Spar tid

Enkel bestilling og personlig service

Hurtigt svar

Unikt tilbud skræddersyet til jer

Samarbejder med de bedste

 

Grupperejse & Firmatur Wien

Mange forbinder Wien med wienerschnitzel. Men Wien er så meget mere end bare ølhaller og mad. Med sin hundredårige kulturelle tradition kan alle lære at sætte pris på klassisk musik. Med navne som Mozart, Beethoven og Brahms er byen for altid forbundet med musikken. På en konferencerejse til Wien må I heller ikke gå glip af den pragtfulde arkitektur og de mange museer. Det er ingen overdrivelse at sige, at her er der noget for enhver smag.

Hvorfor booke sin personalerejse med os?
Læs mere om firmature med Rejsefeber her.

Wienerne er passionerede kaffedrikkere. Sammenlignet med mange andre lande i Centraleuropa sidder man her gerne ned og nyder sin kaffe. Afslapningen og fordybelsen er en selvfølge her. De smukke brolagte gader med store shoppingstrøg er perfekte at opleve til fods. Den veletablerede cykelkultur er at foretrække frem for kollektivtrafikken.

Man skal næsten opleve slottet Hofsburg på en grupperejse eller firmatur til Wien. Med rødder tilbage i 1300-tallet er dette storslåede palads blevet et symbol for hele Østrig. Efter en lang arbejdsdag på jeres konferencerejse er dette den perfekte afrundingen på dagen.

Wien Erzherzog Karl memorial
Wien
Grupperejse Wien
Wien café
Oplev mere i Wien
WEINGUT COBENZL
WEINGUT COBENZL

Lige uden for det centrale Wien, i Vienna Woods højt over floden Donau og med en fantastisk udsigt, ligger Weingut Wien Cobenzl, en af Wiens bedste vingårde.

Vingården er unik, da det er den eneste i verden, som ligger helt inden for bygrænserne i en større by. Her kan man få guidede ture i vinmarkerne og vinkældrene samt naturligvis også en vinsmagning.

DEN SPANSKE RIDESKOLE
DEN SPANSKE RIDESKOLE

En af Wiens største turistattraktioner er Den Spanske Rideskole. Den blev grundlagt allerede i 1729 og fik sit navn efter de spanske heste, som anvendes på rideskolen.

I dag anvender man kun de smukke, hvide Lipizzaner-heste i forestillingerne, som tilbydes 2 gange om ugen. På hverdage er der mulighed for at købe billetter til morgentræningen. 

BESØG SCHÖNBRUNNS SLOT
BESØG SCHÖNBRUNNS SLOT

Schönbrunns Slot er et af de vigtigste monumenter i Østrig og er den seværdighed i Wien, som har flest besøgende. Slottet har siden 1996 været med på UNESCOs verdensarvliste.

Her er en imponerende park, hvor man også finder Schönbrunner Tiergarten, verdens ældste stadig aktive dyrepark, der slog dørene op for offentligheden i 1752.

Schönbrunns Slot er et af de vigtigste monumenter i Østrig og er den seværdighed i Wien, som har flest besøgende. Slottet har siden 1996 været med på UNESCOs verdensarvliste.

LÆR AT DANSE VALS
LÆR AT DANSE VALS

Johann Strauss gjorde valsen berømt over hele verden – benyt lejligheden til at lære denne skønne dans i hans hjemby.

Uanset om I er nybegyndere eller har brug for at få friske danseevnerne op, er der et niveau til jer. En professionel danselærer viser jer grundtrinene eller finpudser teknikken.

SIGHTSEEING
SIGHTSEEING

Denne tur giver dig overblik over de mest berømte historiske monumenter i Wien.

Vi ser bl.a. den massive Stefansdom med de 137 m høje spir, på Ringstrasse passerer vi operahuset, de imponerede naturhistoriske og kunsthistoriske museer, parlamentet og rådhuset. Højdepunktet på turen bliver et besøg i et af besøgsgemakkerne på Schönbrunns Slot, der er et af familien Habsburgs sommerresidenser og hjemsted for Maria Theresia. På tilbagevejen passerer vi Belvedere-slottet og Prins Eugens sommerresidens.

TUR TIL BRATISLAVA
TUR TIL BRATISLAVA

Hvorfor ikke kombinere turen til Wien med en tur til Bratislava? Enten med båd eller bus, eller hvorfor ikke med båd den ene vej og med bus den anden vej?

