Hotel Koh Lanta

Bestil gode hoteller i Koh Lanta, Thailand med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Koh Lanta og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 THB / 0,21DKK

Koh Lanta

Nyd de lange, hvide strande og et roligt tempo – vi tilbyder hoteller i Koh Lanta i alle prisklasser. Her finder du alt fra enklere logi til luksushoteller.

Koh Lanta lokker med lange skønne stranddage. Små og store besøgende nyder det lave vand, og du finder naturligvis mange familievenlige hoteller i området. Under overfladen svømmer der fisk i alle regnbuens farver blandt korallerne, og på land spæner de hurtige små krabber hen over sandet.

I hvilken del af Koh Lanta er det bedst at på på hotel? Det afhænger helt afgjort af, hvordan din drømmeferie ser ud. På Khlong Dao og Long Beach er stemningen livlig, og her finder du flere barer og restauranter. Hvis det er dykningen, der lokker, kan du kigge på områderne Koh Rok, Koh Muk og Hin Daeng. Saladan er hovedbyen i Koh Lanta. Her myldrer med handlende, der sælger frisk fisk og frugt. I Saladan finder du også mange hyggelige restauranter og barer.

Et andet populært område er Klong Dao Beach. Her kan du nyde en tre kilometer lang strand med fløjlsblødt sand.

Ved Klong Nin finder du krystalklart vand og
+

en strand, som er lidt stenet, og smukke klipper, der rejser sig mod himlen.

Uanset hvor du vælger at bestille hotel, venter der dig en fantastisk oplevelse i det lille paradis Koh Lanta.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.