Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Krakow

Krakow er en af Europas smukkeste byer, men det stopper ikke her! Denne pulserende middelalderby har atmosfære, et lækkert polsk køkken samt spændende seværdigheder og filmisk arkitektur. Det lave prisniveau gør det prisgunstigt for virksomheder at forlægge deres firmatur, konference- eller grupperejse hertil. I få masser af oplevelser for pengene – og vi skaber et perfekte program til netop jeres gruppe med udgangspunkt i jeres fokus og interesser. Vi håndplukker et attraktivt hotel – med gode konferencemuligheder, hvis I har brug for dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: forslag til program med aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde.

Det er er enkelt at få plads til luksus til små penge på en konferencerejse til Krakow – byen der er som skabt til afslapning og livskvalitet. Vi kommer gerne med tips til sceniske ture, hvor I kan tage en pause på trendy barer, autentiske restauranter og udforske uimodståelige caféer. De ældste bydele er fra 1200-tallet og utroligt  velbevarede. I den gamle bydel (Stare Miastro) afspejles byens sjæl på det storslåede torv Rynek Glowny med den statelige Mariakirke. Måske bestiger I de 239 trappetrin op i vesttårnet og siger hej til trompetisten, som blæser i trompet ud over torvet hver time? Eller nyder en kop kaffe på den klassiske Noworolski midt på torvet. Det gamle jødiske kvarter Kazimierz er i dag måske den mest spændende bydel i Krakow med bohemestemning, caféer, kunstgallerier og second hand-butikker. Her finder I også prisgunstige restauranter – kontakt os, så bestiller vi gerne bord. Mellem den gamle bydel og Kazimirez ligger det smukke slot Wawel. Tag trapperne op, og se den svenske Kong Sigismunds grav, og nyd den skønne udsigt over floden Vizsla. Krakow ER kultur, og de lave billetpriser gør, at mange vælger at se en klassisk koncert her. Også dette arrangerer vi gerne. En anden oplevelse, I ikke må gå glip af, er en udflugt til saltminerne i Wieliczka, hvor man har brudt salt siden middelalderen. Stedet, der er med på verdensarvlisten, udgør en underjordisk verden med kapel og kolonnader udhugget i salt. Sig til, så sætter vi minerne på programmet.

Oplev mere i Krakow
Krakow Sightseeing
City Sightseeing
Krakow Sightseeing
City Sightseeing

Følg med en guide rundt i den magiske Gamle By, op til Wawel Castle og til katedralen med de kongelige grave. Vi fortsætter ned til Kanonicza- og Grodzkagaderne og på vejen ser vi det gamle universitetsområde. Gåturen går gennem det største middelaldertorv i Europa. Vi fortsætter op til det gamle shoppingcentrum og afslutter ved fortet og Kraków barbican- porten som en gang var indgangen til den Gamle By.

saltminen i Wieliczka
Udflugt til saltminen i Wieliczka
saltminen i Wieliczka
Udflugt til saltminen i Wieliczka

Legenden siger at saltgruberne i Wieliczka var en del af medgiften fra den ungarske prinsesse Kinga, da hun giftede sig med Boleslaw den generte for over 700 år siden. Gruben er fuld af labyrinter og smukke sale. Tyskland brugte gruben som opbevaringsplads under anden verdenskrig. I århundreder har fromme og overtroiske grubearbejdere indhugget tal, monumenter og altertavler på saltvæggene. Disse fantastiske kunstværker har sammen med grubens historiske betydning fået Wieliczka Salt Mine ind på en plads på UNESCOs verdensarvsliste.

Udflugt til Auschwitz
Udflugt til Auschwitz
Udflugt til Auschwitz
Udflugt til Auschwitz

I Auschwitz ligger den meget velkendte kirkegård og stedet for et af verdens største folkemord. Her opførtes i 1940 en koncentrationslejr for polske politiske fanger og Auschwitz blev siden centrum for udryddelsen af Europas jøder. Fra 1940-1945 slog nazisterne cirka 1.500.000 mennesker ihjel her – først og fremmest jøder, men også polakker, sigøjnere, russiske krigsfanger og folk af andre nationaliteter. Vores besøg begynder med en femten minutters dokumentarfilm efterfulgt af en guidet rundvisning i lejrens velbevarede barakker, gaskamre og krematorier. En virkelig historielektion med andre ord. Interessant og desværre "based on a true story".

Madpromenade i Krakow
Madpromenade i Krakow

En kulinarisk gåtur i Krakow er en skøn måde at lære både byen og den polske kultur at kende på. På denne byrundtur får du mulighed for at beundre den smukke gamle bydel og dens spændende historie. Samtidig får du skønne smagsoplevelser fra det traditionelle polske køkken. Madpromenaden er et sjovt alternativ til frokost eller middag. Og det eneste, du skal gøre i forvejen, er at blive sulten!

Vodka-smagning
Vodka-smagning

Med denne aktivitet kommer du til at teste forskellige smagsversioner af Polens favoritalkohol – vodkaen. Denne kulturelle oplevelse tager dig væk fra turiststrøgene og tættere på de rustikke, lokale miljøer. Under prøvesmagningen fortæller en ekspert om, hvordan livet bag kulisserne var før i tiden. Prøvesmagningen akkompagneres af lækre polske snacks.

Besøg Zakopane
Besøg Zakopane

Her får du mulighed for at tilbringe en hel dag i den charmerende vintersportsby Zakopane, som har været værter for et antal vintersportskonkurrencer. Byen ligger i det sydlige Polen ved foden af de majestætiske Tatra-bjerge. Zakopane har gennem århundreder lokket kunstnere, forfatter og musikere til. Disse har bidraget til, at stedet har udviklet sig til det kultur- og naturmekka, det er i dag.

De mest almindelige aktiviteter i bjergene er skiløb og vandring af forskellig sværhedsgrad, men du kan få samme udsigt ved at tage kabelbanen op til bjerget Kasprowy Wierch. Hvis du foretrækker at betragte bjergene på afstand, tilbyder den lille by med sin gågade shopping, besøg på de lokale markeder og flere restauranter.

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hoteli Krakow. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.