Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Reykjavik

Reykjavik er mindre end Malmø, ligger afsides og har et fuldstændigt upålideligt vejr, som skifter på et splitsekund. Her kombineres spændende arkitektur med urtiden. Her regerer naturen. Det ryger fra undergrunden, men husene mangler skorstene. Fra tårnet på den unikke Hallgrímskirkja er der en fantastisk udsigt over byen. En konferencerejse til Reykjavik er ikke fuldendt uden et bad i Den Blå Lagune, og en tur på islænderheste er noget, som selv dig, der ikke er vant til at ride, vil sætte pris på. Finanskrisen i 2008 gjorde, at det tidligere så høje prisniveau på Island er faldet, og Island er nu virkelig et prisvenligt rejsemål for en firmatur, konference- eller grupperejse.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den modige kan teste ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er hval. Øl var forbudt helt frem til 1989, men nu produceres en hel del islandske ølsorter på lokale bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur, hvor du kan bade udendørs året rundt – en perfekt form for afslapning på konferencerejsen. Her tager islændingene gerne selv hen og svømmer i fritiden. 

Test hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen, eller følg shoppinggaden Laugavegur mod Austurstræti og de små tværgader med de mange caféer. De berømte islandske trøjer finder du hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforening på Skólavörðustígur.

Oplev mere i Reykjavik
DEN BLÅ LAGUNE
DEN BLÅ LAGUNE

Gør ankomsten til Reykjavik ekstra speciel med et besøg i Den Blå Lagune, inden I kører videre til Reykjavik.

Den Blå Lagune er et unikt naturfænomen – varmt og skønt mineralrigt vand beliggende i midten af et stort lavafelt. Et besøg i Den Blå Lagune er en fantastiske opfriskende og spændende oplevelse, uanset om du besøger den på en kold vinterdag eller en lys og charmerende sommeraften.

Vi stopper ved lagunen i cirka en time. Bestil en "lagoon-cocktail", så I kan fejre, at rejsen er begyndt!

THE GOLDEN CIRCLE
THE GOLDEN CIRCLE

Oplev Island!

Jeres guide møder jer på hotellet og tager jer med på denne fantastiske heldagsudflugt til Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Thingvellir er Islands mest historiske sted, og verdens ældste fungerende demokratiske parlament blev grundlagt her. Her ligger også Islands største sø Thingvallavatn. Efter en velsmagende frokost går turen videre til den verdensberømte Geysir, som har givet navn til varme kilder i hele verden. Her kan I se en af de mest aktive gejsere, Strokkur, som sprøjter vandkaskader 30 meter op i luften. Kun få minutter væk ligger Gullfoss, som er et af de mest imponerende vandfald i Europa.

Inden vi vender tilbage til hotellet, gør vi et lille stop ved den vulkanske kratersø Kerid.

HVALSAFARI
HVALSAFARI

Dit hvaleventyr starter i Reykjaviks gamle havn. Fra april til oktober er der mulighed for at se disse fantastiske væsner i deres naturlige omgivelser. Fra havnen i Reykjavik sejler vi gennem den smukke Faxafloi-bugt ud til havet, og med ekspertguider om bord er sandsynligheden stor for, at I fx kommer til at se våge- og pukkelhvaler og nogle gange også delfiner og marsvin på tæt hold. 

Også de fugleinteresserede kan få deres lyst styret, når bådene passerer mindre øer med kolonier af havfugle som fx lunder og havterner. 

RID PÅ ISLANDS HEST
RID PÅ ISLANDS HEST

En af de absolut bedste måder at opleve Islands fantastiske natur på er fra ryggen af en stærk og udholdende islandsk hest. Der er et uendeligt antal ridestier, hvor du kan nyde det storslåede landskab, hen over smukke bjerge, gennem mosbeklædte lavafelter og grønne enge. 

Der er ture for alle – fra 1-2 timer, som er ideelle for nybegyndere, til ture, der strækker sig over flere dage, for de mere rutinerede ryttere. En ting er sikkert – en tur på disse venlige små heste er et minde for livet. 

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denne tur inkluderer de vigtigste steder i hovedstaden og de omkringliggende kommuner.

Vi kører til udsigtsplatformen ved Perlan, som er bygget på vandtanke og forsyner byerne med varmt vand. Vi besøger Hallgrímskirken og den gamle bykerne, hvor det islandske parlament Altinget og rådhuset ligger. Vi besøger Reykjaviks havn og centrum samt det nye konference- og musikhus Harpa.

RAFTING
RAFTING

Forestil jer at rafte på et heftigt vandløb ved en gletsjer midt i Islands fantastiske natur.

Vandløbet kan være en udfordring, men her er alternativer for både nybegyndere og mere erfarne raftere. I bliver naturligvis beskyttet med det nødvendige udstyr som hjelm, våddragt, vådsko og redningsvest. Båden er specialdesignede til netop denne type rafting.

LUFTHAVNSTRANSFER
LUFTHAVNSTRANSFER

For en let og smidig ankomst så anbefaler vi at man bestiller en transfer i forvejen. Skulle det ønskes, kan transferen kombineres med et besøg til Den Blå Lagune.

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.