Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Riga

Riga i Letland er en af vores mest populære destinationer for både gruppe- og konferencerejser og firmature. Charmerende Riga ligger i bekvem afstand fra Danmark: Kun omkring en times flyvning – og kaldes både for Østeuropas perle og Nordens Paris. Beskrivende kælenavne for denne prisgunstige havneby, som lokker med billig shopping, god mad i fantastiske miljøer, slentrevenlige gader og spændende middelalderarkitektur. Alt sammen i et prisleje, som giver jer gode hoteller og konferencemuligheder uden, at I behøve at give afkald på de stærke oplevelser. 

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Det behøver ikke at blive dyrere at afholde konferencen eller firmatur i udlandet i stedet for i Danmark – det bliver derimod både mere givende og inspirerende. Vi hjælper jer med at finde et hyggeligt hotel i hjertet af Riga og sammensætter et spændende program med aktiviteter.  Som Europas kurhovedstad anbefaler vi naturligvis et spabesøg med gavnlige behandlinger. Hvis der er tid, og I rejser i den varme årstid, er en udflugt til sandstrandene ved den nærliggende kurby Jurmala et stort hit! Tal med os, så arrangerer vi. Riga er en perfekt by at færdes til fods i, da afstandene aldrig er lange. Den gamle bydel med gader, der myldrer af liv og smukke torve med masser af caféer, har længe været med på UNESCOs verdensarvsliste. Besøg den smukke Peterskirke, tag trapperne op til toppen, og få en fantastisk udsigt over hele Riga. I den gamle bydel finder I også det seværdige Besættelsesmuseum, som giver et interessant indblik i sovjettidens Riga. Seværdigt er også jugendkvarteret, Europas tætteste Art Nouveau- og jugendbestand med legende facader, finurlige tårne, ansigter og specielle udsmykninger. Riga byder på alt fra middelalderrestauranter til moderne skybarer og trendy restauranter. Vi lover, at I får det hyggeligt!

 

 

Grupereise Riga
Riga winter
Riga Sverigeport
Riga old town
Oplev mere i Riga
Transfer og sightseeing
Transfer og sightseeing

Når vi lander i lufthavnen i Riga, mødes vi af en guide, som står klar med en bus, så vi kan komme ind til centrum på en nem og praktisk måde. Efter 25 minutter er vi fremme i det centrale Riga, og her begynder en times guidet rundvisning, som giver os et godt overblik over, hvordan vi kan tilbringe resten af vores tid i byen. Vi ser de smukke art nouveau-kvarterer, dele af den gamle bydel og til sidst Nationalteatret og Frihedsmonumentet, som har stor betydning for landets historie. Efter rundturen bliver vi sat af ved hotellet, og det er tid til at checke ind og puste lidt ud, inden aftenen fortsætter.

Alle elsker chokolade!
Alle elsker chokolade!

Letland har i mange år haft tradition for at lave chokolade og trøfler. På denne workshop lærer vi, hvordan man kan kombinere chokoladen med andre traditionelle lettiske produkter som likøren Riga Black Balsam og lettisk rugbrød. Til sidst får vi lov til at lave hver vores trøffel, som enten kan spises med det samme eller pakkes ind, så vi kan tage den med hjem og måske bruge den som en smuk gave?

Luksus, der er til at betale
Luksus, der er til at betale

Når store internationale stjerner og kongeligheder er i Riga, benytter mange af dem lejligheden til at spise på Restaurant Vincents, så hvorfor ikke gøre det samme? Her tilbereder køkkenchef Martin Ritins kød, fisk og grøntsager fra økologiske gårde og nyttehaver rundt omkring i Letland.  Du vil med garanti få en smagsoplevelse, som du sent vil glemme.

KONFERENCE
KONFERENCE

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Bland cocktails med Riga Balsam
Bland cocktails med Riga Balsam

Riga Black Balsam er Letlands nationaldrik og blev skabt for over 250 år siden som en medicin, der efter sigende kunne kurere de fleste sygdomme. I dag får man den ikke på recept – den købes i butikker og drikkes ren eller blandes i drinks og cocktails.

Vi møder en bartender på en af Rigas mange hyggelige barer og får lidt mere at vide om Riga Black Balsam, men frem for alt lærer vi, hvordan man blander en lækker drink, som vi får lov til at prøvesmage. Bartenderen serverer også to andre drinks med Black Balsam. Hvilken af dem bliver din favorit?

Shopping & Cooking
Shopping & Cooking

Vi møder vores kok på centralmarkedet i en række gamle hangarer, der oprindeligt blev opført til at bygge zeppelinere i. Nu huser de i stedet et af Østeuropas største markeder, hvor du finder alt fra mad til tøj og sko. Her køber vi nogle af ingredienserne til den middag, vi skal tilberede. Når vi har handlet færdigt, går vi i samlet flok til en restaurant, hvor vi under vores koks kyndige vejledning tilbereder de retter, som vi senere skal spise sammen.

Riga på sovjet style
Riga på sovjet style

Når vi kommer ud fra hotellet, holder der biler af det sovjetiske mærke Lada og venter på os. De smukke klenodier er fra 1980'erne. De fører os rundt i byen og forbi nogle af de bygningsværker, der blev opført i løbet af de mange år, hvor Letland var en del af Sovjetunionen. Vi får desuden mulighed for at komme op i Videnskabsakademiets imponerende tårn, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele byen og floden Daugavas udløb i Rigabugten. Til sidst kører vi til den gamle sovjetiske flyvebase, som har stået tom de seneste 20 år. Her kan man prøvekøre bilerne, hvis man har lyst.

Prøv lerdueskydning
Prøv lerdueskydning

Kun en halv times kørsel fra det centrale Riga breder enge og skov sig i alle retninger – det perfekte sted at prøve lerdueskydning. Professionelle instruktører bruger et par timer på at lære os de grundlæggende skydeteknikker. Til sidst har vi forhåbentlig lært at håndtere geværet så godt, at vi kan ramme nogle af de lerduer, der bliver skudt op i skovlysningen foran os.

Afslut med spa
Afslut med spa

Man kan næppe forestille sig en bedre afslutning på en hektisk og begivenhedsrig weekend end nogle timers afslapning på et af Rigas mange spabade. På Espa spa i det centrale Riga kan man slappe af i sauna og flere forskellige bassiner. Eller hvad med lidt massage eller en anden afslappende behandling?

Her kan man også få sig en sund frokost. Hvis weekenden har været særligt intens, og batterierne er lidt flade, serverer de også forskellige opkvikkende smoothies.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.