Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Stockholm

I Stockholm finder du et stort udvalg af lokaler, restauranter og konferencetjenester: Besøg forskellige bydele som Södermalm, Kungsholmen eller Gamla Stan, og få dit helt eget indtryk af skærgårdsbyen. Stockholm har rødder som vigtig handelsby og er et sted med en stor kulturarv – og det viser sig i udbuddet af madoplevelser. Hvad med et besøg på én af Stockholms kælderrestauranter? Oplev en luksuriøs atmosfære blandt middelalderlige hvælvinger, og nyd en fantastisk middag, hvor det historiske og moderne smelter sammen. En madoplevelse, du sent vil glemme!

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Eller er det mere storslåede steder, der lokker? Skal I på en firmatur, grupperejse eller konferencerejse, er der blandt andet havbade, landlige slotte og hoteller i skærgården at vælge imellem. Et eksempel er Höberga Gård, som du kan komme ud til med bil, bus eller båd. Lad dig inspirere af byens muligheder.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.