Hotel Paris

Vi har mange hoteller i Latinerkvarteret i Paris, og her har du Notre Dame og Louvre inden for gåafstand. Vi tilbyder også hoteller i Disneyland® Resort Paris.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Bestil hotel i Paris

Med Rejsefeber finder du let og enkelt billige og gode hoteller i Paris. Hvis du er på jagt efter et ekstravagant klassisk Pariser-hotel, har vi naturligvis også det! Paris er kendt for sine smukke boulevarder med masser af grønt, som blev bygget i midten af 1800-tallet. Byens brede, lige gader med udendørs servering og brede fortove blev derefter model for mange andre paradegader i verdens storbyer. Det er en gåvenlig by, men hvis fødderne bliver trætte, er det let at springe på metroen. Uanset om du vil bo midt i begivenhedernes centrum på et trendy luksushotel eller en spændende tværgade, som er lidt mere budgetvenlig, har Rejsefeber det, du leder efter.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.