Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er en af Europas billigste byer. Og så er den tilmed smuk! Byen er ved at udvikle sig til en af de mere trendy – med meget at tilbyde en firmatur, gruppe- eller konferencerejse, både med hensyn til seværdigheder, kultur, oplevelser og gastronomiske oplevelser. Virksomhedsrejsens budget rækker til meget, og hvis I vælger en af Warszawas guldrestauranter inklusive Guide Michelin, så er det stadig billigt. Det samme gælder hotellerne. Vi sammensætter et spændende program og håndplukker et prisgunstigt hotel ud fra jeres krav til service. Og med konferencemuligheder, hvis I har brug for det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Warszawa er en imponerende moderne by. Den gamle bydel (Stare Miasto) blev jævnet med jorden under anden verdenskrig, men er genopbygget næsten helt ned til mindste detalje. Det er et vidunderligt område at gå rundt i med snoede gader og stræder og er i dag klassificeret som verdensarv af UNESCO.    Hvad med en frokostpause på det hyggelige åbne torv? Lige ved den gamle bydel ligger det kongelige slot – vi anbefaler et besøg her, hvor I kan se de flotte gemakker og den smukke indretning. I floden Wislas kølvand finder I hyggelige små ølstuer og et pulserende natteliv. Denne intensive vitalitet strækker sig til byens blomstrende bar- og musikscene, og årskalenderen er fyldt med gadefester, ferniseringer og fantastiske Chopinkoncerter i parkerne. Tal med os, så ser vi, hvad I kan klemme ind i programmet! En grupperejse til Warszawa giver altid positive vibrationer, og I får en blanding mellem nyt og gammelt. Besøg det berømte Kulturpalads, Palac Kultury, et minde fra det gamle Sovjet, som nu er forlystelsescenter. Her er også en tagterrasse med udsigt over hele. Bag paladset ligger et enormt indkøbscentrum. Afsæt gerne tid og pause i konferencen til trendy shopping, ikke mindst på den brede gade Marsalkowska. I det centrale Warszawa ligger der flere luksuriøse shoppingcentre med priser, der ligger ca. 20 % under de skandinaviske. I vil hurtigt mærke, at Warszawas befolkning er ung. Byen tiltrækker unge og innovative mennesker, der søger et produktivt miljø. I  vender med garanti hjem med masser af indtryk og inspiration

Warszawa houses
Warszawa square
Warszawa park
Warszawa square people
Oplev mere i Warszawa
Sightseeing i Warszawa
Sightseeing i Warszawa

En guide præsenterer Warszawa på en halvdagstur. Denne tur kan skræddersyes ud fra jeres interesser og ønsker. Den største del af byrundturen foregår oftest i den gamle bydel, som blev helt ødelagt under anden verdenskrig for derefter at blive opbygget igen. Et besøg på markedet i den gamle bydel kan varmt anbefales, det samme gælder det statelige middelalderfort Barbican. Glem endelig heller ikke det kongelige slot, som efter at være ødelagt helt under anden verdenskrig blev genopbygget til fordums glans.

 

Wilanów-paladset
Wilanów-paladset

På denne aktivitet får I en pause fra storbyens larm. I  besøger det kongelige palads med den smukke barokhave. I starten af 1700-tallet var dette fantastiske palads kongens sommerresidens. Efter krigen blev det omdannet til museum med en rig samling af polske portrætter, originalmøbler og tidssvarende interiør. Slottet er omgivet af en park i engelsk stil, perfekt til en gåtur efter den guidede rundvisning.

Besøg på vodka-museet
Besøg på vodka-museet

Det interaktive vodka-museum er helt nyt, og her kan du få en guidet tur med en engelsktalende guide og en vodka-smagsprøve til sidst. Lær mere om den polske nationaldrik, fremstillingsprocessen, og hvad der kræves for, at den kan kaldes for en polsk vodka. Det er også muligt at spise frokost her. Det er naturligvis også muligt at nyde en vodka-drink på stedet.

En socialistisk tur
En socialistisk tur

Her har I mulighed for at opleve dele af Warszawa, som blev påvirket af socialismen. Warszawa er det bedste eksempel på socialistisk realismearkitektur, og mange bygninger fra denne tid står stadig. På turen besøger I typiske steder fra denne tid, herunder Konstitutionstorvet og Kultur- og videnskabspaladset. 

Comfort Food Studio
Comfort Food Studio

Velkommen til et madlavningskursus de luxe. Dette er en ekstraordinær oplevelse i Comfort Studio Warsaw på Warszawas madmarked Koszyki. Her kan I lave polsk mad med Warszawas stjernekokke. Aktiviteten inkluderer indtagelse af den mad, I laver, samt vin og anden drikkevare. Alt, hvad I skal bruge for at få en hyggelig og uforglemmelig oplevelse.

Kulinarisk rejse
Kulinarisk rejse

Smut i et par behagelige sko, og tag med på en kulinarisk rejse i den polske madkultur. Der bliver gået en del på denne tur, men den er hvert et skridt værd. I kommer til at smage på vidunderlige og måske mindre kendte polske retter. Og mens I får den ene smagsoplevelse efter den anden, kan I lytte til historierne bag dem. I vil blandt andet høre, hvorfor polakkerne klager over brødets kvalitet, og hvorfor de længes efter mad, der blev produceret i 1970'erne. Derudover får I en forklaring på, hvorfor I aldrig skal stole på en indbydelse til en kop kaffe.

På denne madvandring besøger I fire restauranter, så vær forberedt på en komplet middag, inklusive dessert naturligvis!

 

Bubble-fodbold
Bubble-fodbold

Trænger I til en pause fra gruppens snak? En stund med stilhed, men også en stund uden tyngdekraft! Det får I med garanti i denne aktivitet! I Bubble-fodbold befinder hver enkelt af jer i midten af hver jeres store, oppustelige sfære. Inde i boblen er I fri til at gøre, hvad I vil! Hoppe, lave saltomortaler, løbe ind i hinanden. Ja, ganske enkelt det, I har lyst til! En aktivitet, der styrker teamånden og sætter gang i både smilehullerne og humøret.

En aften på Sabat-teateret
En aften på Sabat-teateret

Her er mulighed for en uovertruffen kombination af show og middag. Teateret har sin kunstneriske baggrund i den parisiske cabaret og New Yorks Broadway-produktioner. Mens I spiser godt, gør artisterne alt for at underholde jer. Showet er berømt for sine enestående sangere, flotte kostumer og udsøgte koreografi. Teateret har fået udmærkelsen "Warsaw Destination Alliance" for sit bidrag til byen. Efter showet forvandles hele arenaen til et skønt dansegulv for gæsterne.

 

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

UDFLUGT TIL ZELAZOWA WOLA – CHOPINS HJEMBY
UDFLUGT TIL ZELAZOWA WOLA – CHOPINS HJEMBY

Den lille by vest for Warszawa er en velkendt destination for mange, der besøger Polen. Det er her, den berømte polske komponist og nationalhelt Frederic Chopin blev født og boede. Museet har bevaret flere af de oprindelige møbler og andre personlige ejendele og fungerer som koncertsal om sommeren.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.