Annonce:

Grupperejser & Firmatur Tallinn

Hvis I vælger at bestille en firmatur, grupperejse og konferencerejse til Tallinn, kommer I til en by, som er utrolig hyggelig og charmerende. Tinder og tårne. En imponerende bymur og hældende tegltage. Det er som at vandre rundt i historien.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Tallinn

Tinder og tårne. En imponerende bymur og hældende tegltage. Det er som at vandre rundt i historien. Men her er også moderne restauranter og barer – nogle med tagbarer med udsigt over hele byen. Her finder I også en helt unik bymur fra middelalderen, som er en kulturarv, som bestemt er et besøg værd. Man drømmer sig let tilbage til middelalderen, når man slendrer rundt i Tallinn.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her. 

Lyst til et dejligt bad? Her er flere spaer at vælge mellem, og det er en god idé at vælge et hotel, som har egen spa, for det gør det lettere at smutte ind til en lille relax-stund. Om sommeren kan man bade på nogle af de lange strande ved Finskebugten.

Tallinn er billig, selvom Estlands stræben efter at blive en del af det øvrige Europa har højnet priserne noget.  Både hoteller og restauranter holder høj international klasse, og det er jo på ingen måde et problem, at det ligger på et lavere prisniveau, end vi er vant til.
+

 

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.