Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur London

London – verdensmetropol og bestseller til både grupperejser og konferencerejser.

I London er der altid noget nyt og spændende at opdage og udforske, så lad os plukke guldkornene til jeres firmatur! Vi mixer sightseeing og interessant kultur med sjove aktiviteter til teambuilding. Vi sætter gerne både fodbold og Londons bedste sider fish and chips-frokost, Afternoon Tea og hyggelige besøg den lokale pub på programmet. Er I nysgerrige i forhold til Londons nyeste madtrends? Ingen problemer – vi reserverer bord til jer på byens hotteste restauranter. 

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Som eksperter har vi styr på både klassiske favoritter og de seneste trends og tilbyder et program, der passer til alle i gruppen, selv de mest ihærdige London-rejsende. Vi ved, hvilket hotel der passer til jeres budget og tilbyder den bedste service.  I byens livlige centrum, det charmerende Notting Hill eller måske det nytrendy East End, der viser det kreative og unge London?  Vælg det område med atmosfære, der passer bedst til jeres gruppe. De traditionelle pubber er briternes andet hjem – tag en pause fra konferencen, og smut ind på en pub om eftermiddagen, og tag jer tid til at hygge jer med hinanden. Shopping i London er uovertruffet, og i centrum anbefaler vi de klassiske shoppingkvarterer rundt om Oxford Street. Eller find inspiration på et marked! Dem er der mange af i London: Portobello Road, Camden Market, Petticoat Lane ... ikke mindst Brick Lane, som i dag er Londons hippeste marked. Hvis der er fodboldfans i gruppen, så er London det rigtige valg. I London hedder fodboldholdene Chelsea, Tottenham og Arsenal, tre af verdens mest populære fodboldklubber. At se en fodboldkamp på en af Londons fodboldstadions er en stor oplevelse. Spørg os, vi har billetterne! Også til de mest populære musicals i West End.

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

 

 

Oplyst Big Ben i aftentimerne
Vejskilt ved Oxford Street
Udsigt over Londons skyline og Tower Bridge
The Shard ved Themsen
Oplev mere i London
Bus og guide møder jer i lufthavnen
Bus og guide møder jer i lufthavnen

Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller lufthavnstog. Når I lander, holder en bus klar, og transporterer jer let og enkelt til det centrale London og jeres hotel. Hvis I vil, kan I kombinere denne transfer med en sightseeing, så I får overblik over byen med det samme.

Sightseeing
Sightseeing

En klassisk tur inkluderer en panoramatur i bus rundt om Parliament Square for at se Westminster Abbey, hvor mange af Storbritanniens konger, dronninger, statsmænd, poeter og forfattere stadig ligger begravet. I  ser selvfølgelig også Big Ben og Houses of Parliament samt St. Paul's Cathedral. Turen fortsætter videre forbi Trafalgar Square, Downing Street og Piccadilly Circus og selvfølgelig også Buckingham Palace – ved bestemte årstider kan man også se vagtskiftet. Og hvorfor ikke runde af med en tur i London Eye.

Jeres tur kan skræddersys efter jeres ønsker – gå ikke glip af denne chance for at få overblik over London.

Madlavningskursus
Madlavningskursus

Nyd et glas vin, samtidig med at I lærer forskellige tricks af de veluddannede køkkeneksperter.

Konference
Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Fodbold
Fodbold

Oplev en fodboldkamp i verdensklasse. Det er ikke en dum idé at planlægge sit besøg, når et af Premier League-holdene spiller kamp. Arsenal, Chelsea, Tottenham, Fulham, West Ham og Crystal Palace. Fodboldfan eller bare alment interesseret – det spiller ingen rolle, det er en uforglemmelig oplevelse uanset hvad. Vi sælger også billetter til Championship-holdene.

Gå i Jack the Rippers fodspor
Gå i Jack the Rippers fodspor

I det østlige London i år 1888 blev fem kvinder brutalt myrdet af en af verdens første kendte seriemordere – Jack the Ripper. Forbrydelserne forblev uopklarede og er stadig omgivet af myter. På turen følger vi i morderens fodspor i de mørke, smalle gader og stræder og ned ad mørke trapper. Besøg mordstederne fra filmene, og oplev lugte og lyde fra Londons mørkere sider.

RIB-båd på Themsen
RIB-båd på Themsen

Start dagen med masser af fart og spænding! En tur i en RIB-båd på Themsen giver jer et adrenalinkick, samtidig med at I ser Londons berømte historiske steder fra floden. Her spildes ingen tid på at standse op og lytte til guidens kommentarer. Bådene er nemlig udstyret med lydanlæg. Måske har I lyst til at føle jer som James Bond – bare for en stund? Så skal I bestille James Bond- turen, få en ekstra intens oplevelse, mens I bliver guidet frem på floden i et forrygende tempo på flodens bølgetoppe – samtidig med, at I har musikken fra filmene i jeres ører.

Frokost med fantastisk udsigt i The Shard
Frokost med fantastisk udsigt i The Shard

The Shard åbnede i februar 2013 og har sat sit præg på Londons skyline. Den blev designet af mesterarkitekten Renzo Piano. Bygningen er 310 meter høj og er i dag den højeste bygning i det vestlige Europa. Udsigtspunkterne ligger på 68., 69. og 72. etage. Herfra har man 360 graders udsigt, og på en god dag kan man se helt op til 650 kilometer væk. Kombinér jeres besøg med et glas bobler i baren, eller hvad med en frokost, middag eller afternoon tea i en af The Shards restauranter.

London Eye
London Eye

Rund opholdet i London af med en tur i det store pariserhjul. Udsigten er spektakulær, og man ser alle byens kendte vartegn. Hvis I vil, kan I bestille en champagnetur og sige farvel til London på en festlig måde.

AFTERNOON TEA BUS TOUR
AFTERNOON TEA BUS TOUR

Oplev alt det, London er kendt for, samtidig med at I nyder en klassisk Afternoon Tea!

Kører gennem byen i en klassisk rød dobbeltdækker, hvor I får serveret jeres egen bakke fyldt med bagværk, sandwiches og kager samt ubegrænsede mængder te og kaffe. Alt dette kan I nyde, samtidig med at I ser de steder, der kendetegner London.

MUSICAL – VI BESTILLER BILLETTERNE!
MUSICAL – VI BESTILLER BILLETTERNE!

Hvad ville London være uden West End og de skønne musicals?

Udbuddet er stort, og der er noget for enhver smag, såvel klassikere som nye produktioner.

Vi hjælper jer med at bestille billetter!

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.