Hotel Wien

Vores hoteller i Wien spænder fra budget til luksus, og hvis du finder et hotel i roligere omgivelser, kommer du nemt og hurtigt ind til centrum med metro eller sporvogn.

Vekslekurs

1 EUR / 7,68DKK

Wien

Må vi byde dig op til en vaskeægte wienervals? Vi har hoteller i Wien til alle, der gerne vil opleve den østrigske by, hvor både Mozart og Bach har boet. Wien er bedårende smuk med sin middelalderarkitektur og statelige monumenter, og med vores udvalgte hoteller kommer du tæt på byen og dens unikke historie.

Wien er byen for dig, der elsker klassisk musik. Hvis du vil bo på et hotel i Wien tæt på de klassiske operaer, så anbefaler vi en central beliggenhed. Vi har hoteller i alle prisklasser, og hvis du har mulighed for det, så bør du benytte lejligheden til at se en musikforestilling i verdensklasse.

Wien er en skøn by at udforske. Her vandrer du rundt blandt storslåede og smukke bygninger. Måske drømmer du om at bo på et hotel, der leder tankerne hen til en anden tid? Den ældre bydel er faktisk klassificeret som verdenskulturarv, og Wien var i lang tid en af Centraleuropas vigtigste byer.

Et klart must er den berømte cafékultur i Wien. Slå dig ned på et af de utallige serveringssteder, og bestil en apfelstrudel, eller hvad med en
+

sachertærte?

Wien har meget at byde på, og vi har omhyggeligt udvalgt en række hoteller til dig, så du kan vælge mellem flere forskellige prisklasser og standarder. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at det lyder som sød musik i din ører.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.