Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Reykjavik

Reykjavik er mindre end Malmø, ligger afsides og har et fuldstændigt upålideligt vejr, som skifter på et splitsekund. Her kombineres spændende arkitektur med urtiden. Her regerer naturen. Det ryger fra undergrunden, men husene mangler skorstene. Fra tårnet på den unikke Hallgrímskirkja er der en fantastisk udsigt over byen. En konferencerejse til Reykjavik er ikke fuldendt uden et bad i Den Blå Lagune, og en tur på islænderheste er noget, som selv dig, der ikke er vant til at ride, vil sætte pris på. Finanskrisen i 2008 gjorde, at det tidligere så høje prisniveau på Island er faldet, og Island er nu virkelig et prisvenligt rejsemål for en firmatur, konference- eller grupperejse.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Den modige kan teste ølsorten Hvalur, hvis hovedingrediens er hval. Øl var forbudt helt frem til 1989, men nu produceres en hel del islandske ølsorter på lokale bryggerier. Centralt i Reykjavik ligger Laugardalur, hvor du kan bade udendørs året rundt – en perfekt form for afslapning på konferencerejsen. Her tager islændingene gerne selv hen og svømmer i fritiden. 

Test hummersuppen på Sægrefinn nede ved havnen, eller følg shoppinggaden Laugavegur mod Austurstræti og de små tværgader med de mange caféer. De berømte islandske trøjer finder du hos Handprjónasamband, den islandske håndstrikkeforening på Skólavörðustígur.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.