Annonce:

Grupperejse & Firmatur Istanbul

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Istanbul

Har du og din gruppe talt om at opleve noget anderledes? Bestil en grupperejse eller firmatur til Istanbul, og få en vidunderlig blanding af Orienten og en moderne storby.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Første gang du standser op for at lytte til bønneråbene, mærker du virkelig, at du befinder dig på grænsen mellem Europa og Asien. De mange belyste moskéer og bygninger gør Istanbul præcis lige så smuk, som alle rejsebøgerne beskriver. Galatabroen, som spænder over floden Det Gyldne Horns flodmunding har hele underetagen fyldt med restauranter. Slå jer ned på et af serveringsstederne under broen, og få en uforglemmelig stund med udsigt over Bosperus, Den Blå Moskes seks minareter og fiskesnørerne fra alle fiskerne, der står en etage længere oppe. Pludselig får en af dem måske bid, og udsigten krydres med fangsten, som hales op.
+Seværdighederne er mange og imponerende, og vi anbefaler en byrundtur, hvor I kan høre historien bag de mange landemærker: Den Blå Moske, Hagia Sofia, Basilikacisternen, Topkapi-paladset og Grand Bazar. Bliv ikke overrasket, hvis sælgeren i basaren byder på æblete, mens du overvejer, om netop denne vare er en god gave at tage med hjem. De er ganske vist pågående, men de fleste accepterer uden problemer et venligt nej tak. Ved aftenstid myldrer de små gyder og stræder af mennesker. Restauranterne ligger tæt, og bordene er fyldt med meze – Tyrkiets lækre småretter.

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

City sightseeing

På en klassisk sightseeing besøger vi Hagia Sophia, som en gang var verdens største kirke og i dag er et fint museum. Den blå moske ligger lige ved siden af, og hvis I har...

På en klassisk sightseeing besøger vi Hagia Sophia, som en gang var verdens største kirke og i dag er et fint museum. Den blå moske ligger lige ved siden af, og hvis I har tid og lidt tålmodighed er det interessant at gå ind og opleve denne moske fra starten af 1600-tallet. Lige rundt om hjørnet ligger det tidligere Konstantinopels midtpunkt – Hippodromen. Denne rytterstation blev bygget i slutningen af 100-tallet og var et meget centralt sted i byen. Vi anbefaler, at man inkluderer et besøg i Basilica Cistern – et underjordisk cisterneanlæg og det største vandreservoir fra det østromerske imperium. Dagen afsluttes med et besøg i Grand Bazaar. Gruppen har alle muligheder for selv at skræddersy jeres egen sightseeing! Halv- eller heldagstur, her er masser af interessante steder og monumenter. Et besøg på et af de største og mægtigste paladser i verden – Topkapi – kan med fordel inkluderes.

Underjordisk Basilica cisterne

En tur ned i denne velbevarede, underjordiske cisterne er som at træde direkte ind i en svunden tid. Cisternen blev bygget i 530'erne, primært for at forsyne det nærliggende...

En tur ned i denne velbevarede, underjordiske cisterne er som at træde direkte ind i en svunden tid. Cisternen blev bygget i 530'erne, primært for at forsyne det nærliggende palads med vand. Man kalder nogle gange dette vandreservoir for "Det Sunkne Palads" eller "Yerebatan Sarayı".  Hernede finder du en meget smuk cisterne, som er bygget som et palads med 336 søjler. Da den var i brug, rummede den 80 millioner liter vand, men i dag er den næsten helt tømt. Et must på jeres grupperejse!

Cruise på Bosphorus

Hvis I rejser som gruppe, kan I leje jeres egen private båd og cruise på Bosperusstrædet uden at blive ruineret. Sammen med en guide hopper I på båden i havnen...

Hvis I rejser som gruppe, kan I leje jeres egen private båd og cruise på Bosperusstrædet uden at blive ruineret. Sammen med en guide hopper I på båden i havnen Eminönü og begiver jer ud på den gamle vandvej, som er forbindelsesled mellem Marmarahavet, Det Ægæiske Hav og Sortehavet. Fra båden har I en fantastisk udsigt over byen og de fornemme forstæder. I ser tyrkiske borge, osmanniske sultanpaladser, parker, villaer og moskeer. Hvis I er heldige, kommer delfinerne og gør jer selskab. Hvis I ønsker det, kan I kombinere bådturen med et stop på den asiatiske side og nyde en frokost på en af de kendte Bosperus-fiskerestauranter.

Dag02

Krydderimarkedet

Det er en del af oplevelsen at besøge krydderimarkedet i Istanbul. Specielt hvis du er her første gang. Her finder du alt fra perfekte krydderiboder til guldbutikker og fiskehandlere. Vi...

Det er en del af oplevelsen at besøge krydderimarkedet i Istanbul. Specielt hvis du er her første gang. Her finder du alt fra perfekte krydderiboder til guldbutikker og fiskehandlere. Vi anbefaler, at I besøger krydderimarkedet på en hverdag. Om lørdagen kommer mange af Istanbuls lokale indbyggere nemlig og foretager deres ugentlige indkøb, og der er rigtig mange mennesker i gangene.

Udflugt til vingård

Vi bliver hentet med bus i Istanbul og kører ca. 100 km mod Takidag. En vinekspert tager imod os og viser os alle trin i vinfremstillingsprocessen. Derefter spiser vi frokost, og så er...

Vi bliver hentet med bus i Istanbul og kører ca. 100 km mod Takidag. En vinekspert tager imod os og viser os alle trin i vinfremstillingsprocessen. Derefter spiser vi frokost, og så er det tid for en vinsmagning. Til dette serveres der forskellige oste.

Turkiskt bad (hamam)

Istanbul er kendt for sine hamam-bade. Benyt lejligheden til at prøve et ægte tyrkisk bad, når du besøger byen! Vi anbefaler Cağaloğlu Hamami, en smuk marmorbygning, som er...

Istanbul er kendt for sine hamam-bade. Benyt lejligheden til at prøve et ægte tyrkisk bad, når du besøger byen! Vi anbefaler Cağaloğlu Hamami, en smuk marmorbygning, som er mere end 300 år gammel. Den ligger kun 10 minutters gang fra Hagia Sofia.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.