Annonce:

Kickoff i udlandet

Invester i medarbejderne og virksomheden – bestil jeres kickoff i dag!

Vi arrangerer hundredvis af firmakickoffs hvert år – spar på din dyrebare tid, og lad os udarbejde et forslag til netop jeres rejse.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Vi sikrer, at jeres kickoff bliver en succes

Invester i en rejse som afsæt til et nyt salgsår – eller måske nye visioner for fremtiden?

Medarbejderne er virksomhedens ressource, og vi ved, at en kickoff i et andet miljø giver bedre sammenhold, arbejdsglæde og fremfor alt gode minder. Et kickoff kan med fordel kombineres med en eller flere aktiviteter – nedenfor finder du flere forslag til, hvad I kan gøre for at skabe samhørighed og et godt sammentømret team. 

Det er tidskrævende at sammensætte det perfekte kickoff; tidspunkt, logistik, oplæg og budget. Vi har stor erfaring med at planlægge rejser for både store og små virksomheder og hjælper jer gerne med at finde den rigtige sammensætning. 

DERFOR SKAL DU BESTILLE JERES KICKOFF HOS OS

 • Du får din egen kontaktperson, som tager hånd om rejsen fra start til slut, enkelt og praktisk!
+

 • I mere end 20 år har vi arbejdet med firmarejser og kickoffs og har gennem årene samlet masser af erfaring og mange værdifulde kontakter verden over. 
 • Vi tager hånd om alt det praktiske i forhold til fly, hotel og arrangører, så du som gruppeleder kan bruge din tid på noget andet. Tag gerne et kig på nogle af vores favoritrejsemål, og find mere inspiration: London, Prag og Krakow.
 • En af vores projektkoordinatorer hjælper jer med planlægning og administration. Ring til os eller send en mail i dag, så fortæller vi gerne mere. 

  Velkommen til Rejsefeber Gruppe- & konferencerejser!

  Hotelforslag

  Gruppe- & konferencerejser

  Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

  Lav din forespørgsel her!

  Ring til os 70 23 70 69

  Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
  grupperejser@rejsefeber.dk


  Bestil tilbud her
  • FIRMATUR
   Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
  • KONFERENCEREJSER
   Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
  • GRUPPEREJSER
   Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

  Kunder som har valgt at REJSE med os

  • tec_200x150.jpg
   Christina Sørensen Tec

   "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

  • hk_200x150
   Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

   ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

  • iata.png

  Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

  Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

  NB!

  Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.