Annonce:

Grupperejser & Firmatur Malta

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Malta

Den smukke ø Malta er den perfekte destination for en grupperejse eller firmatur. Mange turister vender år efter år tilbage til den unikke lille øgruppe i Middelhavet, og her findes der noget for alle.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Øgruppen har været befolket siden 5200 f. Kr. Det er Europas sydligste land med ca. 400.000 indbyggere. Øernes unikke blanding af historie og nutid gør dem til et perfekt rejsemål for en firmatur, konference- eller grupperejse. Her kan du nyde velsmagende retter inspireret af det italienske og arabiske køkken. Maltas rige historie viser sig i de mange fæstninger og muromkransede byer, som er spredt over hele øen.

Takket være sin geografiske beliggenhed har øerne i lang tid fået inspiration fra både øst og vest. Det maltesiske sprog lyder som en blanding af arabisk, italiensk og engelsk.
+

  Nogle af verdens mest interessante forhistoriske steder ligger her. Som i de fleste romersk-katolske lande er der her mange smukke kirker at besøge i de små maltesiske byer. Tager man på en konferencerejse på Malta, bør man absolut ikke gå glip af nogle af de smukke klippetempler og Hal-Saflieni Hypogeum – et område med underjordiske katakomber fra 2500 f. Kr., som er med på Unescos verdensarvliste

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.