Hotel Sopot

Bestil gode hoteller i Sopot, Polen med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Sopot og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 PLN / 1,84DKK

Bestil hotel i Sopot

Det er ikke kun Gdansk og Gdynia, som er populære rejsemål i Dreistadt-regionen i det nordlige Polen. Stadig flere vælger i stedet at bo på hotel i Sopot. Mens Gdansk og Gdynia er lidt livligere, passer Sopot perfekt til en afslappet ferie. Hos Rejsefeber anbefaler vi på det varmeste en rejse til Sopot, da der er tale om en by med masser af hoteller og det meste af det bedste. I Sopot er der hoteller i alle prisklasser – fra lækre luksushoteller til de kræsne til budgetvenlige alternativer til backpackere.

Sopot er en myldrende, men alligevel rolig by. Her kan du spille minigolf ved stranden eller tage på cykeltur i den skønne Dreistadt-park. Man går aldrig galt af lange badeture i Sopot. Her brænder solen stærkere end i Danmark, men de kærtegnende vinde er til gengæld også lidt køligere. De fleste af Rejsefebers hoteller i Sopot ligger tæt på Monte Cassino-gaden, hvor du finder shopping i verdensklasse og masser af caféer og restauranter.

Hvis du taler tysk, vil du klare dig fint Sopot, men stadig flere er også begyndt at lære engelsk. De yngre indbyggere bliver ofte meget
+

glade, når de får chancen for at tale engelsk med turisterne i Sopot. Tænk på, at hotellerne i Polen har en lidt lavere standard end i Danmark. Du bør derfor bestille trestjernet eller højere, hvis du vil være sikker på, at oplevelsen svarer til det, du er vant til derhjemme. 

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.