Hotel London

London har hundredvis af hoteller at vælge imellem, så det kan være svært at finde det helt rigtige. Vi tilbyder enkle, billige hoteller såvel som kendte luksushoteller.

Vekslekurs

1 GBP / 8,58DKK

Bestil hotel i London

Hos Rejsefeber kan du let søge efter og bestille hoteller, som passer til både din smag og dit budget. Vælg mellem hundredvis af hoteller i London – fra luksus til budgethoteller. Det brede udvalg af shoppingmuligheder, forlystelser, kultur, sport og seværdigheder gør London til et rejsemål, som er i høj kurs hos de fleste. Vi kan tilbyde overnatning, som passer alle – fra personer, der rejser alene, til par, vennegrupper og børnefamilier. Med Londons velfungerende metrosystem og buslinjer er det let at komme rundt mellem alle seværdighederne, teatrene, restauranterne og shoppingområderne, uanset hvilken del af London du vælger at bo i.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.