Resumé - hvordan behandler Rejserfeber dine personoplysninger?

I vores privatlivspolitik forklarer vi, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i forbindelse med at du skal deltage, deltager eller har deltaget i en af vore gruppe- eller konferencerejser - både møder, events og konferencer. Policyen gælder såvel for dig, som bestiller en gruppe- eller konferencerejse, som dig, som er deltager, og uanset om du bestiller som privatperson eller som ansat.

I policyen forklarer vi i detaljer, hvilke personoplysninger vi behandler, og hvorfor vi er nødt til at behandle oplysningerne. Vi forklarer også, hvilken lovlig grund vi har til at behandle dine personoplysninger, hvor længe oplysningerne behandles, og hvilke rettigheder du har til at påvirke den behandling af dine personoplysninger, som vi udfører.

Sammenfattende behandler vi følgende personoplysninger frem for alt til følgende overordnede formål:

  • Vi behandler dine personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at kunne administrere din deltagelse i forbindelse med en gruppe- og konferencerejse samt sociale events, måltider og eventuelt logi i forbindelse med rejsen.
  • Hvis du er vores kontaktperson i en virksomhed eller organisation, behandler vi endvidere dine kontaktoplysninger for at informere og markedsføre vores gruppe- og konferencerejser til din virksomhed eller organisation.
  • Baseret på dit samtykke kan vi også behandle visse informationer om dine særskilte rejseønskemål i relation til personlige præferencer og om dit helbred, som vi modtager fra dig, med det primære formål at sikre, at du kan rejse, og at du ikke får serveret mad eller tildeles et logi, som ikke passer til dig.
  • Hvis du har givet dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale, vil vi også bruge dine personoplysninger med det formål at sende relevant og til dig og dit rejsemål tilpasset markedsføringsmateriale, for eksempel i form af anbefalinger og nyhedsbreve. Du kan altid sige nej tak til en sådan markedsføring.

 

Foroven er der kun angivet eksempler på de personoplysninger, som vi behandler om dig. Vil du have mere information, eller vil du indgive en klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger? I henhold til den gældende forordning om databeskyttelse har du mange rettigheder, f. eks. retten til at gøre indsigelse mod en bestemt behandling og at få information om, hvordan vi behandler dine oplysninger. Du kan læse mere om disse rettigheder og detaljeret information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger ved at klikke her (åbnes som pdf).