Annonce:

Grupperejse & Firmatur Palma de Mallorca

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Palma de Mallorca

Mallorcas største by, Palma, er en populær destination til firmatur, konferencer og grupperejser, Direkte fly, det skønne klima året rundt og kombinationen af by og strand gør Palma perfekt til et kort, men succesfyldt ophold. Vi plukker guldkornene og sammensætter et program, der matcher gruppens fokus. Ud over sjove og hyggelige aktiviteter, restaurantbesøg og teambuilding i solen håndplukker vi også et prisgunstigt hotel med den rigtige service med afsæt i jeres budget og ønsker.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Palma de Mallorca kaldes ofte for verdens mindste storby. Her er fascinerende historiske mindesmærker blandet med elegante hoteller og luksusrestauranter – men her er også enkle barer og boheme-perler. Hvad er jeres prioriteter?   Vi guider jer til uforglemmelige oplevelser og de bedste forudsætninger for en inspirerende konference. I Palma er I tæt på alt, ikke mindst havet med flere strande og skønne strandpromenader.

+

Vi anbefaler et besøg på havnen, hvor I kan slentre rundt og se de små lokale fiskerbåde ved siden af mageløse luksusyachter fra hele Europa og færger til øerne ud for byen. Og hvad med en dejlig middag? Vi har mange tips og hjælper gerne med bordbestilling. Den spanske mad med tapas i spidsen giver smag efter mere, så sæt gerne tid af til mange pauser. Om eftermiddagen er det skønt med en kold gazpacho (den kolde, spanske grøntsagssuppe) eller måske en kop kaffe og en kage, afhængigt af jeres præferencer. Der er masser af seværdigheder: Katedralen i Palma er en af de største med sin smukke facade og udsmykkede port mod havet. Museet Es Baluards restaurant og café har måske Palmas bedste terrasse. Herfra har I en fantastisk udsigt over katedralen, Bellver Slot, havet og Palmas havn. Lyset, duftene og den varme vind er noget, der kendetegner Palma – og hvilke ingredienser er bedre til en virksomhedsrejse! 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.