Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Nice

Nice på Den Franske Riviera er en hot destination til grupperejser og firmatur. Nice er både en pulserende metropol og en autentisk fransk rivieraby, med stranden midt i byen: Promenade de Anglais, en syv km lang strandpromenade langs Middelhavet – og et stenkast fra stranden finder I seværdigheder, shopping, kultur og mad i verdensklasse. Den tætte beliggenhed til pittoreske kystbyer og charmerende middelalderbyer betyder, at der er masser at udforske.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Hotellet er vigtigt, så vi arrangerer naturligvis også hyggelige hoteller og professionelle konferenceanlæg med den rigtige service inden for jeres budget.

Nice bør opleves i rivieratempo, så lad hverdagsstressen blive derhjemme, og indstil jer på en skøn og afslappet virksomhedsrejse. Her kan I slappe af, være sammen og løse problemer på caféer og udendørsserveringer. Tag en pause i de blå stole ved strandpromenaden Promenade des Anglais, og lad blikket glide ud over havet, eller oplev det berømte Hotel Negresco med de rosa kupler. Badeture i bølgen blå og kulinariske eventyr er et must, og maden i Nice er en skøn blanding af fransk og italiensk, Provence og Middelhavet. Her er adgang til lækker fisk og skaldyr og bouillabaisse i verdensklasse. Hvad med byens egen salat, Salad Niçoise, til frokost? Vi kommer gerne med tips til gode og prisgunstige restauranter. Måske en middag på en populær bistro i nærheden af operaen efter en lang dag i konferencelokalet? Vi hjælper jer med at bestille bord. Interesseret i kunst? Så anbefaler vi et besøg på Chagalls og Matisses egne museer. Nice har til alle tider lokket kunstnere til – og der er ingen tvivl om, hvorfor vores gruppe- og konferencegæster også falder pladask for byen. 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.