Hotel Phuket

Et billigt hotel på stranden? Et smagfuldt spahotel i rolige omgivelser? Et familiehotel med pool? Find din favorit blandt vores hoteller i Phuket!

Vekslekurs

1 THB / 0,21DKK

Phuket

Velkommen til den thailandske paradisø Phuket! Hos Rejsefeber finder du altid et stort udbud af hoteller på Phuket. Alle strande og byer har en unik charme, vælg hotel i det område, der passer dig bedst, og få en uforglemmelig oplevelse.

I Kamala og Bangtao Beach finder du mange familievenlige hoteller. Her nyder både store og små de skønne sandstrande med lavt vand. Er dykning din passion? Den skønne ø byder på dykning i verdensklasse, og du finder selvfølgelig masser af hoteller tæt på det blågrønne salte hav og den farvestrålende verden, der venter dig under vandet.

Hos os kan du bestille overnatning på Phuket i alle prisklasser, fra billige hoteller til luksusmodeller. Det giver dig mulighed for at opleve den eventyrlige ø på præcis den måde, du ønsker. Måske vil du gerne på et luksusresort og nyde en spa-behandling for at lade batterierne ordentligt op?

Karon Beach, Khao Lak og Kata Beach er populære steder. Du finder selvfølgelig også hoteller i nærheden af lufthavnen.

Phuket er en vidunderlige
+

ø. Her venter paradiset for dig, der drømmer om laguneblåt hav, lange strande og bølgende palmer. Atmosfæren er varm og indbydende, og her er noget for alle.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.