Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Rom

I Rom er I tættere på himlen. Og Italiens hovedstad, der er bygget på syv høje, byder på et generøst udvalg af fantastiske udsigtspunkter over en af verdens smukkeste skylines. Det perfekte valg til en inspirerende konferencerejse, hvor guddommelig italiensk mad og drikkevarer med garanti vil spille en hovedrolle. Som eksperter i virksomhedsrejser sammensætter vi gerne et oplevelsesrigt program, der er tilpasset til gruppens ønsker. Vi håndplukker naturligvis et hotel med en skøn atmosfære, som matcher jeres budget og krav til service.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde!

Klimaet er behageligt i Rom, også om vinteren efter dansk målestok. Her er næsten alt, hvad hjertet kan begære, og tiden er let at fylde med oplevelser. Den bedste måde at komme frem i Rom er til fods. Vi sammensætter gerne en flot rute med det rigtige udvalg af berømte seværdigheder som Vatikanstaten, Colosseum, Fontana di Trevi, Peterskirken og Den Spanske Trappe. Afslapning er den halve fornøjelse, så tag en pause i filmiske miljøer, hvor himlen kigger ned over over de høje middelalderhuse, der står tæt sammen og skaber de charmerende små gader og stræder. Planlæg en pause i konferencen, og tag en tur over floden Tiberen til Trastevere! Her på de smalle brostensbelagte gader med vasketøjet, der hænger til tørre højt oppe over gaderne, byder Rom sig virkelig til. Bydelen er kendetegnet ved håndværk, gallerier og spændende boutiqer, ud over alle de skønne trattoriaer. På jeres grupperejse til Rom spiser I jer bogstaveligt talt ind i himlen: himmelsk pizza, ægte pasta og traditionelt tilberedt mad. Spørg os endelig om tips til gode restauranter, langt fra turistfælderne. Er gruppen interesseret i vin? Så er Rom det rigtige valg. Vi bestiller gerne en udsøgt og spændende vinsmagning til jer. Det flotte springvand Fontana di Trevi er bestemt et besøg værd, måske ved aftenstid, når den er smukt oplyst. Glem ikke at kaste en mønt over skulderen i springvandet, hvis du vil være sikre på at vende tilbage til det populære Rom en anden gang. Og det vil langt de fleste af vores gruppe- og konferencegæster!

Kontakt os for at få et tilbud på en perfekt firmatur, gruppe- eller konferencerejse til virksomheden!

 

Peterskirken i skumringen
Colosseum i solnedgang
Ruinerne af Forum Romanum
Aften ved Trevi-fontænen
Oplev mere i Rom
Rom sightseeing Spanska Trappan
City Sightseeing til fods
Rom sightseeing Spanska Trappan
City Sightseeing til fods

En lokal guide henter gruppen på hotellet og tager er med på en tur til fods i Roms hjerte og præsenterer nogle af byens mest berømte seværdigheder: Trevifontænen, Piazza di Spagna med den berømte trappe, Piazza Navona og Pantheon. Turen kan afsluttes ved fx Piazza Navona, hvor I kan runde af med en frokost, hvis I ønsker det. 

BESØG PÅ VINGÅRD I FRASCATI
BESØG PÅ VINGÅRD I FRASCATI

Dette er en tur med guide til Frascati – en by i provinsen Roma, som ligger ca. 20 km sydøst for Rom. Her ligger områdets vinproduktionscentrum, og her kan I smage på husets gode vin sammen med skinke, salami, ost og landbrød. Der er også mulighed for at købe husets produkter.

Trastevere
Rundtur i Trastevere og middag
Trastevere
Rundtur i Trastevere og middag

Allerede i antikkens Rom var Trastevere et af de mest livlige kvarterer med de bedste restauranter og et forrygende natteliv. Sammen med en guide tager I en gåtur ved Marmorata, bymuren Aureliano og Tiberen. I stopper til en aperitif ved de mest berømte piazzaer, inden I fortsætter videre til jeres restaurant, hvor I nyder en middag med lækker vin, underholdning og musik.

Konference
Konference
Konference
Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de rygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

udflugt til Tivoli Villa d'Este
UDFLUGT TIL BYEN TIVOLI
udflugt til Tivoli Villa d'Este
UDFLUGT TIL BYEN TIVOLI

Byen Tivoli ligger cirka 30 kilometer øst for Rom. Under udflugten har vi mulighed for at besøge det flotte renæssancepalads Villa d`Este. Kardinalen Ippolito d`Este byggede dette smukke palads i 1500-tallet. Det store geometriske parkområde er fyldt med smukke blomsteropsætninger, prydblomster og springvand. Lige udenfor Tivoli er der også udgravninger af en af de smukkeste romerske villaer: Villa Adriana.

Her er der mulighed for shopping, f.eks. er koral- og kamesmykker typiske gaver fra dette område.

Rom colosseum og forum romanum
Colosseum og Forum Romanum
Rom colosseum og forum romanum
Colosseum og Forum Romanum

Bestil en 3-timers citytur ved de imponerende antikke, romerske udgravninger. Området er utroligt smukt med sine antikke ruiner og elegante pinjetræer. Vi besøger amfiteateret Colosseum, som kunne rumme op til 80.000 personer, og hvor gladiatorerne kæmpede mod hinanden og mod vilde dyr. I besøger også Forum Romanum, hvor det antikke Roms politiske liv udspillede sig, og Palantinohøjen, hvor blandt andet både kejser Augustus og Tiberius havde deres paladser.

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.