Annonce:

Grupperejse & Firmatur Nice

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.

Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Nice

Nice på Den Franske Riviera er en hot destination til grupperejser og firmatur. Nice er både en pulserende metropol og en autentisk fransk rivieraby, med stranden midt i byen: Promenade de Anglais, en syv km lang strandpromenade langs Middelhavet – og et stenkast fra stranden finder I seværdigheder, shopping, kultur og mad i verdensklasse. Den tætte beliggenhed til pittoreske kystbyer (fx parfumehovedstaden Grasse) og charmerende middelalderbyer (fx Saint-Paul de Vence) betyder, at der er masser at udforske.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Hotellet er vigtigt, så vi arrangerer naturligvis også hyggelige hoteller og professionelle konferenceanlæg med den rigtige service inden for jeres budget.

Nice bør opleves i rivieratempo, så lad hverdagsstressen blive derhjemme, og indstil jer på en skøn og afslappet virksomhedsrejse.
+

Her kan I slappe af, være sammen og løse problemer på caféer og udendørsserveringer. Tag en pause i de blå stole ved strandpromenaden Promenade des Anglais, og lad blikket glide ud over havet, eller oplev det berømte Hotel Negresco med de rosa kupler. Badeture i bølgen blå og kulinariske eventyr er et must, og maden i Nice er en skøn blanding af fransk og italiensk, Provence og Middelhavet. Her er adgang til lækker fisk og skaldyr og bouillabaisse i verdensklasse. Hvad med byens egen salat, Salad Niçoise, til frokost? Vi kommer gerne med tips til gode og prisgunstige restauranter. Måske en middag på en populær bistro i nærheden af operaen efter en lang dag i konferencelokalet? Vi hjælper jer med at bestille bord. Interesseret i kunst? Så anbefaler vi et besøg på Chagalls og Matisses egne museer. Nice har til alle tider lokket kunstnere til – og der er ingen tvivl om, hvorfor vores gruppe- og konferencegæster også falder pladask for byen. 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.