Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur New York

En grupperejse eller firmatur til New York er svær at slå. Ganske enkelt. Pulsen. Atmosfæren. Energien. Det meste i The Big Apple giver jer lidt ekstra af det hele og er aldeles afhængighedsskabende! Gå en tur på avenuerne. Se røgen, som filmisk strømmer op fra kloakdækslerne, og de gule taxier, der suser forbi. Vi hjælper jer med at sammensætte programmet for virksomhedsrejsen og gøre konferencen til en energiindsprøjtning for hele gruppen. Helikopter over ManhattanYoga i SohoGospel i HarlemBroadwaymusical eller NHL-match på Madison Square Garden? Måske begge dele! Tid til shopping – helt afgjort! Vi hjælper jer med at bestille transfer, middage og udvalgte events på forhånd. Og håndplukker hoteller ud fra jeres krav til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Udforskningen af New Yorks bydele er en rejse i sig selv: det charmerende Greenwich Village med lave huse og blomsterpragt,  det gallerispækkede Chelsea, det trendy SoHo, luksuriøs shopping i Upper East Side, det myldrende Chinatown, det barkompakte Lower East Side og det bohemeinspirerede Williamsburg i Brooklyn. Naturen findes lige rundt om hjørnet – i Central Park med parkliv og musikscener, Central Park Zoo, det idylliske Loeb Boathouse, hvor gruppen kan leje robåde, samt Strawberry Fields, der er et smukt mindested for John Lennon.
New York er fyldt med seværdigheder: Empire State BuildingFrihedsgudinden og Brooklyn Bridge. Vi hjælper jer med at udvælge de vigtigste under jeres ophold! Se New Yorks fantastiske skyline fra Brooklyn. Hvis tiden er knap, kan I tage elevatoren op til en af byens højest beliggende barer og se New Yorks bygninger fra oven. Vi kommer gerne med tips til de bedste skybars, fx hotellet The Standard i Meatpacking District med en flot og populær skybar. Marriot Marquis har en skybar på 48. etage med en roterende bar, én omgang i timen. Den fascinerende og frodige High Line Park ligger på en gammel højbane og er afgjort et besøg værd. Maden i New York er en seværdighed i sig selv. Tal med os, så finder vi gastronomiske oplevelser i alle prisklasser, som passer til gruppens smag og nysgerrighed efter nye trends.
Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Oplev mere i New York
Sightseeingtur i New York
Sightseeingtur i New York

Turen begynder ved Lincoln Center og fortsætter op til Upper West Side . I passerer blandt andet Guggenheim Museum, Radio City Music Hall og Rockefeller Centers berømte skøjtebane i Midtown. Times Square og Macy’s passeres inden vi kommer ind i Greenwich Village med sine billedskønne stræder. Trendy SoHo ligesom Little Italys og Chinatowns pulserende blanding af europæisk og asiatisk kultur står i skarp kontrast til bankdistriktet og Wall Street.
 

Helikoptertur over New York
Helikoptertur over New York

Se New York fra oven! Tag på en helikoptertur langs "The Big Apple".

Turen tager cirka 15 minutter. I ser USA’s mest kendte seværdigheder: Frihedsgudinden, Empire State, Chrysler, Woolworth, og Met Life (Pan Am) Buildings, Ellis Island, George Washington Bridge, og verdenskendte Central Park.

Det er en oplevelse man vil mindes.

Cocktail og middag på en "roof top-bar"
Cocktail og middag på en "roof top-bar"

Det er et must at besøge en roof top-bar i New York. 230 Fifth har byens største tagterrasse med bar og en skyline-udsigt, som slår det meste. Her kan I samles om aftenen og tage en cocktail, spise middag og se, hvor magisk New York bliver, når mørket falder på.

Konference
Konference

Effektiv konference i forbindelse med opholdet. Hold konferencen på jeres hotel, en smart måde at anvende jeres tid i New York på bedste vis. Udfra jeres ønsker, budget, antal og interesse anbefaler vi gerne attraktive hoteller, som tilbyder den rette service og i det distrekt, som I føler jer mest tiltrukket af. New Yorks inspirende atmosfære har tendens til at smitte af på byens besøgende og her findes alle forudsætninger for en givende og vellykket konference. Udenfor sit velkendte hjemmemiljø ser man ofte ting fra andre vinkler og manhattan-vinklen værdsættes meget af vores konferencegæster.

Minikontinentet Brooklyn
Minikontinentet Brooklyn

Er det ikke første gang, I er i New York, og vil I gerne se noget andet? Bydelen Brooklyn er i de seneste år blomstret op som en slags hipt minikontinent med hovedsaglig italiensk og irsk indflydelse. Små kunstgallerier ligger side om side med restauranter, butikker og masser af caféer. I besøger blandt andet det trendy område DUMBO (Down Under Manhattan and Brooklyn Bridge Overpass) og går tur på Brooklyn Bridge og får en helt fantastisk udsigt over Manhattan.

Rundtur & ølsmagning på Brooklyn Brewery
Rundtur & ølsmagning på Brooklyn Brewery

Kan I lide øl? Brooklyn Brewery er en af de bedste ølproducenter i verden, og det prisbelønnede bryggeri specialiserer sig i sæson- og specialøl. Tag en tur til et af de mest trendy områder i verden lige nu, Williamsburg i Brooklyn, og saml gruppen til en ølsmagning og en rundtur på bryggeriet.

Rundt Manhattan med båd
Rundt Manhattan med båd

Efter nogle dage i verdens hovedstad bliver prikken over i'et en opfriskende bådtur rundt om Manhattan. Vi går om bord på båden ved Pier 83 ved 42th Street og har 3 timer med seværdigheder foran os. Sørg fx for at fange Frihedsgudinden på billede fra båden, og slap af sammen, mens I får noget at drikke og spise, som kan købes om bord.

 

Harlem, gospel og Sylvia’s Soul Food
Harlem, gospel og Sylvia’s Soul Food

På det nordlige Manhattan ligger den legendariske bydel Harlem med sine ”soul food joints”, afrikanske markeder og jazzklubber.

I kører med bus og bliver guidet gennem blandt andet det spanske West Harlem og Broadway og videre gennem det sorte Central Harlem. Kl. 11.00 slår baptistkirkerne dørene op, og vi får mulighed for at se en ægte gospelgudstjeneste – en oplevelse, som garanteret rører sindet. Turen fuldendes med en sensationel frokost med ”Southern hospitality” på Sylvia’s Soul Food Restaurant.

Outlet shopping i Jersey Gardens
Outlet shopping i Jersey Gardens

Jersey Gardens er New Jerseys største outlet mall med over to hundrede butikker under et tag. Det tager cirka 30 minutter fra mid-town Manhattan med bus. Her er en smagsprøve på butikkerne: Banana Republic Factory Store, Tommy Hilfiger, Gap Outlet, H&M, Lord & Taylor Outlet, Marshalls, Neiman Marcus Last Call, Nike Factory Store, Off 5th-Saks Fifth Avenue…

Turen tager cirka 4 timer. 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.