Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Wien

Mange forbinder Wien med wienerschnitzel. Men Wien er så meget mere end bare ølhaller og mad. Med sin hundredårige kulturelle tradition kan alle lære at sætte pris på klassisk musik. Med navne som Mozart, Beethoven og Brahms er byen for altid forbundet med musikken. På en konferencerejse til Wien må I heller ikke gå glip af den pragtfulde arkitektur og de mange museer. Det er ingen overdrivelse at sige, at her er der noget for enhver smag.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Wienerne er passionerede kaffedrikkere. Sammenlignet med mange andre lande i Centraleuropa sidder man her gerne ned og nyder sin kaffe. Afslapningen og fordybelsen er en selvfølge her. De smukke brolagte gader med store shoppingstrøg er perfekte at opleve til fods. Den veletablerede cykelkultur er at foretrække frem for kollektivtrafikken.

Man skal næsten opleve slottet Hofsburg på en grupperejse eller firmatur til Wien. Med rødder tilbage i 1300-tallet er dette storslåede palads blevet et symbol for hele Østrig. Efter en lang arbejdsdag på jeres konferencerejse er dette den perfekte afrundingen på dagen.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.