Annonce:

Grupperejser & Firmatur Warszawa

Vi booker fly, hotel, konference, arrangerer middage, udflugter og aktiviteter. Fortæl os om jeres ønsker, så finder vi det bedste tilbud frem til jeres firmatur.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Warszawa

Polens hovedstad Warszawa er en af Europas billigste byer. Og så er den tilmed smuk! Byen er ved at udvikle sig til en af de mere trendy – med meget at tilbyde en firmatur, gruppe- eller konferencerejse, både med hensyn til seværdigheder, kultur, oplevelser og gastronomiske oplevelser. Virksomhedsrejsens budget rækker til meget, og hvis I vælger en af Warszawas guldrestauranter inklusive Guide Michelin, så er det stadig billigt. Det samme gælder hotellerne. Vi sammensætter et spændende program og håndplukker et prisgunstigt hotel ud fra jeres krav til service. Og med konferencemuligheder, hvis I har brug for det.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Warszawa er en imponerende moderne by. Den gamle bydel (Stare Miasto) blev jævnet med jorden under anden verdenskrig, men er genopbygget næsten helt ned til mindste detalje. Det er et vidunderligt område at gå rundt i med snoede gader og stræder og er i dag klassificeret som verdensarv af UNESCO
+

  Hvad med en frokostpause på det hyggelige åbne torv? Lige ved den gamle bydel ligger det kongelige slot – vi anbefaler et besøg her, hvor I kan se de flotte gemakker og den smukke indretning. I floden Wislas kølvand finder I hyggelige små ølstuer og et pulserende natteliv. Denne intensive vitalitet strækker sig til byens blomstrende bar- og musikscene, og årskalenderen er fyldt med gadefester, ferniseringer og fantastiske Chopinkoncerter i parkerne. Tal med os, så ser vi, hvad I kan klemme ind i programmet! En grupperejse til Warszawa giver altid positive vibrationer, og I får en blanding mellem nyt og gammelt. Besøg det berømte Kulturpalads, Palac Kultury, et minde fra det gamle Sovjet, som nu er forlystelsescenter. Her er også en tagterrasse med udsigt over hele. Bag paladset ligger et enormt indkøbscentrum. Afsæt gerne tid og pause i konferencen til trendy shopping, ikke mindst på den brede gade Marsalkowska. I det centrale Warszawa ligger der flere luksuriøse shoppingcentre med priser, der ligger ca. 20 % under de skandinaviske. I vil hurtigt mærke, at Warszawas befolkning er ung. Byen tiltrækker unge og innovative mennesker, der søger et produktivt miljø. I  vender med garanti hjem med masser af indtryk og inspiration

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.