Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Milano

Milano har alt, der skal til for en vellykket firmatur konference- eller grupperejse: Her mødes tusindårig historie og kultur med fashionable modehuse, udsøgt italiensk og milanesisk mad og shopping i verdensklasse. Uanset om I ønsker, at virksomhedsrejsen skal indeholde opera, fodbold eller Formel 1 på den berømte Monza-bane, sammensætter vi et program, der matcher jeres præferencer. Vi kommer gerne med tips til populære restauranter og håndplukker et prisgunstigt hotel ud fra jeres krav til service – og med konferencefaciliteter, hvis I har behov for dette.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Milano er en af verdens vigtigste modebyer, og her finder man alle de store modehuse: Gucci, Dior og Prada med spændende muligheder for trendy shopping.  Hvad med en tur i den eksklusive shoppinggade Via Montenapoleone, hvor de store modehuses butikker ligger som perler på en snor? Milano byder også på kultur fra forskellige århundreder under jeres konferencerejse. Katedralen Il Duomo med sine 135 spir og den fantastiske udsigt fra taget er bare et eksempel. Mange ser frem til Leonardo da Vincis mesterværk Nattevagten, som fylder en helt væg i dominikanerklosteret ved kirken Santa Maria della Grazie. Et velbesøgt sted, så tal med os, så bestiller vi billetter til jer på forhånd! Et besøg i det klassiske operahus La Scala er næsten et must. Hvis I ønsker billetter, hjælper vi jer gerne med at bestille billetter i god tid. Måske drømmer I også om billetter til en fodboldkamp på San Siro, der er hjemmebane for AC Milan og FC Internazionale? Det klarer vi også!

Gå en tur i bydelen Brera med den autentiske kunstneratmosfære. Her finder I små gader og stræder næsten uden trafik. Tag en pause fra konferencen med en klassisk Risotto alla Milanese og en perfekt cappuccino. Den tætte beliggenhed til byen Stresa og Italiens næststørste sø Lago Maggiore giver jer chancen for at opleve en uforglemmelig bådudflugt. Milano sender altid vores grupper hjem med skønne minder i bagagen.

 

Oplev mere i Milano
SIGHTSEEING TIL FODS I MILANO
SIGHTSEEING TIL FODS I MILANO

Oplev Milano på en privat guidet tur. På busturen ser vi blandt andet det moderne Milano med spændende skyskrabere, businesscentret tæt på Piazza della Repubblica og togstationen "Milano Centrale". Bussen slipper jer ved Piazza Duomo, hvor I besøger den berømte domkirke, hvorefter I går gennem det berømte butikscenter. Det kaldes også for Milanoboernes stue og er fyldt med butikker, caféer og restauranter. Turen fortsætter til det verdensberømte operahus La Scala. Der er også mulighed for at gå igennem Brera-kvarteret eller langs via Montenapoleone. 

TREKKINGTUR I BJERGENE
TREKKINGTUR I BJERGENE

Bestil en tur, du sent vil glemme. Udsigten er storslået! En bus henter jer ved hotellet for at køre jer til kabelbanestationen. Her tager I kabelbanen op til bjerget Mottarone til en vandretur på 1½ -2 timer over marker og enge op til det højeste punkt. Herfra kan I nyde en 360° udsigt og se intet mindre end syv søer: Maggiore, Orta, Mergozzo, Varese, Comabbio, Monate og Biandronno. I ser også det 4.634 meter høje Monte Rosa – Europas næsthøjeste bjerg. Blikket glider hen over de italienske, franske og schweiziske alper.

BÅDUDLFUGT ISOLA BELLA & ISOLA PESCATORI
BÅDUDLFUGT ISOLA BELLA & ISOLA PESCATORI

En skøn sejltur tager jer til "Isola Bella", den mest kendt af Borromeo-familiens øer. Her ser I det berømte slot "Villa Borromeo", som blev bygget af en af de vigtigste arkitekter på sin tid og stod færdigt i 1671. På slottet har bl.a. Napoleon og Mussolini overnattet. Her er mulighed for en guidet tur på engelsk. Villaen ligger i et stort parkområde med smukke terrasser, botaniske rariteter og påfugle.

AFTEN PÅ VINGÅRD
AFTEN PÅ VINGÅRD

Hvad ville Italien være uden et besøg på en vingård?

Cirka 1 times bustur fra Milano ankommer I til en lille familieejet vingård, der producerer meget populære vine. I bydes velkommen med en lille præsentation af fremstillingen af gårdens vin samt et besøg i vinkælderen, hvor I tilbydes en vinsmagning. Aftenen fortsætter med en traditionel middag lavet på lokale råvarer. Til middagen serveres naturligvis gården egen vin!

Når alle sanser er mættet, kører bussen tilbage til hotellet

KULINARISKE MILANO
KULINARISKE MILANO

Prosciutto, mozzarella, parmesan, pizza, pasta – hvem elsker ikke det italienske køkken?

Gå ikke glip af chancen for at opleve det fantastiske italienske køkken i autentiske omgivelser, tilberedt af suveræne kokke med stor kærlighed for de lokale råvarer. Naturligvis serveret sammen med et glas god italiensk vin.

Vi hjælper jer gerne med at bestille bord!

TESTKØR LAMBORGHINI & FERRARI
TESTKØR LAMBORGHINI & FERRARI

Once in a life time!

Testkør en Lamborghini Gallardo Spider og en Ferrari!

I hver bil kører en deltager og en co-pilot. Turen tager cirka 25 minutter og går oftest til den store Sempione-park i det centrale Milano.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.