Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Malta

Den smukke ø Malta er den perfekte destination for en grupperejse eller firmatur. Mange turister vender år efter år tilbage til den unikke lille øgruppe i Middelhavet, og her findes der noget for alle.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Øgruppen har været befolket siden 5200 f. Kr. Det er Europas sydligste land med ca. 400.000 indbyggere. Øernes unikke blanding af historie og nutid gør dem til et perfekt rejsemål for en firmatur, konference- eller grupperejse. Her kan du nyde velsmagende retter inspireret af det italienske og arabiske køkken. Maltas rige historie viser sig i de mange fæstninger og muromkransede byer, som er spredt over hele øen.

Takket være sin geografiske beliggenhed har øerne i lang tid fået inspiration fra både øst og vest. Det maltesiske sprog lyder som en blanding af arabisk, italiensk og engelsk.   Nogle af verdens mest interessante forhistoriske steder ligger her. Som i de fleste romersk-katolske lande er der her mange smukke kirker at besøge i de små maltesiske byer. Tager man på en konferencerejse på Malta, bør man absolut ikke gå glip af nogle af de smukke klippetempler og Hal-Saflieni Hypogeum – et område med underjordiske katakomber fra 2500 f. Kr., som er med på Unescos verdensarvliste

Oplev mere i Malta
Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

Bådudflugt
Bådudflugt

Maltas krystalklare vand og den smukke kyst gør øen til en populær destination for sejlsport og sejlads.
Vi kan vælge mellem en sejltur rundt til Maltas historiske og pittoreske havne eller en sejltur omkring øerne Malta, Gozo og Comino. På denne måde kan vi udforske de smukke bugte, vige og grotter i området. Malta er også det perfekte "stop over" for et middelhavscruise.

Heldagstur i Valletta
Heldagstur i Valletta

En guidet tur gennem gaderne i Maltas livlige hovedstad Valetta. Vi besøger bl.a. Upper Barracca Gardens, som byder på en fantastisk udsigt over havnen samt St. John’s Cathedral med rigdomme fra riddertiden. Vi besøger også Mediterranean Conference Centre for at se The Malta Experience – et multivision-show, der spænder over 5.000 år af Maltas historie.

Derefter besøger vi Grandmasters Palace & The State Rooms, Maltas præsidentpalads. Der er også tid til at udforske Valetta på egen hånd.

Heldagstur til Gozo
Heldagstur til Gozo

Vi forlader Malta med speedbåd eller færge, som sejler os til Gozo. På turen passerer vi øen Comino med de smukke vige, sundet og de spændende grotter. Ved ankomsten til Gozo bliver vi opdelt i mindre grupper og kører derefter videre med jeep. Vores chauffør kører os rundt på Gozo til historiske steder og pittoreske områder. Jeepturen afsluttes med en frokost på en fiskerestaurant ved vandet. Efter frokost er det tid at sejle tilbage til Malta.

The Three Cities
The Three Cities

Denne tur tager os med til de tre gamle byer Vittoriosa, Senglea og Cospicua. Hovedfokus lægges på Vittoriosa. Det var det første hjemsted for ridderne af St John - Johannes døperen (Malteserordenen), inden Valetta blev bygget og den store belejring i 1565 fandt sted. Vi vandrer gennem de velbevarede gader og historiske bygninger. Dagens højdepunkt er en tur med en "Dghajsa". Det er en autentisk maltesisk gondol i orginaludførelse, som tager os med på en tur ad kanalen mellem Vittoriosa og Senglea.

Vingård
Vingård

Engelsktalende guide og bus afhenter os ved hotellet, og vi kører til Meridiana Wine Estate i Ta’Qali, beliggende lige neden for Mdinas imponerende bymur. Under en guidet tur rundt i markerne får vi indblik i de forskellige aspekter af vinavlen. Vi bydes derefter på en typisk maltesisk frokost og prøvesmagning af tre af gårdens egne vine.

 

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

En aften i Mdina
En aften i Mdina

Oplev en uforglemmelig aften i Maltas gamle hovedstad Mdina! Med en høj beliggenhed midt på øen ligger Mdina, også kaldet "Den Stille By", omgivet af en middelaldermur. Byen var Maltas hovedstad fra ca. år 1000-1500. En af hovedattraktionerne her er den gamle katedral, hvor vi blandt andet kan se den 900 år gamle originaldør. I dag bor her kun ca. 300 fastboende.

Aftenen indledes med en kortere guidet tur til fods gennem byens snoede gader og afsluttes med en drink i lyset fra de brændende fakler. Udsigten fra muren over Malta by night er helt fantastisk. Når vi har nydt synet, går vi videre til aftenens middag på en af Mdinas skønne restauranter. En magisk aften!

Besøg Malta Sunripe
Besøg Malta Sunripe

Cirka 20 km nordvest for Valletta ligger gården Malta Sunripe, som producerer maltesiske specialiteter i lille skala, helt uden tilsætningsstoffer. Det meste plukkes og bearbejdes i hånden. Her dyrkes og produceres blandt andet kapers, artiskokhjerter, honning, olivenolie, tomater, syltetøj og marmelader samt vin og citronlikør. Besøget inkluderer en introduktion til gårdens aktiviteter samt prøvesmagning af årstidens produkter.

Heldagstur til Mdina
Heldagstur til Mdina

Vi starter med en guidet tur gennem Maltas gamle hovedstad – Mdina – også kendt som "Den Stille By". Her besøger vi den smukke katedral og går senere en tur rundt om den imponerende bastion, der omgiver byen. Herfra får vi et flot overblik over næsten hele øen.

Vi fortsætter derefter til byen Rabat. En gang tilbage i tiden var Mdina og Rabat en og samme by, men de blev adskilt, da muren og voldgraven rundt om Mdina blev bygget. Her besøger vi Catacombs of St Catald, inden vi begiver os til Dingli Cliffs, hvor vi gør et fotostop. Turen afsluttes med et besøg ved Botanic Gardens of San Anton, der i dag er officiel residens for Maltas præsident.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.