndens skønne opvarmede vand inden de bløde hotelsenge kalder. Uanset hvad du og din gruppe vil opleve, vil vi hos Rejsefeber altid gøre vores yderste for at finde de perfekte guldkorn. Book jeres rejse hos os!

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Kalkstenssøjler på Fårö
Ringmuren en efterårsdag
En vindmølle på Gotland
En sti ved havet
Gyde på gotland
Oplev mere i Visby
Mesterkokkene
Mesterkokkene

På denne tur begiver I jer ud på jagt efter Gotlands bedste råvarer. Alt efter sæson kommer I til at lede efter krebs i Ekeby, ramsløg i Etelhem, grotteost i Stava og trøfler i Östergarn. Sammen med en gotlandsk kok vil I skabe en uforglemmelig oplevelse, som I kan byde jeres venner på. Du får mulighed for at servere maden på Pensionat Grå Gåsen, der er kendt for den svenske udgave af ”Toppen af poppen”, eller på den populære ø Fårö, hvor filminstruktøren Ingmar Bergmann boede.

”Bedst i test”
”Bedst i test”

I denne udfordring skal I slå jeres kloge hoveder sammen for at løse opgaverne sammen. I vil eksempelvis få til opgave at flytte ting fra A til B med ganske få hjælpemidler, udføre en handling med instruktioner på et andet sprog eller løse et problem uden at vide, hvad problemet rent faktisk er. Her handler det om et rigtig godt teamwork, om at være kreativ og om at være løsningsorienteret for at hente førstepladsen hjem.

Skål for verdensarven
Skål for verdensarven

Få et anderledes indtryk af Visby på denne byvandring, der forener fornøjelse med interessant indhold. I kommer til at høre sandheder og skrøner fra Visbys tusindårige historie, når jeres personlige guide tager jer med rundt i Gotlands smukke verdensarv. Historierne bliver blandet med personlige beretninger fra de lokale, så to byvandringer vil aldrig være ens. Turen afrundes med et stop på den lokale pub, hvor der skåles for Gotlands verdensarv, og der er her, hvor du og din gruppe kommer til at gætte på hvad der var sandhed og hvad der var skrøne af alt det, I har hørt på turen.

Teambanen
Teambanen

Dette er en udfordring, hvor I alle skal samarbejde og bidrage med jeres psykiske, fysiske og intellektuelle styrker. Konkurrencen ledes af erfarne instruktører og der findes mere end 20 forskellige stationer at vælge imellem. For at løse ”Räknekvadraten” kræver det matematiske evner, og ved ”Linbanan” og ”Vågen” skal gruppen bruge harmoni og balance. Hvilke udfordringer I bliver udsat for, afhænger helt og holdent af, hvilke kundskaber grupper besidder, men regn under alle omstændigheder med at have det utrolig sjovt og ikke mindst, at jeres samarbejdsevner bliver udviklet.

Surfcamp
Surfcamp

Udnyt tiden på Gotland og drag fordel af den direkte adgang til havet med Surfcamp. I får udleveret våddragter, der holder jer varme i vandet. Her kan I prøve paddleboarding, surfkajakker eller teste om du har balance til surfing. Saunaen vil være opvarmet og klar til dem, der vil. Stranden og beachvolleybolde er der altid til dem, der befinder sig bedre på land. Ja, denne oplevelse er svær at slå og passer de fleste i en gruppe.

BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Når I er landet i Visby, behøver I ikke lede efter taxier. En bus møder jer, når I er landet, og kører jer smidigt til det centrale Visby og jeres hotel. 

KONFERENCE
KONFERENCE

Det er en effektiv måde at disponere tiden på, hvis I placerer konferencen på jeres hotel. I slipper for at skulle finde overtøjet frem og afsætte tid til transport. Det er ganske enkelt smart og praktisk! Baseret på jeres ønsker, budget og interesser anbefaler vi et prisgunstigt hotel med det rigtige serviceniveau. En konference i et andet land giver ofte et nyt perspektiv på tilværelsen og giver konferencen yderligere en dimension.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

En fin start på rejsen er en sighseeing rundt om i Visby, som er med på UNESCO’s verdensarvsliste og kendt for sin middelalderlige karakter. Uanset hvor du er i byens centrum, ser du rester fra tidligere tider. Middelalderlige bygninger, den gamle bymur, de smalle gyder og stræder og naturligvis byens domkirke fra det 13. århundrede. For ikke at nævne alle de ruiner, som stadig står for at minde os om de herlighedsdage, da Visby var en stor by i Hansaforeningen i middelalderen.

Uanset om du vil udforske byen på segway, cykel, e-cykel, til fods eller fra en bus, kan vi hjælpe jer med det hele! HVIS det er muligt anbefaler vi, at I tager hele eller dele af sightseeingen til fods med en lokal guide. På den måde får man nemlig ofte den bedste fornemmelse af byen, og det er lettere at "støde på" små perler.

MTB-SAFARI
MTB-SAFARI

Deltag i et hurtigt eventyr på en cykelsafari på Mountainbikes i sydvest af Visby! Hvor du får at se stederne, møde naturen, historien, kultur og kaffe organisk og lokalt produceret. Helt enkelt - en oplevelse på en cykel med hastighed! Vi starter eventyret i Visby og går ud til Kneipp landsby for en dejlig frokost og spændende besøg i det originale Pippi Huset! Efter frokost hæver vi pulsen og går på et virkelig glædeligt eventyr blandt strandenger, Gotlands gårde og de sorte bygninger! Vi cykler forbi den berømte høje klippe som er det naturlige synspunkt i Visby, Ygne fiskerby og meget mere! Alt fokus skal være på stien foran cyklen, hvilket giver en ekstrem følelse af at leve i nuet. Selvfølgelig har du din egen vært og gruppeleder, der lærer dig alt hvad du har brug for.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.