Annonce:

Grupperejse & Firmatur Malaga

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sols kyst, der er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen er Spaniens femte største med lidt over en halv million indbyggere.

Byens centrum har mange små og hyggelige caféer, flotte huse og bygninger, man kan gå rundt og nyde, og lige ved siden af ligger stranden. Byens mere moderne dele ligger vest for Guadalmedina-floden, mens Malagas historiske centrum og gamle bydel ligger på østsiden.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Fra Marbella har man store kontraster inden for rækkevidde. Kør på mountainbike i smukke Ronda, og afslut med et besøg på en vingård. Sejl sammen med delfiner, gå en tur i den gamle bydel, eller udforsk det pulserende liv i natklubberne i Puerto Banus.

Nordøst for Malaga er der kuperede og frodige landskaber med uendelige muligheder og masser af ting, man kan opleve. 
+

Fra havniveau og op til 3.479 meter over havet er der mulighed for canyoning, mountainbike, vandring, landevejscykling og meget mere.

Dette er småretternes by, og her finder du både moderne og gamle, traditionsrige tapasbarer. Noget, der er typisk for Andalusien, er gazpacho – en kold grøntsagssuppe. I Malaga er der et bredt udbud af lokalproduceret vin fra gårde i området omkring byen, som ofte serveres til maden. Hvis du vil afslutte måltidet med noget sødt, bør du prøve den lækre dessert chocolate con churros – en slags friturestegt brød, der dyppes i chokolade.

 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.