Annonce:

Grupperejser & Firmatur Reykjavik

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Reykjavik

Reykjavik er mindre end Malmø, ligger afsides og har et fuldstændigt upålideligt vejr, som skifter på et splitsekund. Her kombineres spændende arkitektur med urtiden. Her regerer naturen. Det ryger fra undergrunden, men husene mangler skorstene. Fra tårnet på den unikke Hallgrímskirkja er der en fantastisk udsigt over byen. En konferencerejse til Reykjavik er ikke fuldendt uden et bad i Den Blå Lagune, og en tur på islænderheste er noget, som selv dig, der ikke er vant til at ride, vil sætte pris på. Finanskrisen i 2008 gjorde, at det tidligere så høje prisniveau på Island er faldet, og Island er nu virkelig et prisvenligt rejsemål for en firmatur, konference- eller grupperejse.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den modige kan teste ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er hval. Øl var forbudt helt frem til 1989, men nu produceres en hel del islandske ølsorter på lokale bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur, hvor du kan bade udendørs året rundt – en perfekt form for afslapning på konferencerejsen. Her tager islændingene gerne selv hen og svømmer i fritiden. 
+

Test hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen, eller følg shoppinggaden Laugavegur mod Austurstræti og de små tværgader med de mange caféer. De berømte islandske trøjer finder du hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforening på Skólavörðustígur.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.