Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Vilnius

Har du levet i den tro, at Baltikum er gråt og trist? Så kan du godt glemme det med det samme. På en konferencerejse eller firmatur til Vilnius får I mulighed for at opleve det bedste fra øst og vest på samme gang. Til trods for, at Litauens hovedstad er lille af sin størrelse, er den et fantastisk rejsemål for en firmatur. Den gamle bydel er så smuk, at Unesco har valgt at føje den til verdensarvlisten.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Se nedenfor: Forslag til aktiviteter, som jeres firmatur, grupperejse/konference kan indeholde

Langs de gamle brolagte gader ligger der forskellige butikker. Uanset om I er på udkig efter billigt håndværk eller de kendte mærker, finder I det her. At vandre rundt og se på den storslåede arkitektur er en perfekt lille udflugt på en grupperejse. Perfekt at kombinere med et besøg på en af de klassiske cocktailbarer eller en restaurant. I denne smukke, komprimerede by er du tæt på alt. Byen opleves bedst til fods eller måske fra en klassisk hestevogn. 

Der er meget skønt at opleve i Litauens hovedstad. Efter en lang dag på konferencerejsen er det tid til at runde dagen af med et par glas. Vilnius har mange fine mikrobryggerier, og specielt baren Alynas har et stort og altid interessant udvalg.

Oplev mere i Vilnius
City Sightseeing
City Sightseeing

På denne rundvandring udforsker vi den charmerende gamle bydel, som ligger i en pittoresk dal mellem de to floder Vilnia og Neris. På turen besøger vi rådhuset, katedralen i Vilnius, de smukke Peter- og Paul-kirker, St. Annas kirke, universitetet, den for katolikkerne hellige plads Gate of Dawn og Gediminas Hill med en spektakulær udsigt over den gamle bydel og bjerge.

Vilnius mobile ølbar Velo bar
Tag på tur med den mobile ølbar velo bar
Vilnius mobile ølbar Velo bar
Tag på tur med den mobile ølbar velo bar

I kan cykle rundt i byen med denne ølcykel med jeres egen bar om bord.

Der er plads til 15 personer i baren, og 12 af jer kan cykle.

KANO- OG KAJAKTUR
KANO- OG KAJAKTUR

Nyd naturen og byen fra vandet. Dette er en rigtig god måde at bryde de daglige rutiner på og i stedet tilbringe en hel eller halv dag i det smukke landskab rundt om floderne Neris og Vilnele. I padler ned ad floden og ser de smukke klipper, de flotte breder og vandets snoede forløb.

Hvis I ønsker det, kan I runde udflugten af på en restaurant og slutte med en frokost eller middag. Det er også muligt at bestille en aften- eller natkajaktur!

TUR TIL TRAKAI
TUR TIL TRAKAI

Trakai er en charmerende lille by cirka 30 kilometer fra Vilnius. I dele af 1400-1500-tallet var Trakai hovedstad i storhertugdømmet Litauen. Byen er kendt for sit røde teglslot fra middelalderen, som ligger på en af de pittoreske øer i søen Galve.

Hvis I vil være mere aktive, kan I kombinere besøget med en sejltur i båd på søen, kanoture, fisketure, hesteridning eller cykling.

Vi anbefaler, at I spiser frokost på den hyggelige restaurant med udsigt over slottet.

vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MADLAVNINGSFEST
vilnius matlagning cepelinai
LITAUISK MADLAVNINGSFEST

Njut av en litauisk traditionell matlagningsfest i en autentisk miljö med folkdanser och sång tillsammans med en glad litauisk folkgrupp!

Cepelinai är en traditionell litauisk måltid - en typ av dumpling gjord av riven potatis och oftast fylld med malet kött, ost eller svamp. En kock kommer att lära er hur man lagar detta samt berätta mer om traditionella litauiska rätter. Under matlagningen kan du också smaka på några traditionella litauiska drycker.

BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN
BUS OCH GUIDE MØDER JER I LUFTHAVNEN

Effektiv transfer med eller uden sightseeing!  Start rejsen bekvemt, og slip for at lede efter taxi eller lufthavnstog. En bus møder op, når flyet er landet, og transporterer jer smidigt ind til det centrale Vilius og hotellet. Hvis I ønsker det, kan denne transfer kombineres med en sightseeing, så I får et overblik over byen fra starten.

Konference
Konference
Konference
Konference

Hold konferencen på jeres hotel. Når man er uden for de trygge rammer derhjemme, plejer man at få helt nye vinkler på det hele.

CITYTUR MED TABLET
CITYTUR MED TABLET

Dette er en utroligt sjov måde at udforske byen på, samtidig med at I får en hyggelig stund sammen. På "turen" får I spørgsmål, opgaver og beskrivelser på jeres tablet, i takt med at I nærmer jer de rigtige steder i byen. Denne aktivitet kræver ikke, at man er hurtig på benene, det er snarere evnen til at tænke strategisk, der tælles.

Man kan vælge mellem flere sprog, og hvis I ønsker det, kan I lægge smagsprøver på lokale produkter ind i programmet.

ØLSMAGNING
ØLSMAGNING

Smag litauisk øl på en restaurant i den gamle bydel sammen med en ølekspert, der fortæller historier om litauiske dråber, bryggerier og lokale drikketraditioner.

Der er også mulighed for et besøg på et mikrobryggeri for dem, der gerne vil se, hvordan øllet bliver produceret.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.