Annonce:

Konferencerejser

Det er både motiverende og inspirerende at forlade de vante rammer og tale sammen et andet sted – og det kan være med til at skabe større effektivitet på arbejdspladsen. Vi hjælper gerne til og udarbejder et forslag til netop jeres konferencerejse.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Vi ordner jeres konferencerejse

En konferencerejse til udlandet har delvist samme oplæg som en konference derhjemme, men med den ekstra fordybelse som kun en rejse til udlandet med stærke fælles oplevelser giver. Ud over konferencens hovedformål bliver teambuilding og en stærk teamfølelse ofte vigtige mål. Hos Rejsefeber er vi eksperter i dette, og eftersom hver virksomhedsrejse er unik, er vores tilbud unikke og tilpassede til netop jeres behov og ønsker. Det er heller ikke altid dyrere at holde konferencen i udlandet – det er til gengæld ofte mere værdsat!

Konferencerejser fra start til mål

Fortæl os jeres ønsker, så planlægger, organiserer og producerer vi konferencerejsen i henhold til jeres budget. I kan fokusere på konferencens vigtige indhold, og Rejsefeber skræddersyr konferencepakken: bestiller fly, hotel og konferencelokaler, som tilbyder den service, I efterspørger. Frokost, kaffepauser, teknik – vi sikrer, at ingen detaljer bliver glemt. Vi udarbejder tidsplanen og fletter studiebesøg, relevante seværdigheder og udflugtsmål ind. Vi kender vores
+

rejsemål og bestiller de mest trendy restauranter.

Derfor er Rejsefeber jeres trygge arrangør af konferencerejser

Vi har arrangeret virksomhedsrejser siden 1998. Takket være vores store kontaktnet og lange samarbejde med flyselskaber, hoteller, restauranter og stærke globale partnere kan vi forhandle os frem til omkostningseffektive konferencerejser. Vi hjælper jer med at få meget for pengene! Ud over at ordne alle de praktiske detaljer er det vores mål at skabe en vellykket konference, hvor destinationen sætter et positivt aftryk på gruppens oplevelser og teamfølelse. Sidst, men ikke mindst er Rejsefeber en stabil virksomhed med garantier, så I som kunder altid er beskyttet iht. rejsegarantiloven, hvis I bestiller en "pakkerejse" (iht. definitionen i pakkerejseloven) hos os.

Læs mere, og bliv inspireret af vores bedste rejsetips!

 

konferencerejse

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.