Hotel Prag

De fleste af vores hoteller i Prag er centralt beliggende, men hvis du gerne vil bo i et roligere kvarter, er det nemt at komme ind til centrum med metro eller sporvogn.

Vekslekurs

1 CZK / 0,31DKK

Prag

Hvis du endnu ikke har besøgt Prag, er det høje tid at besøge en af Europas mest populære hovedstæder! Tag på en skøn weekend til Tjekkiets hovedstad, og lad Rejsefeber hjælper dig med at finde et hotel i Prag, som passer til dine ønsker. Rejs til Prag, og tag dem med, du holder allermest af! Uanset om det er venner, familie eller din kæreste, tilbyder Rejsefeber fantastiske og billige hoteller i Prag.

Et af Prags mest berømte vartegn er den vidunderlige bro Karlsbroen med en udsigt, der er svær at slå. Herfra ser du ud over Moldau-floden, hvor den er allersmukkest, og du mærker virkelig, hvor du er – midt i Europa. Den anden store seværdighed i Prag er det storslåede slot, som du ikke kan gå glip af, hvis du kigger op over på flodens østlige side. Slottet er et besøg værd. Her er så meget at se på, at du umuligt kan blive træt af det.

Samtidig er Prag så meget mere end historiske seværdigheder. Her er pittoreske caféer, barer med flotte indretninger og en sprudlende club-scene. Her ligger blandt andet en af Europas største
+

natklubber. Det er let at komme fra Danmark til Prag. Hvis tid er vigtigt, kan du flyve til Václav Havel Airport Prague fra København eller Billund. Rejsefeber arrangerer gerne et hotel i Prag, som ligger tæt på lufthavnen, og ellers kan vi hjælpe dig med at bestille lufthavnstransfer.

NB!

Hvis du bestiller to enkeltbilletter, skal du være opmærksom på, at hvis den ene flyvning af en eller anden grund ikke gennemføres som planlagt, afbestilles/ændres den anden flyvning ikke automatisk. Du skal selv ændre billetten! Hvis billetten ikke kan ændres, hæfter du selv for det tabte beløb.