Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destination til firmatur, konferencer og grupperejser, Direkte fly, det skønne klima året rundt og kombinationen af by og strand gør Palma perfekt til et kort, men succesfyldt ophold. Vi plukker guldkornene og sammensætter et program, der matcher gruppens fokus. Ud over sjove og hyggelige aktiviteter, restaurantbesøg og teambuilding i solen håndplukker vi også et prisgunstigt hotel med den rigtige service med afsæt i jeres budget og ønsker.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Palma de Mallorca kaldes ofte for verdens mindste storby. Her er fascinerende historiske mindesmærker blandet med elegante hoteller og luksusrestauranter – men her er også enkle barer og boheme-perler. Hvad er jeres prioriteter?   Vi guider jer til uforglemmelige oplevelser og de bedste forudsætninger for en inspirerende konference. I Palma er I tæt på alt, ikke mindst havet med flere strande og skønne strandpromenader. Vi anbefaler et besøg på havnen, hvor I kan slentre rundt og se de små lokale fiskerbåde ved siden af mageløse luksusyachter fra hele Europa og færger til øerne ud for byen. Og hvad med en dejlig middag? Vi har mange tips og hjælper gerne med bordbestilling. Den spanske mad med tapas i spidsen giver smag efter mere, så sæt gerne tid af til mange pauser. Om eftermiddagen er det skønt med en kold gazpacho (den kolde, spanske grøntsagssuppe) eller måske en kop kaffe og en kage, afhængigt af jeres præferencer. Der er masser af seværdigheder: Katedralen i Palma er en af de største med sin smukke facade og udsmykkede port mod havet. Museet Es Baluards restaurant og café har måske Palmas bedste terrasse. Herfra har I en fantastisk udsigt over katedralen, Bellver Slot, havet og Palmas havn. Lyset, duftene og den varme vind er noget, der kendetegner Palma – og hvilke ingredienser er bedre til en virksomhedsrejse! 

Oplev mere i Palma de Mallorca
TAPASMIDDAG I BYEN
TAPASMIDDAG I BYEN

I nyder en autentisk tapasmiddag på en af Palmas utallige tapasrestauranter. Her vælger I selv det, I ønsker fra menuen. Den populære smagsprøvemenu med ti klassiske tapas giver garanti for forskellige smagsoplevelser og måske en ny favorit-tapas. At spise tapas er en typisk og hyggelig spansk måde at være sammen på, samtidig med at I nyder aftenens middag.

SIGHTSEEING PÅ SEGWAY
SIGHTSEEING PÅ SEGWAY

Hvad med at udfordre jer selv og opleve Palma på Segway!

Dette er et sjovt og spændende lille eventyr. I starter turen med femten minutters undervisning for at lære at køre på jeres Segways. Vores erfaring er, at alle klarer det, og at alle synes, det er rigtig sjovt. Og alle får naturligvis udleveret en lånehjelm!

CITY SIGHTSEEING TIL FODS
CITY SIGHTSEEING TIL FODS

En skøn og hyggelig start på rejsen er en byrundtur til fods med en kyndig lokal guide, der taler engelsk eller dansk. En tur på cirka tre timer, der giver jer mulighed for at se det meste af det, byen har at byde på, inklusive den gamle bydel med de smalle gader og charmerende huse. Når I passerer byens fantastiske torvehal, kan I gøre et stop og nyde en kaffe eller et glas vin.

HALVDAGSUDFLUGT TIL BODEGA SON RIBAS
HALVDAGSUDFLUGT TIL BODEGA SON RIBAS

Et besøg på en vingård er et must, når I er i Spanien – specielt denne, som er Mallorcas ældste og en af de mest charmerende bodegaer på øen! I bliver hentet på hotellet og kører derefter til Son Ribas, hvor I starter på en rundtur med en kyndig lokal guide.

Turen afsluttes med, at I bliver inviteret til beboelseshuset, hvor ejerne boede indtil for kort tid siden. I huset venter der jer en vinsmagning, hvor I får mulighed for at smage tre forskellige vine fra gården i kombination med udsøgte tapas. Hvis de skønne dråber smager af mere, er det muligt at købe vin i den lille gårdbutik. Den perfekte halvdagstur, hvor I kan opleve den mallorcanske kultur.

KATAMARAN-UDFLUGT
KATAMARAN-UDFLUGT

En traditionel, men meget populær udflugt er en tur på havet på en stor katamaran. Her kan I nyde solen og havet. I stopper, så der er mulighed for både badeture og snorkling, og nyder en god frokost, som tilberedes om bord. Husk solcreme og badetøj!

VALLDEMOSSA OCH SÓLLER HALVDAG
VALLDEMOSSA OCH SÓLLER HALVDAG

Oplev to af øens smukkeste byer oppe  i Serra de Tramuntana, Mallorcas UNESCO-listede bjergkæde. Ledet af en privat guide får I mulighed for at vandre i de charmerende gader i Valldemossa for derefter at slentre rundt i Sóllers hesteskoformede havn. Måske runder I vandringen af med en hurtig dukkert i havet?

OFFROAD PÅ ATV'er
OFFROAD PÅ ATV'er

En aktivitet med masser af fart for alle, der er på udkig efter et ekstra adrenalinkick. På ATV'er tager I på opdagelse på det sydvestlige Mallorca. Turen går delvist offroad, så her er det vigtigt at holde tungen lige i munden og være fuldt koncentreret.

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.