Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destination til firmatur, konferencer og grupperejser, Direkte fly, det skønne klima året rundt og kombinationen af by og strand gør Palma perfekt til et kort, men succesfyldt ophold. Vi plukker guldkornene og sammensætter et program, der matcher gruppens fokus. Ud over sjove og hyggelige aktiviteter, restaurantbesøg og teambuilding i solen håndplukker vi også et prisgunstigt hotel med den rigtige service med afsæt i jeres budget og ønsker.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Palma de Mallorca kaldes ofte for verdens mindste storby. Her er fascinerende historiske mindesmærker blandet med elegante hoteller og luksusrestauranter – men her er også enkle barer og boheme-perler. Hvad er jeres prioriteter?   Vi guider jer til uforglemmelige oplevelser og de bedste forudsætninger for en inspirerende konference. I Palma er I tæt på alt, ikke mindst havet med flere strande og skønne strandpromenader. Vi anbefaler et besøg på havnen, hvor I kan slentre rundt og se de små lokale fiskerbåde ved siden af mageløse luksusyachter fra hele Europa og færger til øerne ud for byen. Og hvad med en dejlig middag? Vi har mange tips og hjælper gerne med bordbestilling. Den spanske mad med tapas i spidsen giver smag efter mere, så sæt gerne tid af til mange pauser. Om eftermiddagen er det skønt med en kold gazpacho (den kolde, spanske grøntsagssuppe) eller måske en kop kaffe og en kage, afhængigt af jeres præferencer. Der er masser af seværdigheder: Katedralen i Palma er en af de største med sin smukke facade og udsmykkede port mod havet. Museet Es Baluards restaurant og café har måske Palmas bedste terrasse. Herfra har I en fantastisk udsigt over katedralen, Bellver Slot, havet og Palmas havn. Lyset, duftene og den varme vind er noget, der kendetegner Palma – og hvilke ingredienser er bedre til en virksomhedsrejse! 

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.