Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Istanbul

Har du og din gruppe talt om at opleve noget anderledes? Bestil en grupperejse eller firmatur til Istanbul, og få en vidunderlig blanding af Orienten og en moderne storby.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Første gang du standser op for at lytte til bønneråbene, mærker du virkelig, at du befinder dig på grænsen mellem Europa og Asien. De mange belyste moskéer og bygninger gør Istanbul præcis lige så smuk, som alle rejsebøgerne beskriver. Galatabroen, som spænder over floden Det Gyldne Horns flodmunding har hele underetagen fyldt med restauranter. Slå jer ned på et af serveringsstederne under broen, og få en uforglemmelig stund med udsigt over Bosperus, Den Blå Moskes seks minareter og fiskesnørerne fra alle fiskerne, der står en etage længere oppe. Pludselig får en af dem måske bid, og udsigten krydres med fangsten, som hales op.

Seværdighederne er mange og imponerende, og vi anbefaler en byrundtur, hvor I kan høre historien bag de mange landemærker: Den Blå Moske, Hagia Sofia, Basilikacisternen, Topkapi-paladset og Grand Bazar. Bliv ikke overrasket, hvis sælgeren i basaren byder på æblete, mens du overvejer, om netop denne vare er en god gave at tage med hjem. De er ganske vist pågående, men de fleste accepterer uden problemer et venligt nej tak. Ved aftenstid myldrer de små gyder og stræder af mennesker. Restauranterne ligger tæt, og bordene er fyldt med meze – Tyrkiets lækre småretter.

Oplev mere i Istanbul
City sightseeing
City sightseeing

På en klassisk sightseeing besøger vi Hagia Sophia, som en gang var verdens største kirke og i dag er et fint museum. Den blå moske ligger lige ved siden af, og hvis I har tid og lidt tålmodighed er det interessant at gå ind og opleve denne moske fra starten af 1600-tallet. Lige rundt om hjørnet ligger det tidligere Konstantinopels midtpunkt – Hippodromen. Denne rytterstation blev bygget i slutningen af 100-tallet og var et meget centralt sted i byen. Vi anbefaler, at man inkluderer et besøg i Basilica Cistern – et underjordisk cisterneanlæg og det største vandreservoir fra det østromerske imperium. Dagen afsluttes med et besøg i Grand Bazaar. Gruppen har alle muligheder for selv at skræddersy jeres egen sightseeing! Halv- eller heldagstur, her er masser af interessante steder og monumenter. Et besøg på et af de største og mægtigste paladser i verden – Topkapi – kan med fordel inkluderes.

Turkiskt bad (hamam)
Turkiskt bad (hamam)

Istanbul er kendt for sine hamam-bade. Benyt lejligheden til at prøve et ægte tyrkisk bad, når du besøger byen! Vi anbefaler Cağaloğlu Hamami, en smuk marmorbygning, som er mere end 300 år gammel. Den ligger kun 10 minutters gang fra Hagia Sofia.

Udflugt til vingård
Udflugt til vingård

Vi bliver hentet med bus i Istanbul og kører ca. 100 km mod Takidag. En vinekspert tager imod os og viser os alle trin i vinfremstillingsprocessen. Derefter spiser vi frokost, og så er det tid for en vinsmagning. Til dette serveres der forskellige oste.

Krydderimarkedet
Krydderimarkedet

Det er en del af oplevelsen at besøge krydderimarkedet i Istanbul. Specielt hvis du er her første gang. Her finder du alt fra perfekte krydderiboder til guldbutikker og fiskehandlere. Vi anbefaler, at I besøger krydderimarkedet på en hverdag. Om lørdagen kommer mange af Istanbuls lokale indbyggere nemlig og foretager deres ugentlige indkøb, og der er rigtig mange mennesker i gangene.

Underjordisk Basilica cisterne
Underjordisk Basilica cisterne

En tur ned i denne velbevarede, underjordiske cisterne er som at træde direkte ind i en svunden tid. Cisternen blev bygget i 530'erne, primært for at forsyne det nærliggende palads med vand. Man kalder nogle gange dette vandreservoir for "Det Sunkne Palads" eller "Yerebatan Sarayı".  Hernede finder du en meget smuk cisterne, som er bygget som et palads med 336 søjler. Da den var i brug, rummede den 80 millioner liter vand, men i dag er den næsten helt tømt. Et must på jeres grupperejse!

Cruise på Bosphorus
Cruise på Bosphorus

Hvis I rejser som gruppe, kan I leje jeres egen private båd og cruise på Bosperusstrædet uden at blive ruineret. Sammen med en guide hopper I på båden i havnen Eminönü og begiver jer ud på den gamle vandvej, som er forbindelsesled mellem Marmarahavet, Det Ægæiske Hav og Sortehavet. Fra båden har I en fantastisk udsigt over byen og de fornemme forstæder. I ser tyrkiske borge, osmanniske sultanpaladser, parker, villaer og moskeer. Hvis I er heldige, kommer delfinerne og gør jer selskab. Hvis I ønsker det, kan I kombinere bådturen med et stop på den asiatiske side og nyde en frokost på en af de kendte Bosperus-fiskerestauranter.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.