Annonce:

Grupperejse & Firmatur Prag

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Prag

Prag lokker med en inspirerende stemning, god mad og drikkevarer og adgang til det meste i gåafstand. En grupperejse, firmatur eller konference i Tjekkiets hovedstad Prag er desuden meget prisgunstig. Store oplevelser og luksus tilbydes til et moderat dansk prisniveau, hvilket giver jer mere luft og flere muligheder til jeres firmatur. I Prag rækker pengene ikke bare til rejse, konference og adrenalinpumpede aktiviteter. I får også et godt hotel med et lille ekstra plus, som vi håndplukker ud fra jeres krav til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Floden Moldau løber gennem Europas måske smukkeste hovedstad, Prag, hvor den krydses af den berømte Karlsbroen med sine smukke statuer og folkeliv.
+

 Spændende arkitektur kanter vejene, og Prag har noget for alle i gruppen: Gå endelige på opdagelse lidt væk fra de større gader, her finder I charmerende torve og afslappede udendørsserveringer. De bedste restauranter ligger væk fra turistgaderne, og vi viser selvfølgelig vej til toprestauranter, som matcher jeres budget. Tjekkiet byder også på spændende ølkultur – og vi anbefaler på det varmeste et besøg på et af byens bryggerier. Kontakt os med hensyn til bestilling. Hvis I vil holde en pause i konferencen eller runde af med en teamaktivitet, skal I besøge de gamle klassiske caféer, flere af dem med aner fra 1800-tallet. Sid en stund, lad snakken gå, og nyd det lækre bagværk og den charmerende stemning. Og hvad med en tur i Franz Kafkas spor? Hans favorit var Café Louvre – men vores liste over cafétips er alenlang. Det er meget prisgunstigt at besøge et teater eller se en koncert i Prag, og udbuddet er enormt. Vi anbefaler og bestiller gerne en event, som med garanti guldrander jeres virksomhedsrejse.

Udsigt over byen i solnedgang
Matrjosjka-dukker fra Prag
Udsigt over Prags broer
Cafe Art Nouveau

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Prag plads

City Sightseeing

Jeres guide tager jer gennem Den Gamle By hvor I blandt andet ser det berømte astronomiske ur og rådhuset. Derefter går I videre gennem de jødiske kvarterer op mod Karlsbroen...

Jeres guide tager jer gennem Den Gamle By hvor I blandt andet ser det berømte astronomiske ur og rådhuset. Derefter går I videre gennem de jødiske kvarterer op mod Karlsbroen - den ældste bro i Prag bygget af den tjekkiske kejser Charles IV i 1300-tallet. Hvis I bestiller en tur med bus inkluderet, kan I fortsætte langs pittoreske små gader op til slotsområdet, hvor I blandt andet kan se den unikke St. Vitus-katedral og det kongelige slot. Tag gerne bekvemme sko på, da mange af gaderne er brostensbelagte.

Ølsmagning Prag

Ølsmagning

Vi kan tilbyde en ølsmagning på et lokalt mikrobryggeri, hvor I får chancen for at lære den verdensberømte tjekkiske ølkultur at kende. Hvis I vil have en...

Vi kan tilbyde en ølsmagning på et lokalt mikrobryggeri, hvor I får chancen for at lære den verdensberømte tjekkiske ølkultur at kende. Hvis I vil have en lidt større udfordring, anbefaler vi, at I prøver en "Blind beer tasting", hvor I kan smage de bedste og nyeste tjekkiske ølsorter. Det er en sjov konkurrence, hvor I lærer, hvilke smagsegenskaber man skal lede efter. Derefter skal I gætte, hvilken sort øllet tilhører. Det er en rigtig sjov teambuildingsaktivitet! Vi anbefaler, at I efter dette nyder en middag på en nærliggende hyggelig restaurant, der giver den perfekte afslutning på aftenen – og glem endelig ikke at bestille bord i forvejen! 

Prag mad

Madvandring gennem Prag

Tag med på en gåtur gennem de centrale dele af Prag til uopdagede restauranter, bistroer og caféer. Her kan I få mange gastronomiske overraskelser. På vandreturen vil I...

Tag med på en gåtur gennem de centrale dele af Prag til uopdagede restauranter, bistroer og caféer. Her kan I få mange gastronomiske overraskelser. På vandreturen vil I opleve ’skjulte’ kirker, enestående udsigtspunkter over byen og charmerende smågader og stræder, kombineret med prøvesmagning af tjekkisk mad og charcuteri, lokale drikke og lækre tjekkiske desserter.   Denne tur tager ca. 3,5 time.

