Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Tallinn

Tinder og tårne. En imponerende bymur og hældende tegltage. Det er som at vandre rundt i historien. Men her er også moderne restauranter og barer – nogle med tagbarer med udsigt over hele byen. Her finder I også en helt unik bymur fra middelalderen, som er en kulturarv, som bestemt er et besøg værd. Man drømmer sig let tilbage til middelalderen, når man slendrer rundt i Tallinn.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her. 

Lyst til et dejligt bad? Her er flere spaer at vælge mellem, og det er en god idé at vælge et hotel, som har egen spa, for det gør det lettere at smutte ind til en lille relax-stund. Om sommeren kan man bade på nogle af de lange strande ved Finskebugten.

Tallinn er billig, selvom Estlands stræben efter at blive en del af det øvrige Europa har højnet priserne noget.  Både hoteller og restauranter holder høj international klasse, og det er jo på ingen måde et problem, at det ligger på et lavere prisniveau, end vi er vant til.  

Oplev mere i Tallinn
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OG GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

CITY SIGHTSEEING
CITY SIGHTSEEING

Tag med på denne tur, som giver et godt overblik over byen, dens historie og udvikling. Turen i den gamle bydel tager jer med tilbage til middelalderen, hvor Tallinn var en stor handelsplads, som samlede købmænd fra hele verden.  Nyd den velbevarede gamle by, som byder på hyggelige gader, kunstgallerier, restauranter og caféer i middelalderlige omgivelser og bygninger fra 1500-tallet. 

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopstilling og tidsprogram.

BESØG KGB-RUMMET PÅ HOTEL VIRU
BESØG KGB-RUMMET PÅ HOTEL VIRU

Skyskrabere er ikke et særsyn i det moderne Tallinn, men for ca. 40 år siden var der én bygning som dominerede bybilledet – Hotel Viru, som var en arkitektonisk perle i sovjetrepublikkens Estland. Hotellet stod som et monument over sovjetisk opfindsomhed og viste, at Sovjetunionen kunne tilbyde samme niveau af komfort – og dekadence – som på det tidspunkt var blevet normen i den vestlige verden. Alle besøgende udlændinge blev placeret på hotellet, så de kunne nyde de fineste restauranter, natklubber og alle bekvemmeligheder, som blev tilbudt. Det faktum, at hotellet havde en KGB-lyttestation på en hemmelig etage, var blot et tilfælde ...

GASTRONOMISK SIGHTSEEINGTUR
GASTRONOMISK SIGHTSEEINGTUR

Skift den klassiske sightseeingtur ud med en kombineret tur med syv forskellige stop med mad- og vinsmagning. Mellem de forskellige stop går I gennem Tallinns brostensbelagte gader i den gamle bydel og passerer de største seværdigheder og kirkerne.

I besøger blandt andet en taverna med middelaldertema, en økomadbutik, en typisk estisk restaurant og en hemmelig vinterrasse i den gamle bydel.

I løbet af den tre timer lange tur hører I om det estiske køkken, men får også historier og fortællinger fra de professionelle guider.

GLORIA WINE CELLAR
GLORIA WINE CELLAR

Book endelig en vinsmagning i en af de mest romantiske og historiske vinkældre i Tallinn på jeres grupperejse. Her er mulighed for at prøve blandt andet mousserende vine fra hele verden, samtidig med at I får interessante informationer om drikkens historie, forskellige druesorter, oprindelse, og hvilken type mad de passer til.

Vinkælderen har flere forskellige forslag til vinsmagninger. Spørg os, så fortæller vi meget gerne mere.

BESØG MUSEET SEAPLANE HARBOUR
BESØG MUSEET SEAPLANE HARBOUR

Dette spændende maritime museum åbnede i maj 2012 og har et interessant koncept. Museet ligger i en vandflyhangar fra 1916. Her er mulighed for at fordybe sig i maritim historie og lære mere om havet.

Den største og mest opsigtvækkende attraktion er u-båden Lembit, som man kan gå ind i. Men her er også en hundrede år gammel isbryder, vandflyet Short 184 og rester af det ældste fartøj, som er fundet i Estland.

Velkommen til dette moderne museum.

CITY GAME MED TABLET
CITY GAME MED TABLET

I dette strategispil får man succes ved at planlægge sit spil godt og være skarp og beredt. Man anvender tablets, og forudsætningerne ændrer sig hele tiden, hvilket betyder, at man skal reagere hurtigt. En perfekt teambuildingaktivitet! Spillet minder om det klassiske Mölkky-spil, men her fordeles kontrolpunkterne virtuelt ud i byen. Det hold, som når tættest på hundrede point, vinder.

Spillet varer i to timer og omfatter ca. 2-6 kilometers gang i let terræn.

 

ØLSMAGNING
ØLSMAGNING

Elsker du øl? Så må du ikke gå glip af et besøg på en af Tallinns mest populære værtshuse.

Ølsmagningen afholdes på værtshuset/restauranten "Beer House" i den gamle bydel, som også fremstiller deres eget øl. 

Under besøget ser gruppen en film og bliver introduceret til, hvordan ølbrygningen foregår.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.