Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Malaga

Malaga er en havneby på Costa del Sols kyst, der er perfekt til en firmatur, gruppe- eller konferencerejse. Byen er Spaniens femte største med lidt over en halv million indbyggere.

Byens centrum har mange små og hyggelige caféer, flotte huse og bygninger, man kan gå rundt og nyde, og lige ved siden af ligger stranden. Byens mere moderne dele ligger vest for Guadalmedina-floden, mens Malagas historiske centrum og gamle bydel ligger på østsiden.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Fra Marbella har man store kontraster inden for rækkevidde. Kør på mountainbike i smukke Ronda, og afslut med et besøg på en vingård. Sejl sammen med delfiner, gå en tur i den gamle bydel, eller udforsk det pulserende liv i natklubberne i Puerto Banus.

Nordøst for Malaga er der kuperede og frodige landskaber med uendelige muligheder og masser af ting, man kan opleve.  Fra havniveau og op til 3.479 meter over havet er der mulighed for canyoning, mountainbike, vandring, landevejscykling og meget mere.

Dette er småretternes by, og her finder du både moderne og gamle, traditionsrige tapasbarer. Noget, der er typisk for Andalusien, er gazpacho – en kold grøntsagssuppe. I Malaga er der et bredt udbud af lokalproduceret vin fra gårde i området omkring byen, som ofte serveres til maden. Hvis du vil afslutte måltidet med noget sødt, bør du prøve den lækre dessert chocolate con churros – en slags friturestegt brød, der dyppes i chokolade.

 

Oplev mere i Malaga
Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Effektiv transfer med sightseeing!  Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller tog. En bus møder op, når I lander, og transporterer jer let og smidigt ind til centrum og jeres hotel. Hvis I ønsker det, kan transferen kombineres med en sightseeing, så I kan stifte bekendtskab med byen allerede fra bussen.

Sol og strand
Sol og strand

Kun et stenkast fra centrum ligger den lange strand La Malagueta. Nyd vandet, solen, spil volleyball eller spis nygrillede sardiner? Den skønne strand har aktiviteter for enhver smag. Stranden er en af Malagas større, og her myldrer virkelig med restauranter og barer. Takket være den centrale beliggenhed er det let at komme hertil.

Tapas
Tapas

Når I bestiller øl i Malaga, bestiller I ikke bare 'en øl', men en Victoria. I kan nyde drikken sammen med fx Pescaíto Frito (friteret fisk). I august fejrer man Feria de Málaga – sommerfestivalen, som er en af årets sjoveste begivenheder. Her forvandles hele byen til en forrygende fest med dans, sang og musik. Både skønne tapasbarer og førsteklasses restauranter deltager i festlighederne. Det sjoveste er at deltage i festivalen på de barer og restauranter, som kan prale af at have egen tagterrasse. Det er en oplevelse i sig selv at besøge den farvestrålende og menneskefyldte torvehal Las Atarazanas!

Caminito del Rey
Caminito del Rey

Kongens Lille Sti blev etableret i forbindelse med opførelsen af vandkraftværket El Chorro og indviet i 1921. Caminito del Rey er flere gange blevet udnævnt til en af verdens farligste og mest svimlende vandrestier. Men det var tidligere. Nu er vandrestien blevet restaureret og forsynet med stærke hegn og robuste træplanker hele vejen, så den i dag er en sikker, men stadig svimlende oplevelse! Flere steder passerer ruten hele 110 meter over floden. Det er en fantastisk følelse at vandre her, og en oplevelse som varmt kan anbefales!

Marbella
Marbella

Cirka 60 km vest for Málaga ligger det pulserende og livlige Marbella,  der byder på et væld af spændende og kontrastrige aktiviteter! I kan cykle på mountainbike i bjergene og runde eftermiddagen af på en charmerende vingård. En anden populær naturoplevelse er at sejle sammen med delfiner. Måske er det en oplevelse, du kun får en gang i live! Hvis I er på udkig efter oplevelser i byen, anbefaler vi at clubbe i Puerto Banus. Eller hvad med en stille byvandring i den charmerende gamle bydel, med et par velvalgte og hyggelige stop på vejen, hvor I kan nyde en kaffe eller andre drikkevarer.

