Annonce:

Grupperejse & Firmatur Milano

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Milano

Milano har alt, der skal til for en vellykket firmatur konference- eller grupperejse: Her mødes tusindårig historie og kultur med fashionable modehuse, udsøgt italiensk og milanesisk mad og shopping i verdensklasse. Uanset om I ønsker, at virksomhedsrejsen skal indeholde opera, fodbold eller Formel 1 på den berømte Monza-bane, sammensætter vi et program, der matcher jeres præferencer. Vi kommer gerne med tips til populære restauranter og håndplukker et prisgunstigt hotel ud fra jeres krav til service – og med konferencefaciliteter, hvis I har behov for dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Milano er en af verdens vigtigste modebyer, og her finder man alle de store modehuse: Gucci, Dior og Prada med spændende muligheder for trendy shopping.
+

 Hvad med en tur i den eksklusive shoppinggade Via Montenapoleone, hvor de store modehuses butikker ligger som perler på en snor? Milano byder også på kultur fra forskellige århundreder under jeres konferencerejse. Katedralen Il Duomo med sine 135 spir og den fantastiske udsigt fra taget er bare et eksempel. Mange ser frem til Leonardo da Vincis mesterværk Nattevagten, som fylder en helt væg i dominikanerklosteret ved kirken Santa Maria della Grazie. Et velbesøgt sted, så tal med os, så bestiller vi billetter til jer på forhånd! Et besøg i det klassiske operahus La Scala er næsten et must. Hvis I ønsker billetter, hjælper vi jer gerne med at bestille billetter i god tid. Måske drømmer I også om billetter til en fodboldkamp på San Siro, der er hjemmebane for AC Milan og FC Internazionale? Det klarer vi også!

Gå en tur i bydelen Brera med den autentiske kunstneratmosfære. Her finder I små gader og stræder næsten uden trafik. Tag en pause fra konferencen med en klassisk Risotto alla Milanese og en perfekt cappuccino. Den tætte beliggenhed til byen Stresa og Italiens næststørste sø Lago Maggiore giver jer chancen for at opleve en uforglemmelig bådudflugt. Milano sender altid vores grupper hjem med skønne minder i bagagen.

 

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

SIGHTSEEING TIL FODS I MILANO

Oplev Milano på en privat guidet tur. På busturen ser vi blandt andet det moderne Milano med spændende skyskrabere, businesscentret tæt på Piazza della Repubblica og...

Oplev Milano på en privat guidet tur. På busturen ser vi blandt andet det moderne Milano med spændende skyskrabere, businesscentret tæt på Piazza della Repubblica og togstationen "Milano Centrale". Bussen slipper jer ved Piazza Duomo, hvor I besøger den berømte domkirke, hvorefter I går gennem det berømte butikscenter. Det kaldes også for Milanoboernes stue og er fyldt med butikker, caféer og restauranter. Turen fortsætter til det verdensberømte operahus La Scala. Der er også mulighed for at gå igennem Brera-kvarteret eller langs via Montenapoleone. 

TREKKINGTUR I BJERGENE

Bestil en tur, du sent vil glemme. Udsigten er storslået! En bus henter jer ved hotellet for at køre jer til kabelbanestationen. Her tager I kabelbanen op til bjerget Mottarone til en...

Bestil en tur, du sent vil glemme. Udsigten er storslået! En bus henter jer ved hotellet for at køre jer til kabelbanestationen. Her tager I kabelbanen op til bjerget Mottarone til en vandretur på 1½ -2 timer over marker og enge op til det højeste punkt. Herfra kan I nyde en 360° udsigt og se intet mindre end syv søer: Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. I ser også det 4.634 meter høje Monte Rosa – Europas næsthøjeste bjerg. Blikket glider hen over de italienske, franske og schweiziske alper.

BÅDUDLFUGT ISOLA BELLA & ISOLA PESCATORI

En skøn sejltur tager jer til "Isola Bella", den mest kendt af Borromeo-familiens øer. Her ser I det berømte slot "Villa Borromeo", som blev bygget af en af...

En skøn sejltur tager jer til "Isola Bella", den mest kendt af Borromeo-familiens øer. Her ser I det berømte slot "Villa Borromeo", som blev bygget af en af de vigtigste arkitekter på sin tid og stod færdigt i 1671. På slottet har bl.a. Napoleon og Mussolini overnattet. Her er mulighed for en guidet tur på engelsk. Villaen ligger i et stort parkområde med smukke terrasser, botaniske rariteter og påfugle.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.