Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Lissabon

I Lissabon er vandet tæt på og udsigten mod Atlanterhavet nærmest uendelig. Ud over det vidunderlige klima er Lissabon som en af Europas billigste byer tæt på at være den perfekte destination for virksomhedens firmatur, grupperejse eller konferencerejse. Her giver budgettet jer plads til lidt ekstra af det hele, ikke mindst spændende udflugter og sjove og udfordrende teambuildingaktiviteter. Fartfyldte ture i RIB-båd eller jeepsafari i de eventyrlige Sintrabjerge? Nyd den lækre mad, skaldyr, den friske perlende vinho verde og andre lokale vine samt gode og prisgunstige hoteller. Ud over et inspirerende program håndplukker vi hotellet med den rigtige service med mulighed for konferencefaciliteter.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: forslag til program med aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde.

En indledende sightseeing giver et perfekt afsæt. Lissabon er bygget på høje i landskabet og byder på flere udsigtspunkter med et scenisk vue over byen.  I kommer bedst rundt til fods, alternativt med sporvogn, og på en af højene ligger Bairro Alto: et bohemekvarter, der blev bygget i labyrintform i 1500-tallet.  Området indbyder til gåture, og det siges at være den mest barkompakte del af Lissabon. Alfama hedder Lissabon ældste og mest pittoreske bydel med en helt speciel og fredelig atmosfære. Den slutter mellem São Jorges fæstning og floden Tagus og byder på små stræder, trapper og torve. Gå ikke glip af fadobarerne, hvor sortklædte kvinder synger deres længsel og smerte ud i den portugisiske folkemusik – fadoen. Tag en snak med os – vi arrangerer gerne en garanteret stærk oplevelse! Tag en pause fra konferencen med prisgunstig shopping, fx tøj og sko. Spændende arkitektur, ikke mindst den storslåede Sé Catedral midt i byen. Det smukke forsvarstårn Torre de Belém står lige ved havet i området Belém, smukt udsmykket med spir og tårne samt figurer udhugget i sten. Tag toget (eller tag på jeepsafari!) til verdensarvpunktet Sintra: en smuk, frodig og grøn by, hvor slottet fra 1200-tallet udgør en af seværdighederne. Vi bestiller gerne udflugten! Lissabon syder stilfærdigt af en helt speciel atmosfære, som er meget populær blandt vores grupper. Lissabon efterlader jer med en skøn og afslappet følelse i kroppen.

Oplev mere i Lissabon
Sightseeing
Sightseeing

På en 3-timers city sightseeing ser vi byens største vartegn. For at give det bedste billede kombinerer turen både bus og en kortere gåtur i de ældre bydele. Pombal square, Avenida da Liberdade, shoppingdistriktet "Baixa" og torvet Praça do Comercio. Vi besøger St. Georgs slot, hvor vi får en fantastisk udsigt over byen. Nyd stemningen i den gamle bydel Alfama med de pittoreske smalle gader og stræder. I Belém ser vi monumenter, der afspejler den historisk gyldne periode i Portugal med de spændende søfarere og opdagelsesrejsende.

Teambuilding i Sintra-bjergene
Teambuilding i Sintra-bjergene

En firehjulsdrevet jeep tager jer på eventyr gennem de smukke omgivelser i Sintra-bjergene, som er med på UNESCOs verdensarvsliste. I gør et stop i byen Sintra samt i Cabo da Roca – det vestligste punkt på det europæiske fastland. Inddelt i hold på op til seks personer begiver I jer af sted med en chauffør. På en tablet kan gruppen se, præcis hvor de skal køre hen, og skal derefter give chaufføren instruktioner. Derefter skal jeres hold besvare spørgsmål på turen samt tage fotos af bestemte steder. Hvem vinder denne spændende konkurrence?

Udforsk Lissabon med GoCar
Udforsk Lissabon med GoCar

I Portugals hovedstad kan I prøve at køre GoCar. Det er en bil, der fortæller, hvad I ser, takket være moderne GPS-teknik. Bilerne er lette at køre og sikre, og på denne 3-timers tur assisteres I af medarbejdere på scootere, som leder jer gennem byen til de vigtigste seværdigheder. Hvis I vil, kan I tilføje en fotokonkurrence eller en drink på en af byens skønne terrasser.

Cascais, Cabo da Roca & Sintra
Cascais, Cabo da Roca & Sintra

Besøg Cascais og Estoril som ligger ved kysten udenfor Lissabon. Vi tager et stop ved Europas vestligste punkt hvor der er tid til at opleve og udforske den billedskønne og romantiske by Sintra, som ligger smukt mellem bjergene. Sintra var i sin tid en sommerresidens for Portugals kongefamilie. Vi besøger også Cascais som en gang var en fiskerby. Med tiden har byen udviklet sig til en kosmopolitisk lille by, med smukke huse og steder. Gruppen har tid til at suge atmosfæren ind og gå rundt i centrumområdet. Både på vejen til og fra hotellet har man en fantastisk udsigt over Atlanten og Portugals smukke kystlinje.
 

Segwaytur
Segwaytur

Udforsk Lissabon, mens du selv kører dette miljøvenlige køretøj. Det er let at lære at køre segway, og I vil med garanti få det rigtig sjovt. Turen går gennem de smalle gader i de hyggelige kvarterer eller langs den smukke flod. Prisen inkluderer medarbejdere, der følger jer på turen, forsikring, hjelme og mineralvand.

Speedboat-eventyr i Lissabon
Speedboat-eventyr i Lissabon

Tag med på eventyr om bord på en speedboat – en gummibåd, som er ca. 7 meter lang og har en motor med 175 hestekræfter. I får en uforglemmelig bådtur på Tagus og ser Lissabon og alle monumenterne fra et spændende og anderledes perspektiv.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.