Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Paris

Man behøver bare at sige Paris for at fremkalde et drømmende blik hos alle. Der er noget helt specielt ved denne magiske hovedstad, der gør Paris perfekt til virksomhedens inspirerende kickoff, konference eller firmatur. Kultur, arkitektur, shopping, smagsoplevelser og dufte – en grupperejse til Paris har det hele! Vi sammensætter et program fyldt med franske guldkorn, der er tilpasset jeres budget og interesse. Vi håndplukker også et hotel, der passer til gruppens ønsker til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Paris er opdelt i 20 kvarterer eller arrondissementer. Vi bestiller gerne en sightseeingtur først, som giver jer overblik og placerer Champs-ÉlyséesEiffeltårnet, Triumfbuen og kunstmuseet Louvre med Mona Lisa på kortet. I kan også udforske Paris til fods: Marais er Paris' ældste kvarter og måske også det hyggeligste? Gaderne er lidt smallere, og husene ligger tæt. Charmerende butikker, markeder og restauranter samt Picasso-museet med den største samling i verden. På venstre bred ligger latinerkvarteret St-Germain med La Sorbonne-universitetet og hyggelige caféer og boghandlere. Montmartre er det charmerende kunstnerkvarter, hvor Picasso, van Gogh og Dáli levede, og hvor Moulin Rouge og Folies Pigalle ligger. Gå op til Sacré-Coeur, og nyd den fantastiske udsigt fra Paris' højeste punkt. Pø øen IIe de la Cité i Seine ligger den fantastiske gotiske katedral Notre Dame, som afgjort er et besøg værd. En sejltur på Seinen er også noget, vi virkelig kan anbefale. Og den franske mad er endnu en vægtig anledning til at forlægge grupperejsen til Paris. Lokale oste, vin, østers, skaldyr og snegle er nogle af de mange lækkerier, I bør unde jer selv på konferencerejsen. Vi lister gerne vores favoritter, prisgunstige restauranter og arrangerer bordbestilling. Vores mål er, at I vender hjem fra Paris med lyst til meget mere.

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Oplev mere i Paris
Paris Sightseeing
Sightseeing
Paris Sightseeing
Sightseeing

Paris blev bygget for at imponerende byens besøgende – og Triumfbuen, Champs-Elysées, Eiffeltårnet og Invalides, hvor Napoleon ligger begravet, efterlader de færreste upåvirkede. Guiden viser os også forfatternes Saint Germain des Prés og den smukke Luxemburghave, de livlige Latinerkvarterer, Nôtre Dame, Louvre med sin ukonventionelle glaspyramide og Grand Palais med sit imponerende glastag. Undervejs får vi også tips til shopping og hyggelige caféer samt en anekdote eller fem. Paris er en utroligt smuk og egenrådig dame, som gerne viser sig frem. Bemærk, at entre til museer ikke er inkluderet og ikke kan nås i løbet af turen.  Bienvenue à Paris!

Paris på Segway Logic Way
Paris på segway
Paris på Segway Logic Way
Paris på segway

Segway er et selvbalanceret og eldrevet køretøj, som er blevet populært de seneste år. Tag en rundtur gennem Paris’ parker og boulevarder, hvor du glider rundt på din segway i et astadigt tempo og nyder alt det, byen har at byde på.

En tur tager oftest omkring 2,5 time inkl. sikkerhedsgennemgang og orientering.

Konferencecruise Paris
Konferencecruise på Seinen
Konferencecruise Paris
Konferencecruise på Seinen

Gør konferencen til den sjove del af virksomhedsrejsen! Et konferencecruise på Seinen er den perfekte løsning, når I gerne vil give konferencen et personligt touch. Med Paris’ smukkeste monumenter som baggrund kan I i ro og mag holde jeres møde uden at blive forstyrret. Halvdagskonferencen holder sig inden for Paris. Hvis I vælger en heldagskonference, søger båden ud på den smukke Marne-flod.

Ostesmagning i Paris
Ostesmagning
Ostesmagning i Paris
Ostesmagning

Bestil plads til jeres gruppe på denne ostesmagning hos Paroles de Fromagers, og lær at smage på oste på en helt anden måde.

Denne enestående smagsoplevelse foregår på engelsk med en fransk osteekspert, som også er ønolog – vinekspert. I lærer at matche oste med forskellige vine i en kælder fra 1600-tallet i hjertet af Marais.

I kan også vælge en tur, der inkluderer mere mad – der er flere alternativer at vælge mellem.

Teambuilding Escape Hunt Paris
Teambuilding med Escape Hunt Experience
Teambuilding Escape Hunt Paris
Teambuilding med Escape Hunt Experience

Dette er den perfekte teambuilding for en virksomhedsgruppe eller en gruppe venner, der gerne vil prøve noget lidt ud over det sædvanlige.

I en time bliver gruppen lukket inde i et rum for at løse det mysterium, som I finder derinde. Find ledetråde, løs gåder, og afslør hemmeligheden for at komme ud af rummet.

Escape Hunt tilbyder disse ”Escape the room”-lege flere steder i verden – fx Sydney, Paris, Tokyo, Dallas og London.

The Escape Hunt skænker en del af sit overskud til velgørenhed gennem Stop Slavery – en organisation, der hjælper de mest trængende børn i Asien.

Lido Champs-Elysées Paris Cabaret
Lido Champs-Elysées Cabaret
Lido Champs-Elysées Paris Cabaret
Lido Champs-Elysées Cabaret

Dette er en af de mest kendte cabareter i verden og ligger på det elegante Champs Elysées.

Se et farvestrålende, glitrende og vaskeægte fransk show, og indtag jeres middag eller bestil en flaske champagne. Begge alternativer giver en uforglemmelig aften.

På Lido er arkitekturen udformet, så alle blandt publikum har perfekt udsyn over den store cabaretscene.

CABARET PÅ MOULIN ROUGE
CABARET PÅ MOULIN ROUGE

Moulin Rouge er cabaret i verdensklasse og en af de mest berømte i verden. Her blandes klassisk cancan med cirkus og show, strudsefjer med pailletter og høje hæle.

I vælger, om I vil starte aftenen med en middag og efterfølgende show eller kun se showet. Alle billetter inkluderer champagne.

MIDDAGSCRUISE PÅ SEINEN
MIDDAGSCRUISE PÅ SEINEN

En af de mest romantiske og mindeværdige måder at se Paris på er fra en af bådene, der sejler på Seinen. Om aftenen er de smukke monumenter, broer og bygninger oplyst, og byen træder frem i en helt anden form. Det er den ældste del af Paris, der ligger langs floden, og her ser vi blandt andet Notre Dame, Île de la Cité, Louvre og Eiffeltårnet gennem bådens store panoramavindue.

Turen afgår fra venstre bred, ved foden af Eiffeltårnet. Om bord serveres der en smagfuld treretters middag med drikkevarer.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.