Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

Grupperejse & Firmatur Wien

Mange forbinder Wien med wienerschnitzel. Men Wien er så meget mere end bare ølhaller og mad. Med sin hundredårige kulturelle tradition kan alle lære at sætte pris på klassisk musik. Med navne som Mozart, Beethoven og Brahms er byen for altid forbundet med musikken. På en konferencerejse til Wien må I heller ikke gå glip af den pragtfulde arkitektur og de mange museer. Det er ingen overdrivelse at sige, at her er der noget for enhver smag.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Wienerne er passionerede kaffedrikkere. Sammenlignet med mange andre lande i Centraleuropa sidder man her gerne ned og nyder sin kaffe. Afslapningen og fordybelsen er en selvfølge her. De smukke brolagte gader med store shoppingstrøg er perfekte at opleve til fods. Den veletablerede cykelkultur er at foretrække frem for kollektivtrafikken.

Man skal næsten opleve slottet Hofsburg på en grupperejse eller firmatur til Wien. Med rødder tilbage i 1300-tallet er dette storslåede palads blevet et symbol for hele Østrig. Efter en lang arbejdsdag på jeres konferencerejse er dette den perfekte afrundingen på dagen.

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.