Hotel Krabi

Bestil gode hoteller i Krabi, Thailand med Rejsefeber. Vi tilbyder et stort udbud af hoteller i Krabi og hjælper dig med at finde et hotel, som passer til netop dig. Bestil dit hotel her!

Vekslekurs

1 THB / 0,21DKK

Krabi

Er det tid at bestille årets ferierejse? Bestil dit hotel i Krabi hos Rejsefeber. Vi tilbyder alt fra luksushoteller til lidt enklere og prisgunstige alternativer. Denne thailandske provins er en meget populær feriedestination med masser at byde på. Krabi er desuden det perfekte udgangspunkt for dagsudflugter til de omkringliggende områder!

Inde i Krabi by er der ingen strande, men det er let at komme til flere gode og utroligt smukke badestrande via lokalbus, taxi eller lejet bil. Den mest populære sandstrand ligger cirka 20 minutters bilkørsel fra bykernen og hedder Klong Muang Beach. På denne strand kan du nyde de smukke omgivelser, spise dagens friske fangst fra havet på en af restauranterne langs stranden og nyde den fredfyldte og rolige atmosfære. Vi tilbyder naturligvis overnatning tæt på stranden og hoteller inde i Krabi by.

I Krabi kan du finde på aktiviteter som padling i mangroveskove, besøg i hyggelige lokale fiskersamfund og opleve fascinerende huler og klipper. Her shopper man desuden også utroligt billigt! Husk at besøge Walking Street, der er et aftenmarked, som holder åbent i weekenderne. Her
+

kan du vælge og vrage mellem tøj, håndværk og souvenirs til utroligt lave priser. Det brede udbud af forskellige madretter langs gaden lokker både turister og lokalbefolkningen.

Tøv ikke – bestil et billigt hotel i Krabi allerede nu, og oplev alt det fantastiske, som denne smukke provins tilbyder!

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.