FORVENTNING, GLÆDE OG SOMMERFUGLE I MAVEN

Vil du gøre din drømmerejse til virkelighed, er du kommet til rette sted. Hos os kan du selv skræddersy og bestille din rejse, uanset om du ser på udkig efter eventyr, storbypuls eller badeferie. En smidig pakke, skræddersyet af dig.

Er du klar? - Vi giver dig rejsefeber.

POSTADRESSE OG KONTOR

 

Rejsefeber Gruppe & Konference v/ Bengt-Martins Rejser ApS
Fruebjergvej 3
2100 København ØDanmark
 

Virksomhedsnummer: 32091806
Momsnummer:DK32091806


Salgsdirektør i Danmark
Mette Milbæk
mette.milbaek@rejsefeber.com


Om Resia Travel Group

HOVEDKVARTER

Resfeber - Resia Travel Group
Resia AB
Box 1114, Kruthusgatan 17
405 23 Göteborg, Sverige

Telefon +46 (0)31 63 60 00

OM VORES EJER

Rejsefeber er en del af Resia Travel Group. Resia Travel Group har udviklet og driver flere varemærker inden for rejsebranchen, hvor fællesnævneren er personligt engagement. Vi tilbyder branchens bedste kompetencer, en stærk energi og stor nysgerrighed og har som mål altid at skabe overraskende gode rejseløsninger. For vi kan det der med rejser. Vi ved, hvad der betyder noget, når man er ude at rejse. Feriedrømme, smidige forretningsrejser, energigivende møder, grupperejser og events samt velorganiserede kongresser – vi gør en forskel takket være vores 500 specialiserede medarbejdere.

Med base i Skandinavien arbejder vi over hele verden og er tilgængelig både online, over telefonen og i vores butikker. Vi møder vores kunder gennem varemærkerne ResiaResfeberBox OfficeBengt-MartinsCruise Market, Rejsefeber, ReisefeberTicket ServiceARTE Udland og Hyttespecialisten. Vi har hovedsæde i Göteborg, hvor vores servicecenter understøtter kundemødet med funktioner som marketing, teknisk udvikling, økonomi, HR, IT og salgssupport. I 2016 omsatte vi for 3,6 milliarder svenske  kroner.