Hotel Bangkok

Når du bor på hotel i Bangkok, får du meget for pengene. Priserne begynder på ca. hundrede kroner pr. døgn, og hos os finder du også luksushoteller til femhundredlap.

Vekslekurs

1 THB / 0,21DKK

Bestil hotel i Bangkok

Planlægger du et besøg i den myldrende thailandske hovedstad? Rejsefeber gør det enkelt for dig at bestille prisgunstige hoteller i Bangkok. Du finder alt fra enkle og billige hoteller til luksuriøse designhoteller. Præcis som verdensmetropolen er udbuddet af logimuligheder meget alsidigt.

Bangkok er en stor by, og mange vælger at indlede deres ophold med at bo fx i området Bang Na, som ligger i nærheden af lufthavnen Suvarnabhumi. Hvis du vil bo i centrum, anbefaler vi Sukhumvi, der er en livlig gade, som løber gennem store dele af byen. Her får shoppingentusiasterne deres lyst mættet. For dig, der gerne vil have et lidt mere luksuriøst hotel, er gaderne Silom og Sathorn et godt alternativ. Begge gader ligger blandt de høje skyskrabere i finansdistriktet. En anden berømt gade er Patpong. Her ligger barer og musikklubber side om side, og du kan roligt regne med liv og glade dage døgnet rundt.

I en storby som Bangkok kan det være praktisk at vælge et hotel i nærheden af en metrostation. Med toget kommer du hurtigt frem i millionbyen og kan opleve seværdigheder som Dagrryets tempel, Grande
+

Palace og Smaragdbuddhaens tempel.

Bangkok er en by, der kan opleves på mange forskellige måder. Uanset hvordan du vælger at rejse, har du mulighed for at bestille et hotel hos Rejsefeber, som passer til både din smag og dit budget.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.