Annonce:

Grupperejser & Firmatur Krakow

Krakow er et attraktivt sted at lægge sin firmatur, konference- eller grupperejse. Polens andenstørste by myldrer af liv, og historiens vingeslag giver et fantastisk sus.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Krakow

Krakow er en af Europas smukkeste byer, men det stopper ikke her! Denne pulserende middelalderby har atmosfære, et lækkert polsk køkken samt spændende seværdigheder og filmisk arkitektur. Det lave prisniveau gør det prisgunstigt for virksomheder at forlægge deres firmatur, konference- eller grupperejse hertil. I få masser af oplevelser for pengene – og vi skaber et perfekte program til netop jeres gruppe med udgangspunkt i jeres fokus og interesser. Vi håndplukker et attraktivt hotel – med gode konferencemuligheder, hvis I har brug for dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: forslag til program med aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde.

Det er er enkelt at få plads til luksus til små penge på en konferencerejse til Krakow – byen der er som skabt til afslapning og livskvalitet. Vi kommer gerne med tips til sceniske ture, hvor I kan tage en pause på trendy barer, autentiske restauranter og udforske uimodståelige caféer.
+

De ældste bydele er fra 1200-tallet og utroligt  velbevarede. I den gamle bydel (Stare Miastro) afspejles byens sjæl på det storslåede torv Rynek Glowny med den statelige Mariakirke. Måske bestiger I de 239 trappetrin op i vesttårnet og siger hej til trompetisten, som blæser i trompet ud over torvet hver time? Eller nyder en kop kaffe på den klassiske Noworolski midt på torvet. Det gamle jødiske kvarter Kazimierz er i dag måske den mest spændende bydel i Krakow med bohemestemning, caféer, kunstgallerier og second hand-butikker. Her finder I også prisgunstige restauranter – kontakt os, så bestiller vi gerne bord. Mellem den gamle bydel og Kazimirez ligger det smukke slot Wawel. Tag trapperne op, og se den svenske Kong Sigismunds grav, og nyd den skønne udsigt over floden Vizsla. Krakow ER kultur, og de lave billetpriser gør, at mange vælger at se en klassisk koncert her. Også dette arrangerer vi gerne. En anden oplevelse, I ikke må gå glip af, er en udflugt til saltminerne i Wieliczka, hvor man har brudt salt siden middelalderen. Stedet, der er med på verdensarvlisten, udgør en underjordisk verden med kapel og kolonnader udhugget i salt. Sig til, så sætter vi minerne på programmet.

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Krakow Sightseeing

City Sightseeing

Følg med en guide rundt i den magiske Gamle By, op til Wawel Castle og til katedralen med de kongelige grave. Vi fortsætter ned til Kanonicza- og Grodzkagaderne og på vejen ser vi...

Følg med en guide rundt i den magiske Gamle By, op til Wawel Castle og til katedralen med de kongelige grave. Vi fortsætter ned til Kanonicza- og Grodzkagaderne og på vejen ser vi det gamle universitetsområde. Gåturen går gennem det største middelaldertorv i Europa. Vi fortsætter op til det gamle shoppingcentrum og afslutter ved fortet og Kraków barbican- porten som en gang var indgangen til den Gamle By.

saltminen i Wieliczka

Udflugt til saltminen i Wieliczka

Legenden siger at saltgruberne i Wieliczka var en del af medgiften fra den ungarske prinsesse Kinga, da hun giftede sig med Boleslaw den generte for over 700 år siden. Gruben er fuld af...

Legenden siger at saltgruberne i Wieliczka var en del af medgiften fra den ungarske prinsesse Kinga, da hun giftede sig med Boleslaw den generte for over 700 år siden. Gruben er fuld af labyrinter og smukke sale. Tyskland brugte gruben som opbevaringsplads under anden verdenskrig. I århundreder har fromme og overtroiske grubearbejdere indhugget tal, monumenter og altertavler på saltvæggene. Disse fantastiske kunstværker har sammen med grubens historiske betydning fået Wieliczka Salt Mine ind på en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Udflugt til Auschwitz

Udflugt til Auschwitz

I Auschwitz ligger den meget velkendte kirkegård og stedet for et af verdens største folkemord. Her opførtes i 1940 en koncentrationslejr for polske politiske fanger og Auschwitz...

I Auschwitz ligger den meget velkendte kirkegård og stedet for et af verdens største folkemord. Her opførtes i 1940 en koncentrationslejr for polske politiske fanger og Auschwitz blev siden centrum for udryddelsen af Europas jøder. Fra 1940-1945 slog nazisterne cirka 1.500.000 mennesker ihjel her – først og fremmest jøder, men også polakker, sigøjnere, russiske krigsfanger og folk af andre nationaliteter. Vores besøg begynder med en femten minutters dokumentarfilm efterfulgt af en guidet rundvisning i lejrens velbevarede barakker, gaskamre og krematorier. En virkelig historielektion med andre ord. Interessant og desværre "based on a true story".

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.