Besøg Ronda
Besøg Ronda

Ronda er en lille magisk by uden for Malaga. Byen er kendt for sin smukke ravine, som graver sig mere end 100 meter ned mellem byens to bydele. Bydelene bindes sammen af Puente Nuevo – den 'nye bro' fra 1700-tallet. I regionen omkring Ronda finder man levn helt tilbage fra den yngre stenalder. Grotten Cueva de la Pileta rummer 25.000 år gamle hulemalerier, og i Ronda la Vieja kan man opleve et majestætisk amfiteater, som er resultatet af romerrigets udstrækning. Tæt på Ronda ligger også et af Spaniens største grottesystemer, der hedder La Cueva del Gato. Rondabjergene og deres spektakulære natur giver gode muligheder for at udøve sport som mountainbiking, vandring og klatring. Og så byder omgivelserne også på mange skønne vingårde, man kan besøge. 

Kulinarisk skattejagt
Kulinarisk skattejagt

En spændende og anderledes måde at opleve Malaga på er at begive sig ud på en kulinarisk skattejagt. Her kan I lære mere om byens kultur, historie og gastronomi. I bliver delt op i mindre grupper, og hver gruppe tildeles en iPad med kort og en række opgaver, som skal gennemføres. På ruten lærer I Malaga og byens indbyggere at kende, og på vejen får I også smagsprøver på de lokale delikatesser. En chance for at opleve Malaga på en spændende og aktiv måde! 

Picasso-museet
Picasso-museet

Selvom Pablo Picasso levede størstedelen af sit liv uden for Spanien, blev han født og levede sine første år i Malaga. I får den bedste mulighed for at lære hans kunst at kende ved et besøg på det museum, der er dedikeret til hans liv og værker. Picasso-museet ligger centralt i byen, blot 200 meter fra hans fødested.

La Axarquía
La Axarquía

Lige øst for Málaga ligger det smukke bjergområde La Axarquía. Grønne, frodige landskaber, vinranker, der klatrer op ad bjergvæggene, og hvidkalkede byer, der holder sig fast på skråningerne.

Kun 35 km fra Málaga finder man idyllisk ro i en dramatisk og fascinerende natur. Vidunderlige små hoteller, der indbyder til harmoni, fantastisk gastronomi, smukke vingårde og imponerende naturoplevelser finder du i Axarquía. Find roen med spændende canyoning, Nerjas drypstensgrotter og en skøn vandretur.

 

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Gibraltar
Gibraltar

Bare en god times kørsel fra Malaga ligger Gibraltar, som er et britisk territorium med hyggelig landsbystemning og med den karektaristiske kalkstensklippe som vartegn. Alt her følger engelske skikke, fra busser til valuta og åbningstider. En udflugt til Gibraltar giver både mulighed for at besøge klippen og dens indbyggere – de berømte aber, samt

tid på egen hånd i byen og en dejlig frokost, eller hvorfor ikke en klassisk pint på en af gågadens mange pubber?

Og glem ikke at medbring gyldigt pas!

Sightseeing
Sightseeing

Få den bedste start på rejsen og oplev Malagas gamle, hyggelige bydel på en privat sightseeing. Her besøger vi blandt andet byens smukke katedral, den gamle borg Alcazaba, som troner højt på en klippe over byen samt det store, lokale madmarked Atarazana, hvor der bliver rig lejlighed til at prøvesmage forskellige lokale delikatesser.

Turen fortsætter videre gennem de smalle gyder og stræder i den gamle bydel, og hvor turen med fordel kan afsluttes med en fælles frokost på en af områdets hyggelige tapasrestauranter.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.