Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Stockholm

I Stockholm finder du et stort udvalg af lokaler, restauranter og konferencetjenester: Besøg forskellige bydele som Södermalm, Kungsholmen eller Gamla Stan, og få dit helt eget indtryk af skærgårdsbyen. Stockholm har rødder som vigtig handelsby og er et sted med en stor kulturarv – og det viser sig i udbuddet af madoplevelser. Hvad med et besøg på én af Stockholms kælderrestauranter? Oplev en luksuriøs atmosfære blandt middelalderlige hvælvinger, og nyd en fantastisk middag, hvor det historiske og moderne smelter sammen. En madoplevelse, du sent vil glemme!

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Eller er det mere storslåede steder, der lokker? Skal I på en firmatur, grupperejse eller konferencerejse, er der blandt andet havbade, landlige slotte og hoteller i skærgården at vælge imellem. Et eksempel er Höberga Gård, som du kan komme ud til med bil, bus eller båd. Lad dig inspirere af byens muligheder.

Stockholm Strandvägen
Stockholm old town square
Stockholm water
Stockholm old town
Oplev mere i Stockholm
INTRODUKTION TIL STOCKHOLM
INTRODUKTION TIL STOCKHOLM

Stockholm er kendt som en af verdens smukkeste byer og kaldes nogle gange for Skandinaviens Venedig. Byen er omgivet af smuk natur med en dramatisk beliggenhed lige der, hvor Mälaren møder Østersøen. På denne aktivitet besøger I utroligt smukke udsigtspunkter, hvor I kan se de fleste af de 14 øer, som Stockholm består af. Vidste du forresten, at der er 54 broer, der forbinder de 14 øer? Det er den slags fakta og meget mere, I får serveret på den to timer lange tur.

RIB-TUR i skærgården
RIB-TUR i skærgården

Tag med på et spændende farteventyr på vandet! Når I deltager i denne aktivitet, får I en af de mest ekstreme oplevelser i skærgården. En RIB-boat kan håndtere alle forhold på havet. Den enorme kraft fra motoren giver en næsten euforisk følelse af at flyve hen over vandet. I kan kombinere denne aktivitet med et besøg på en restaurant på en af øerne i skærgården. Eller I kan arrangere en picnic på strandbredden.

BRUNCHCRUISE
BRUNCHCRUISE

Ved frokosttid hver lørdag og søndag stævner fartøjet S/S Stockholm fra 1931 ud på en 3-timers tur ud i den smukke skærgård. Om bord på fartøjet serveres der en dejlig brunchbuffet, som består af traditionelle svenske retter, både varme og kolde. Et godt råd: Husk at gemme lidt plads til desserten, da der også serveres et bugnende udvalg af desserter.

GLOBEN SKYVIEW
GLOBEN SKYVIEW

Forbered jer på dirrende knæ og svedige håndflader! Skyview består af to glasgondoler, som hver har plads til op til 16 personer. Disse gondoler kører på to skinner på ydersiden af Ericsson Globe, som er en stor arena i det sydlige Stockholm. Maksimalhøjden er 130 meter over havet, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Stockholm. Turen tager cirka 30 minutter.

VINSMAGNING PÅ EBENIST
VINSMAGNING PÅ EBENIST

Ebenist er en restaurant kombineret med bar og vinkælder, ligger midt på det smukke Stortorget i Gamla Stan. Vinsmagningen varetages af den erfarne sommelier Donald. Han vil ledsage jer gennem en dejlig vinsmagning med vine fra hele Europa, inklusive orange vine.

PRIVAT RUNDVISNING I DEN KONGELIGE OPERA
PRIVAT RUNDVISNING I DEN KONGELIGE OPERA

Er I en kulturinteresseret gruppe, der gerne vil opleve noget helt specielt? Denne tur er noget ud over det sædvanlige. I selskab med vores fantastisk guide bliver I præsenteret for interessant historie og får også en privat optræden af en af operaens kunstnere, mens I nyder et glas champagne. Turen slutter med en 3-rettersmiddag i den fantastiske restaurant Brasseriet, som ligger i samme lokaler.

 

ICEBAR
ICEBAR

Tag en pause fra Stockholms pulserende gader, og besøg denne arktiske verden midt i centrum. Icebar er ikke en helt almindelig bar. Dette er en unik oplevelse, hvor I mødes af kold og forfriskende luft, smuk indretning og hyggelig lyssætning. Ved ankomsten bliver I iklædt en varm cape og tykke handsker. Derefter får I en iskold drink serveret i et glas af is. Icebaren er perfekt til jer, der vil stikke af fra byens puls og få en følelse af Nordsveriges magi året rundt.

ABBA-MUSEET
ABBA-MUSEET

Har du også altid drømt om at være det femte medlem af ABBA? Nu kan du og kollegerne endelig teste, hvordan det føles! Når I besøger dette fantastiske museum ude på Djurgården, kan I se, hvordan I ser ud i deres legendariske scenekostumer, synge i Polarstudiet og træde op på scenen sammen med bandet. Her er meget at opleve! I kan også høre bandmedlemmernes fortællinger om at være børn, vokse med musikken og blive berømte over hele verden.

 

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

KONFERENCE
KONFERENCE

En effektiv konferanse i tilknytning til oppholdet! Hold konferansen deres på hotellet deres, velg mellom halvdag og heldag. Tar dere konferanselunsjen på hotellet, sparer dere mye tid som dere kan bruke til morsommere ting. Vi hjelper dere med alt dere måtte trenge, enten det gjelder tekniske ting, lokale, bordplass eller tider.

 

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.