Annonce:

Grupperejse & Firmatur Wien

Wien – musikelskernes paradis. Det perfekte rejsemål for en grupperejse, konferencerejse og fiirmatur med klassiske fortegn.
Pakkesmart
Bestil tilbud her

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk

Wien

Mange forbinder Wien med wienerschnitzel. Men Wien er så meget mere end bare ølhaller og mad. Med sin hundredårige kulturelle tradition kan alle lære at sætte pris på klassisk musik. Med navne som Mozart, Beethoven og Brahms er byen for altid forbundet med musikken. På en konferencerejse til Wien må I heller ikke gå glip af den pragtfulde arkitektur og de mange museer. Det er ingen overdrivelse at sige, at her er der noget for enhver smag.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Wienerne er passionerede kaffedrikkere. Sammenlignet med mange andre lande i Centraleuropa sidder man her gerne ned og nyder sin kaffe. Afslapningen og fordybelsen er en selvfølge her. De smukke brolagte gader med store shoppingstrøg er perfekte at opleve til fods. Den veletablerede cykelkultur er at foretrække frem for
+

kollektivtrafikken.

Man skal næsten opleve slottet Hofsburg på en grupperejse eller firmatur til Wien. Med rødder tilbage i 1300-tallet er dette storslåede palads blevet et symbol for hele Østrig. Efter en lang arbejdsdag på jeres konferencerejse er dette den perfekte afrundingen på dagen.

Wien

Hotelforslag

Gruppe- & konferencerejser

Rejsefeber Gruppe & Konference har siden starten af 1998 arrangeret over 8000 prisvenlige og vellykkede grupperejser. Vi bestiller alt – fra virksomhedens konferencerejse med fly, hotel, middage og arrangementer til foreningens flybilletter til Paris eller til andre destinationer i Europa.

Lav din forespørgsel her!

Ring til os 70 23 70 69

Vi har åbent hverdage: 09.00-17.00
grupperejser@rejsefeber.dk


Bestil tilbud her
 • FIRMATUR
  Vi er eksperter i skarpe tilbud på din næste firmatur! 
 • KONFERENCEREJSER
  Vi bestiller hele konferencerejsen eller dele af arrangementet.
 • GRUPPEREJSER
  Spar tid og penge – vi er eksperter i at udarbejde prisgunstige forslag til jeres næste grupperejse.

Kunder som har valgt at REJSE med os

 • tec_200x150.jpg
  Christina Sørensen Tec

  "Rejsefeber har arrangeret vores grupperejser flere gange. Vi har altid været super glade for Rejsefeber og deres fantastiske service!"

 • hk_200x150
  Malene Bjørnmose Friborg HK PRIVAT

  ”Tusind tak for samarbejdet, jeres altid positive og super gode service. Vi vil helt sikkert bruge Rejsefeber Gruppe & Konference igen.”

 • iata.png

Rejsefeber.dk er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2115), Danmarks Rejsebureau Forening samt indehaver af IATA-licens.

Rejsefeber ejes af Resia AB, som er en af Nordens største rejsebureaukæder. I moderselskabet Resia Travel Group AB indgår også Bengt-Martins AB samt varemærkerne Cruise Market og Hyttespecialisten. Resia Travel Group har hovedkontor i Göteborg og har IATA licens og er medlem af Rejsegarantifonden.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.