Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Vilnius

Har du levet i den tro, at Baltikum er gråt og trist? Så kan du godt glemme det med det samme. På en konferencerejse eller firmatur til Vilnius får I mulighed for at opleve det bedste fra øst og vest på samme gang. Til trods for, at Litauens hovedstad er lille af sin størrelse, er den et fantastisk rejsemål for en firmatur. Den gamle bydel er så smuk, at Unesco har valgt at føje den til verdensarvlisten.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Langs de gamle brolagte gader ligger der forskellige butikker. Uanset om I er på udkig efter billigt håndværk eller de kendte mærker, finder I det her. At vandre rundt og se på den storslåede arkitektur er en perfekt lille udflugt på en grupperejse. Perfekt at kombinere med et besøg på en af de klassiske cocktailbarer eller en restaurant. I denne smukke, komprimerede by er du tæt på alt. Byen opleves bedst til fods eller måske fra en klassisk hestevogn. 

Der er meget skønt at opleve i Litauens hovedstad. Efter en lang dag på konferencerejsen er det tid til at runde dagen af med et par glas. Vilnius har mange fine mikrobryggerier, og specielt baren Alynas har et stort og altid interessant udvalg.

Oplev mere i Vilnius
Konference
Konference
Konference
Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

City Sightseeing
City Sightseeing

På denne rundvandring udforsker vi den charmerende gamle bydel, som ligger i en pittoresk dal mellem de to floder Vilnia og Neris. På turen besøger vi rådhuset, katedralen i Vilnius, de smukke Peter- og Paul-kirker, St. Annas kirke, universitetet, den for katolikkerne hellige plads Gate of Dawn og Gediminas Hill med en spektakulær udsigt over den gamle bydel og bjerge.

Vilnius mobile ølbar Velo bar
Tag på tur med den mobile ølbar velo bar
Vilnius mobile ølbar Velo bar
Tag på tur med den mobile ølbar velo bar

I kan cykle rundt i byen med denne ølcykel med jeres egen bar om bord.

Der er plads til 15 personer i baren, og 12 af jer kan cykle.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.