Annonce:

Grupperejse & Firmatur Vilnius

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Vilnius

Har du levet i den tro, at Baltikum er gråt og trist? Så kan du godt glemme det med det samme. På en konferencerejse eller firmatur til Vilnius får I mulighed for at opleve det bedste fra øst og vest på samme gang. Til trods for, at Litauens hovedstad er lille af sin størrelse, er den et fantastisk rejsemål for en firmatur. Den gamle bydel er så smuk, at Unesco har valgt at føje den til verdensarvlisten.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Langs de gamle brolagte gader ligger der forskellige butikker. Uanset om I er på udkig efter billigt håndværk eller de kendte mærker, finder I det her. At vandre rundt og se på den storslåede arkitektur er en perfekt lille udflugt på en grupperejse. Perfekt at kombinere med et besøg på en af de klassiske cocktailbarer eller en restaurant. I denne smukke, komprimerede by er du tæt på alt. Byen opleves bedst til fods eller måske fra en klassisk hestevogn. 
+

Der er meget skønt at opleve i Litauens hovedstad. Efter en lang dag på konferencerejsen er det tid til at runde dagen af med et par glas. Vilnius har mange fine mikrobryggerier, og specielt baren Alynas har et stort og altid interessant udvalg.

Idéer og forslag på aktiviteter, teambuilding og sightseeing

Dag01

Konference

Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

City Sightseeing

På denne rundvandring udforsker vi den charmerende gamle bydel, som ligger i en pittoresk dal mellem de to floder Vilnia og Neris. På turen besøger vi rådhuset, katedralen i...

På denne rundvandring udforsker vi den charmerende gamle bydel, som ligger i en pittoresk dal mellem de to floder Vilnia og Neris. På turen besøger vi rådhuset, katedralen i Vilnius, de smukke Peter- og Paul-kirker, St. Annas kirke, universitetet, den for katolikkerne hellige plads Gate of Dawn og Gediminas Hill med en spektakulær udsigt over den gamle bydel og bjerge.

Vilnius mobile ølbar Velo bar

Tag på tur med den mobile ølbar velo bar

I kan cykle rundt i byen med denne ølcykel med jeres egen bar om bord. Der er plads til 15 personer i baren, og 12 af jer kan cykle.

I kan cykle rundt i byen med denne ølcykel med jeres egen bar om bord. Der er plads til 15 personer i baren, og 12 af jer kan cykle.

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.