Dag02

Konference Prag

Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Trabant rally Prag

Trabant-rally

Hvis I som gruppe vil udfordre vennerne og give den lidt ekstra gas på rejsen, kan vi anbefale et væddeløb gennem Prags gader i ægte gamle kommunistbiler fra...

Hvis I som gruppe vil udfordre vennerne og give den lidt ekstra gas på rejsen, kan vi anbefale et væddeløb gennem Prags gader i ægte gamle kommunistbiler fra Østtyskland. I konkurrerer holdvis og skal ved hjælp af et kort finde frem til tre kontrolpunkter i egen Trabant med fører. Det er en sjov aktivitet, som afsluttes med en køretime til de interesserede. Må det bedste hold vinde!  

Prag restaurang

Restaurantbooking

Prag har de seneste år fået mange nye og trendy restauranter i verdensklasse. Vi kommer gerne med forslag til middag eller frokost, hvis I vil undgå de værste...

Prag har de seneste år fået mange nye og trendy restauranter i verdensklasse. Vi kommer gerne med forslag til middag eller frokost, hvis I vil undgå de værste turistfælder.

Dag03

Karlštejn slott

Udflugt til glasværket og Karlštejn

Første stop på denne tur er glasværket i Nižbor cirka  40 km sydvest for Prag. Guiden viser rundt i den traditionsrige produktion, med bl.a. glasblæsning og...

Første stop på denne tur er glasværket i Nižbor cirka  40 km sydvest for Prag. Guiden viser rundt i den traditionsrige produktion, med bl.a. glasblæsning og slibeværksted. I ser hvordan de dygtige lokale håndværkere forvandler flydende glasmasse til smukt slebne skåle, vaser og meget andet. Derefter fortsætter turen til Karlštejn, en lille by med mange hyggelige og traditionelle restauranter. I byen ligger der flere souvenirbutikker hvor priserne på blandt andet krystal er meget lavere end i Prag. Karlštejn opstod i 1300-tallet rundt om borgen som Karl IV lod bygge som en lagringsplads for sine dyrebare kronjuveler. 

Prag cykel

På cykel gennem Prag

Sammen med en instruktør drager I ud på en 2-3 timer lang tur rundt i Prag og ser de vigtigste monumenter og mest interessante seværdigheder.   I udstyres med...

Sammen med en instruktør drager I ud på en 2-3 timer lang tur rundt i Prag og ser de vigtigste monumenter og mest interessante seværdigheder.   I udstyres med mountainbike, hjelm og handsker. Turen skræddersys til jeres ønsker og tager hensyn til jeres forudsætninger.  

River rafting Prag

River rafting

Få gang i adrenalinen ved at suse af sted på en kunstig bane i Prags centrum. I hører om river rafting, lærer, hvordan man håndterer gummibåden, og får...

Få gang i adrenalinen ved at suse af sted på en kunstig bane i Prags centrum. I hører om river rafting, lærer, hvordan man håndterer gummibåden, og får derefter mulighed for at prøve, hvordan det føles at kæmpe mod vandets kræfter. Programmet tager cirka tre timer og inkluderer alt udstyr og engelsktalende guide. 

Flere aktiviteter

Besøg minibryggeriet U Medvidku

Bryggeriet ligger i en bygning fra 1400-tallet som har beholdt dele af sine historiske originale detaljer. Der ligger en traditionel tjekkisk pub med tjekkisk mad i samme bygning med et stort udbud af tjekkisk øl. Minibryggeriet er en stor attraktion for Prags besøgende.

Her kan vi arrangere en frokost sammen med en introduktion af bryggeriet. Vov at smage deres specialitet- øl-is! 

Segway Prag

Prag med Segway

Turen starter ved Karlsbroen og tager os blandt andet igennem seværdigheder som Kampa-parken, St Nicholas Church, Prags slot og det astronomiske ur i den gamle bydel. Vi stopper også ved Strahov-klostret med en fantastisk udsigt over byen. 

Øl-spa

Øl Spa er en af de mest populære varianter af middelalderens spa-koncept. Der anvendes kun naturlige materialer som humle, gær og andre stoffer, som bruges i ølproduktionen. I bader i det traditionelle ”Beer pearl bath” i 30 minutter. Og I får serveret øl under badet. Der er også et relax-område med varme senge. Denne kombination giver energi og velvære til din krop.

Middagcruise på Jazzbåd

Under dette 2,5 time lange cruise oplever I Prags historiske seværdigheder fra floden Vltava/Moldau. Om bord får I velkomstdrink, tre retters middag samt live jazz. Efter en skøn tur på floden lægger båden til ved kajen igen, og I kan vandre videre ud i Prags natteliv.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.