Grupperejser - Bestilling

Rejsebestillingen er bindende for parterne Rejsefeber og bestilleren af grupperejsen når bookingen er bekræftet af begge parter. Ved bekræftelse betales et depositum på normalt kr. 1500,- pr person som skal være Rejsefeber i hænde inden den tidsfrist som står aftalt i tilbuddet.
 

Kontaktperson

Bestilleren skal oplyse en kontaktperson som med ret skal repræsentere gruppen overfor Rejsefeber i alle spørgsmål vedrørende rejsen mht. til ændringer og bestillinger osv. Bestilleren er forpligtet til at informere rejsedeltagerne om disse rejsevilkår.
 

Betalingsvilkår

Depositum per person er kr. 1500,- om ikke andet aftales. Denne afgift afregnes på slutfakturaen. Restbetaling sker 6 uger inden afrejse om ikke andet aftales. Bestilles rejsen mindre en 45 dage før afrejse, skal hele beløbet betales samme dag, som man modtager ordrebekræftelsen. Eventuelle bestillinger af udflugter, transfers og tillægsprodukter skal afregnes før afrejse.
 

AFBESTILLINGSREGLER

• Ved afbestilling tidligere end 70 dage inden afrejse er der fuld tilbagebetaling ud over depositum samt evt. afbestillingsforsikring og events, som ikke kan refunderes.
• Ved afbestilling fra 69 t.o.m. 45 dage inden afrejse tilbagebetales 50 % af rejsen - dog tilbagebetales der ikke for depositum, evt. afbestillingsforsikring og events, som ikke kan refunderes.
• Ved afbestilling fra og med 44 dage inden afrejse, alternativt når slutbetalningen er modtaget, tilbagebetales intet af rejsen.
Læg mærke til at der kan ske undtagelser for visse bookinger. Vi vil oplyse jer om dette i forbindelse med bekræftelse af rejsen hvis netop jeres aftale adskiller sig fra reglerne ovenfor.  Afbestilling skal ske skriftligt via e-mail.
 

Navnerapportering

Navnerapportering skal, om ikke andet er aftalt, som skrevet i ordrebekræftelsen, ske sammen med indbetaling af slutfakturaen, hvilket normalt er 45 dage inden afrejse. Observere at tidsfristen for navnerapportering kan variere fra flyselskab til flyselskab.
 

Reservationer/Forbehold

Rejsens pris er baseret på det deltagerantal som er skrevet i tilbuddet og ordrebekræftelsen (mindste deltagerantal 10 personer). Ved ændret deltagerantal kan prisændringer forekomme. Desuden tager Rejsefeber forbehold for ændringer i fartplaner, tariffer, valutakuser, lufthavnsafgifter og andre pr. d.d. kendte forhold når der laves tilbud og bekræftelser.
 

Pas, Visum og andre formaliteter

Vi skal gøre opmærksom på, at det er den enkelte rejsedeltagers eget ansvar at sørge for at pas, visum og andre formaliteter er bragt i orden før afrejsen. Besøg gerne Udenrigsministeriets web site.
 

afbestillingsforsikring

Vi anbefaler at I tegner Solid Forsikrings afbestillingsforsikring. En ukompliceret afbestillingsforsikring, der vil give dig dine penge tilbage, hvis du ikke er i stand til at rejse som planlagt på grund af akut sygdom, ulykke eller dødsfald enten hos dig, en medrejsende eller en nær pårørende.

  • Erstatning ved afskedigelse fra arbejde og væsentlig skade i hjemmet.
  • Giver erstatning, hvis din tilknyttede aktivitet (teaterforestilling eller lignende) bliver aflyst eller flyttet eller i tilfælde af flyselskabets konkurs.
  • Ingen selvrisiko!

En afbestilllingsforsikring skal tegnes ved bestilling af rejsen – og kan kun tegnes så længe der ikke er foretaget indbetaling til rejsen.

Præmien for afbestillingsforsikring udgør 6% af rejsens pris.

rejseforsikring

Tegn en rejseforsikring via Solid Forsikring så rejser I trygt! Solid Rejseforsikring giver jer en komplet beskyttelse undervejs på rejsen, og I behøver ingen anden forsikring. Forsikringen dækker blandt andet:

  • Akut sygdom, akut tandbehandling, hjemtransport ved sygdom og tilskadekomst
  • Erstatning for bortkommet eller beskadiget bagage, forsinkelser og meget andet!

(Bemærk at Det Gule Sundhedskort nu kun dækker i Danmark og at Det Blå Sundhedskort blandt meget andet ikke dækker hjemtransport i forbindelse med sygdom eller tilskadekomst.)

Priseksempel per person, indenfor Europa 3 nætter: 217,-