Bratislava er en af Europas yngste hovedstæder, men var tidligere en af de vigtigste byer i kejserriget Østrig-Ungarn, hvor både konger og dronninger blev kronet i denne by.

Vælger I at sejle til Bratislava, så går I selv ned til havnen, hopper ombord på båden og får en hyggelig sejltur på Donau. Når I ankommer til Bratislava, bliver I mødt af jeres guide på broen.
Her starter jeres panoramatur i en privat Presporacik oldtimer og med stop ved Slavin mindesmærket og slottet. Efterfølgende følger I med guiden på en vandring igennem den gamle bydel. Under turen vil I opdage
og nyde den helt specielle charme, som byen har. På en hyggelig restaurant serveres en fælles frokost, hvorefter der er kørsel med bus retur til hotellet i Wien.

WIEN OG MOZART
WIEN OG MOZART

På denne vandring ”efter sporene til Mozart” vil du opleve den historiske gamle bydel i Wien med sine skatte. Når du vandrer igennem de historiske gader, som går forbi flere tidligere Mozart-adresser, vil du opleve historien til byen og historien om dette musikaliske geni. St. Stephans katedralen, kirken hvor Mozart giftede sig med sin kone og kirken hvor han blev indviet efter sin død, er en af højdepunkterne på turen (bemærk, ingen besøg indendørs). Mozarts hjem blev senere omvandlet til et mindes-hus, hvor du inviteres ind og tilbage til Mozarts tid!

HOT ROD
HOT ROD

Er I ude efter en aktivitet med lidt fart i? Grib fat i den varme kørestang og udforsk Wien på fire hjul under 2 timer. Sus gennem de smukke gader i Wien sammen med en guide. Kør forbi de bedste seværdigheder som eksempelvis St Stephans katedralen, kombineret med din kærlighed til biler og fart. Med en person per bil og en erfaren teamleder og guide, skaber I uforglemmelige minder på gaderne i Wien.

Bus och guide møder jer i Lufthavnen
Bus och guide møder jer i Lufthavnen

Vi starter rejsen enkelt og praktisk ved at bestille lufthavnstransfer i forvejen. Vi mødes af en guide i ankomsthallen, og derefter går turen direkte til vores hotel. Ved afrejsen henter bussen os ved hotellet. Hvis det ønskes, kan vi kombinere transferen med sightseeing.

Konference
Konference

Effektiv konference i tilslutning til jeres logi! Hold konferencen på jeres hotel – vælg mellem et halvdags- eller heldagsarrangement. Hvis I spiser frokost i forbindelse med konferencen, sparer I masser af tid, som I kan bruge på andre sjove aktiviteter. Vi hjælper jer med jeres behov vedrørende teknik, bordopsætning og tidsprogram.

Se mere
Luk

{{::webSiteStrings.booking_request}}

{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent}}
{{::webSiteStrings.booking_request_sent_text}}
{{::webSiteStrings.booking_request_not_sent}}
"Turen kunne nærmest ikke have gået bedre. Tror det er sjældent at alt klapper så godt som det gjorde. Så vi er meget glade og tilfredse, og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Så tusind tak for hjælpen."
Louise F. Holm-Pedersen, Jysk Pension
"Skulle jeg en anden gang få behov for et rejseselskab – eller høre om andre der får det – henviser jeg meget gerne til Rejsefeber.dk – og meget gerne til dig, som har været super at arbejde sammen med igennem dette forløb."
Rene Schneider, Hjørring Produktionsskole
"Tak til Rejsefeber – Super dialog, attraktive udbud og gode løsninger, hver gang! Giver Rejsefeber vores bedste anbefaling."
Line Sandner, place2live
"Rejsefeber har arrangeret 3 grupperejser for vores virksomhed, og det har været helt fantastisk – hver gang. De har ydet helt exceptionel service og alt har klappet på hele turen. Vi bruger uden tvivl Rejsefeber igen til vores næste tur. 5 stjerner til Rejsefeber med tak for fantastisk service."
Lotte Munk, Solvo IT
"Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde og for din altid glade og hjælpsomme tilgang til spørgsmål, ændringer osv. Jeg har aldrig haft sådan en opgave før - og jeg havde ikke klaret det uden jer! Jeg vil til en hver tid kontakte jer igen, hvis vi er så heldige at komme afsted igen - samt anbefale jer til hvem der måtte have behov for en rejse."
Dorthe Karlskov, Peter Larsens Kaffe
NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.