Annonce:

Grupperejse & Firmatur Paris

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Paris

Man behøver bare at sige Paris for at fremkalde et drømmende blik hos alle. Der er noget helt specielt ved denne magiske hovedstad, der gør Paris perfekt til virksomhedens inspirerende kickoff, konference eller firmatur. Kultur, arkitektur, shopping, smagsoplevelser og dufte – en grupperejse til Paris har det hele! Vi sammensætter et program fyldt med franske guldkorn, der er tilpasset jeres budget og interesse. Vi håndplukker også et hotel, der passer til gruppens ønsker til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Paris er opdelt i 20 kvarterer eller arrondissementer. Vi bestiller gerne en sightseeingtur først, som giver jer overblik og placerer Champs-ÉlyséesEiffeltårnet, Triumfbuen og kunstmuseet Louvre med Mona Lisa på kortet. I kan også udforske Paris til fods: Marais er Paris' ældste kvarter og måske også det hyggeligste?
+

Gaderne er lidt smallere, og husene ligger tæt. Charmerende butikker, markeder og restauranter samt Picasso-museet med den største samling i verden. På venstre bred ligger latinerkvarteret St-Germain med La Sorbonne-universitetet og hyggelige caféer og boghandlere. Montmartre er det charmerende kunstnerkvarter, hvor Picasso, van Gogh og Dáli levede, og hvor Moulin Rouge og Folies Pigalle ligger. Gå op til Sacré-Coeur, og nyd den fantastiske udsigt fra Paris' højeste punkt. Pø øen IIe de la Cité i Seine ligger den fantastiske gotiske katedral Notre Dame, som afgjort er et besøg værd. En sejltur på Seinen er også noget, vi virkelig kan anbefale. Og den franske mad er endnu en vægtig anledning til at forlægge grupperejsen til Paris. Lokale oste, vin, østers, skaldyr og snegle er nogle af de mange lækkerier, I bør unde jer selv på konferencerejsen. Vi lister gerne vores favoritter, prisgunstige restauranter og arrangerer bordbestilling. Vores mål er, at I vender hjem fra Paris med lyst til meget mere.

Kontakt os, og få et tilbud på en perfekt gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Paris Sightseeing

Sightseeing

Paris blev bygget for at imponerende byens besøgende – og Triumfbuen, Champs-Elysées, Eiffeltårnet og Invalides, hvor Napoleon ligger begravet, efterlader de færreste...

Paris blev bygget for at imponerende byens besøgende – og Triumfbuen, Champs-Elysées, Eiffeltårnet og Invalides, hvor Napoleon ligger begravet, efterlader de færreste upåvirkede. Guiden viser os også forfatternes Saint Germain des Prés og den smukke Luxemburghave, de livlige Latinerkvarterer, Nôtre Dame, Louvre med sin ukonventionelle glaspyramide og Grand Palais med sit imponerende glastag. Undervejs får vi også tips til shopping og hyggelige caféer samt en anekdote eller fem. Paris er en utroligt smuk og egenrådig dame, som gerne viser sig frem. Bemærk, at entre til museer ikke er inkluderet og ikke kan nås i løbet af turen.  Bienvenue à Paris!

Paris på Segway Logic Way

Paris på segway

Segway er et selvbalanceret og eldrevet køretøj, som er blevet populært de seneste år. Tag en rundtur gennem Paris’ parker og boulevarder, hvor du glider rundt på...

Segway er et selvbalanceret og eldrevet køretøj, som er blevet populært de seneste år. Tag en rundtur gennem Paris’ parker og boulevarder, hvor du glider rundt på din segway i et astadigt tempo og nyder alt det, byen har at byde på. En tur tager oftest omkring 2,5 time inkl. sikkerhedsgennemgang og orientering.

Konferencecruise Paris

Konferencecruise på Seinen

Gør konferencen til den sjove del af virksomhedsrejsen! Et konferencecruise på Seinen er den perfekte løsning, når I gerne vil give konferencen et personligt touch. Med...

Gør konferencen til den sjove del af virksomhedsrejsen! Et konferencecruise på Seinen er den perfekte løsning, når I gerne vil give konferencen et personligt touch. Med Paris’ smukkeste monumenter som baggrund kan I i ro og mag holde jeres møde uden at blive forstyrret. Halvdagskonferencen holder sig inden for Paris. Hvis I vælger en heldagskonference, søger båden ud på den smukke Marne-flod.

Dag02

Ostesmagning i Paris

Ostesmagning

Bestil plads til jeres gruppe på denne ostesmagning hos Paroles de Fromagers, og lær at smage på oste på en helt anden måde. Denne enestående smagsoplevelse...

Bestil plads til jeres gruppe på denne ostesmagning hos Paroles de Fromagers, og lær at smage på oste på en helt anden måde. Denne enestående smagsoplevelse foregår på engelsk med en fransk osteekspert, som også er ønolog – vinekspert. I lærer at matche oste med forskellige vine i en kælder fra 1600-tallet i hjertet af Marais. I kan også vælge en tur, der inkluderer mere mad – der er flere alternativer at vælge mellem.

Teambuilding Escape Hunt Paris

Escape Hunt Experience

Dette er den perfekte teambuilding for en virksomhedsgruppe eller en gruppe venner, der gerne vil prøve noget lidt ud over det sædvanlige. I en time bliver gruppen lukket inde i et rum...

Dette er den perfekte teambuilding for en virksomhedsgruppe eller en gruppe venner, der gerne vil prøve noget lidt ud over det sædvanlige. I en time bliver gruppen lukket inde i et rum for at løse det mysterium, som I finder derinde. Find ledetråde, løs gåder, og afslør hemmeligheden for at komme ud af rummet. Escape Hunt tilbyder disse ”Escape the room”-lege flere steder i verden – fx Sydney, Paris, Tokyo, Dallas og London. The Escape Hunt skænker en del af sit overskud til velgørenhed gennem Stop Slavery – en organisation, der hjælper de mest trængende børn i Asien.

Lido Champs-Elysées Paris Cabaret

Lido Champs-Elysées Cabaret

Dette er en af de mest kendte cabareter i verden og ligger på det elegante Champs Elysées. Se et farvestrålende, glitrende og vaskeægte fransk show, og indtag jeres middag...

Dette er en af de mest kendte cabareter i verden og ligger på det elegante Champs Elysées. Se et farvestrålende, glitrende og vaskeægte fransk show, og indtag jeres middag eller bestil en flaske champagne. Begge alternativer giver en uforglemmelig aften. På Lido er arkitekturen udformet, så alle blandt publikum har perfekt udsyn over den store cabaretscene.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.